![]() |
Polecam dwa swietne, choc nienajmlodsze filmy:
"Mlodzi gniewni" - nigdy mi sie nie znudza... No i "Gangsta's Paradise" ;-) "Meet Joe Black" czyli smierc na wakacjach, a takze wybitne kreacje Anthony'ego Hopkinsa (kolejna) i Brada Pitta (jedyna). Polecam! |
widzialem ostatnio "wedding crashers" - po polskiemu "polowanie na druhny" no i troche sie zawiodlem - dwoch dobrych aktorow komediowych w filmie gdzie troche posuli fabule (zeby nie napisac inaczej), ogolnie odradzam
widzialem tez "genialny klan" - stary - troche ciezki film jak na komedie - no chyba ze tragikomedie |
|
a ja obejrzalem wczoraj wieczorem :)
myslalem ze bedzie to kolejna lipna ekranizacja komiksu... jak Dardevila :haha: ale sie mile zaskoczylem, film mnie wciagnal i bardzo mi sie podobal, sam nie wiem czemu ale jakos tak przyjemnie mi sie go ogladalo, do tego stopnia ze siedzialem do 2:00 w nocy by go skonczyc... A no i ta Jessica Alba :serdusz: |
walsnie wrocilem z kina po Fantastic Four ... hmmm film do lat 12
a'la Scooby Doo ... ... bez tragedi |
Fakt, niepotrzebnie guglowalem - nie pomyslalem, zeby spojrzec w programiku, ktory mam zainstalowany :)
tak wiec - Napisy > Zmien czas wyswietlania napisow - skrot Ctrl + W http://starzaki.eu.org/~smartek/subedit.jpg pozdro ;) |
Cytat:
zmienilem frame rate z 25 na 29 bo tak w napisach jest ale lipa, nic to nie daje :/ |
Subedit swietnie sie nadaje do edycji napisow. Nim sie pobaw.
|
Cytat:
pozdro ;) -edit- znalazlem taki oto programik, nie wiem czy bedzie dzialalo po zmianie fps'ow filmu, a nie napisow: http://www.cdrinfo.pl/download2.php?...4410&baza=soft pozdro ;) |
Cytat:
a jak to dopasowywac?? jakims programem czy jak? probowalem przesunac na odpowiedni czas, bylo dobrze przez jakas minute ale po chwili znowu byly zle dopasowane, lecialy za szybko |
Cytat:
A film akurat ogladalem wczoraj, nienajgorszy, ale duzego wrazenia nie zrobil pozdro ;) |
ma ktos moze napisy do Fantastic.4.2005.DVDSCR.XviD-OrZ?? kurde szukalem troche i nigdzie nie ma, sa tylko do innych wersji :/ jakby ktos mial to czekam na linka...
|
Obejrzalem "Riget" (ang. tyt. "The Kingdom") w rezyserii Larsa von Triera, na podstawie ktorego nakrecono wyemitowany niedawno na TVP 1 serial p.t. "Szpital krolestwo". Polecam - Von Trier jak zwykle okazju sie kpiarzem i przesmiewca tylko tym razem z pewna nutka ironicznej tajemniczosci. Trudny do zdobycia, ale warto!
|
Ten film to dno na maksa. Nie ma w ogole co na ten temat sie sprzeczac.
Na poczatku to w ogole nie zajarzylem o jakim filmie mowicie. Dopiero jak przeczytalem nizej kto tam gra to skojarzylem. Dlatego jeszzce raz w tym topicu ponawiam prosbe aby byl podany tytul oryginalny. Dziwie sie w ogole, ze Jolie i Pitt wystapili w takim shicie. Jak dla mnie Pitt to jeden z wiekszych talentow, a Jolie kobieta, ktora posiada charyzme. A tu w takim gownie wystapili. Zalamka. |
Nie przesadzajmy ;)
Fabuła w holywoodzkiej komercji? Film może nie jest najwyższych lotów, ale przez cały czas coś się dzieje, nie można się nudzić. Typowa, dobrze zrealizowana komercja ze świetną obsadą... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:40. |