![]() |
Polecam 13-tą dzielnicę... może nie jest to ambitny film tylko średniej jakości kino akcji, ale dość dobrze się ogląda...
a z wcześniejszych produkcji zapraszam do obejrzenia Fahrenheit 9.11... jest to bardzo propagandowe spojrzenie narządy Pana Busha w USA, ale jesli tylko 1/10 tego co podano w filmie jest prawdą to ja dziękuję za takie układy i taki świat :'( |
sin sity jazda na maxa, czekam na dvd
a krolestwo - ktos napisal "lepsze od krzyzakow" |
Ja we wtorek wybieram się do Heliosa na królestwo niebieskie - podobno super film ;)
|
ostatnio ogladalem i polecam Sin City, Constantine
odradzam Aviatora - 3 godziny to za dlugo jak na ilosc akcji ktora mozna zmiescic w 15 minut a glebokosc fabuly starczajaca na kolejna 5minut... jak dla mnie porazka, ale kazdy moze miec swoje zdanie niedawno przypomnialem sobie tez Dead Man - swietny, klimaty podobne do Arizona Dream (pewnie przez muzyke glownie mi sie kojazy), jednak zaznaczam ze nie kazdy takie filmy lubi |
Ja czekam z niecierpliwością na :
1.Bad Boys III 2.Dzień Niepodleglości II 3.Alien vs Predator II 4.Rambo IV 5.Rocky VI Superanckie filmiki ;) |
bylem wczoraj na "sin city" ... podobal mi sie
co lepiej postac marv'a grana przez rourke bardzo podobna jest do mojego kumpla :D dobre kino zespolu miller/rodriguez/tarantino |
Cytat:
|
dziś zobacze sobie raya warto??
a kandydat?? |
Cytat:
|
Pobieram z neta film Constantine opłaca sie ściagać ?
|
Zgadzam sie z Predim ze zamiast nowej trylogii mozna bylo nakrecic jeden film, aczkolwiek E3 mnien ie zawiodl (gratulacje dla Lucasa ze JarJar pojawil sie w sumei moze przez 20 sekund)!
|
Cytat:
Lukas sie nie popisał. W weekend obejrzałem części 4,5 6 to jest klasyka i przyjemność oglądania. Pozdr |
A sama zmiana dobrego Anakina w złego Vadera?
Pstryk i już? Kpina po prostu. :| Na film poszedłem wyłącznie po to, by obejrzeć efekty specjalne i pod tym względem film nie zawiódł. BTW powinno być "Zemsta Sitha", taki wszak jest oryginalny tytuł filmu. |
zemsta sithow - kolejny kmiot pod znaczkiem star wars :|
zarysowala sie wyrazna os symetrii - 4, 5, 6 - znakomite, 1, 2, 3 - beznadzieja :| cala fabula trojki to jak dobry Anakin zmienia sie w zlego Vadera i dlaczego Yoda udaje sie na wygnanie... tyle.... podejrzewam ze fabule 1, 2, 3 mozna by zamknac w jednym filmie, nie tak rozwleklym jak te :| a scena walki Anakina/Vadera z Obi Vanem to juz zakrawa na parodie... 1) gdzie to oni jeszcze nie pojda walczyc 2) jezeli juz walcza w lawie to mogliby sie chociaz spocic :| |
"Are We There Yet?" - dawno sie tak nie ubawilem jak na tym filmiku !! Świetna fimilijna komedia z ICE CUbe"em polecam !!
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:08. |