![]() |
Cytat:
Cytat:
|
można będzie się przerzucić na serial w podobnych klimatach :)
http://hatak24.pl/news/8911/Ponad_4m..._Walking_Dead/ |
Cytat:
tylko raczej jako ostrzezenia - podsumowania zolniez nie chcial zabic dziecka majac swiadomosc, ze jest nosicielem wywiozl je na kontynent - to bylo w filmie i potem migawki co sie stalo z reszta swiata... |
Cam to nie grzech jak ktos juz nie moze sie doczekac a w kinach w pl(pomijam ze niby 1 dzien po premierze swiatowej;) to pewnie zanim poleci wersja 2D(bo z tego co widze to reklamowana jest tylko 3D a ta mnie nie interesuje) to sporo czasu minie;)
@ynsiwy do 3 minuty ten trailer jeszcze jakos wygladal, ale pozniej to bajka dla dzieciakow. I znowu trend na biegajace zombie. I czy ten film nie przypomiona (poczatek trailera) 28 dnii i chyba jeszcze jakiegos innego horrorku tez, ktory zaczynal sie od przebudzenia w szpitalu? |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Predators - fabuła nawiązuje do pierwszej części z Arnim - w pewnym momencie główny bohater grany przez Adriana Brody "kopiuje" ;) sztuczki Arniego w walce z Wojownikiem z Kosmosu. W sumie i tak "Nasi" górą... czyli Siły Obronne Izraela ;). Ale fajny film i da się obejrzeć. 7/10
|
Brody to niezły aktor, ale na pianistę mi już jedynie pasuje, jak zobaczyłem bilbord z reklamą tego filmu i "pianistę" z giwerą, to mało nie straciłem panowania nad fajerą. ;p
|
dla politycznych - dzisiaj w hbo2 dokument o zeszłorocznych zamieszkach w iranie - dla nedy
|
to ktoś tu ma ten szajs hbo2 ? :hmm:
|
Incepcja - zaskakująco dobre kino akcji z elementami SF. Nie zdradzę fabuły ale dam mu 9/10. Dobry di Caprio. Z bardziej znanych nazwisk - Ken Watanabe .
Dodam jeszczer, że pod płaszczykiem akcji pojawiają się pytania o odpowiedzialność za własne działania, eksperymenty prowadzone w imię nauki nawet na własnej rodzinie. Z bardziej górnolotnych : co jest snem a co realem ? A może już niedługo my będziemy się gubić w wirtualnych snach, które okażą sięlepsze od realu (patrz Caprica). |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
nic więcej nie napiszę, bo się rozpisze i zdradzę fabułę ;) napiszę tylko Christopher Nolan - i jego filmy ... |
Cytat:
9,5/10. :spoko::spoko: Albo iść do kina albo czekać na wersję fullHD: > |
Tekken - nowoczesny film kung fu , czerpiący pomysły z gry komputerowej czy konsolowej. Turniej sztuk walki, zawodnicy w tym jeden normalny człowiek, nie zawodowiec. Ale z pragnieniem zemsty. Skąd to znamy ? ;) . Ano na przykład z Mortal Kombat, DOA. Jako jeden z aktorów pokazał siedawno nie oglądany Cary Hirouyki - Tagawa. Z okropną fryzurą ;). Ocena : 5/10
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:27. |