![]() |
taaa i tu zaczyna byc problem ...
kazdy sika na wersje z dubbingiem do momentu kiedy chce pokazac film malemu dziecku ktore nie potrafi czytac jak bylem maly i SW E4 wchodzily do kin bylem w tedy w wieku przedszkolnym - ojciec mi czytal teraz wszystkie czesci sa wydane na DVD i niestety dzieci bez kochanych rodzicow sobie nie obejrza |
na pewno nie będę odlądał wersji z dubdingiem.
8 Mila z polskim dubbingiem doprowadziła mnie do rozpaczy... Harry Potter jakoś przejdzie. :) Shrek tylko z polskim dubbingiem - jest the best :spoko: |
powracajac do SW E3 ...
dowiedzialem sie, ze beda krazyc wersje z dubbingiem dystrybutor wypusci do kin 41 kopii z dubbingiem i 122 z napisami nich was nie przeraza napisy poczatkowe ktore sa po polsku pojawiaja sie rowniez w polskim jezyku w wersji z napisami tak jak wczesniej pisalem nie bede pisal o szczegolach samego filmu poczekam na innych napalencow ktorzy obejrza film po 18 maja ... taki dostalem rozkaz 66 ... :D |
Kung Pow wymiata - tworca Ace Ventura pokazuje swoj komediowy talent.
Zebra z klasa - dno. Primera i Kaftanu nie widzialem. Efekt motyla - dno majace zalatywac wzniosloscia. Polecam "Wesele" Wojtka Smarzowskiego - jak to okreslil moj znajomy "Impreza ktorej nikt nie chcialby organizowac, ale kazdy chcialby na niej byc!" ;) P.S. Czero - czyzbys czytywal LOSux'a ;-D? |
Cytat:
Niezly hardcore :D |
Cytat:
widzialem ale nie dotrzymalem do konca filmu chyba poprostu juz wyroslem z takiego gatunku !! Z familijnych mogle polecic Pacyfikatora !! 8 ) |
Cytat:
|
Zebra z klasą rulez ;-) hihi
|
Cytat:
Więc jeśli ktoś oglądał Efekt to powinien mu się spodobać. |
Cytat:
|
ja oglądałem Shaolin Soccer strasznie wbajerwoan ale mozna wysziedzieć
|
Wczoraj obejrzałem film "THE JACKET" :wow: , błędnie tłumaczony ??? jako "kurtka" lub "obłęd". Do tego filmu pasuje raczej tytuł "KAFTAN".
Film jest dość sprawnie zrobiony, nie jest to pozycja górnych lotów, ale warto obejrzeć... polecam!!! :) |
Dzisiaj obejrzalem Primer'a - heh.. nie wypowiem sie na jego temat, bo... go nie zrozumialem - naprawde, b. zakrecony, polecam glowkowiczom :)
pozdro ;) |
hehehe
hmmm, to chyba blad ort. ;) |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:40. |