![]() |
Cytat:
A może jakieś szczegóły? Jaka fabuła? Co mówili o tym filmie? Reżyser? Aktorzy? Wróżkami nie jesteśmy... :sciana: Cytat:
|
Mnie tez - byla swietna! Tyle, ze trzeba lubic ten typ humoru ;-)!
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone przy u***380;yciu Tapatalk |
Cytat:
|
Ja sobie dzisiaj to chętnie obejrzę :)
http://tv.wp.pl/opisdlg.html?prid=23...ix-Reaktywacja |
Ale po co się męczyć.. Są też dobre filmy :>
|
Taa ja się męczę na Star Warsach zawsze...
|
Jeśli jeszcze kiedyś zrobię drugie podejście do drugiej i trzeciej częsci Matrixa to będzie to na Blu-ray'u, przynajmniej na 40 calowym telewizorze FullHD. Może wtedy uda mi się docenić walory tego filmu, bo w telewizji na małym ekranie, pewnie jeszcze z reklamami może być ciężko..
|
Gust ciężko zdefiniować, w zasadzie nie da się, jest specyficzny i względny. :]
Co do reklam, no tak guzik MUTE się wyciera, mógłbym w zasadzie wyjąć DVD ale nie chce mi się. |
Będzie dzisiaj na jedynce średni film z fajnymi widokami Nowego Meksyku - Białe piaski. Z tego co pamiętam, warto obejrzeć.
|
Katalog filmów do obejrzenia na komputerze mam dość obszerny. I raczej nie chudnie...
|
Cytat:
:spoko: |
Jak na tą dojrzałą treść, której podobo pełno w dwójce i trójce, to tych efektów specjalnych coś za dużo jest ;)
|
"Sucker Punch" Zacka Snydera.
Film budzący skrajne doznania. Od znudzenia i niezrozumienia, u jednych, do zachwytów u drugich. Mnie osobiście się podobał - wiadomo dlaczego :) Nie polecam, bo to film naprawdę dla wielbicieli tego rodzaju kina, przeładowanego efektami, zagmatwanego, i będącego trochę na bakier z logika i piętrowym budowaniem rzeczywistości. |
Ale zakończenie jest smutne.... a w ogóle jak to nazwać - film komiksowy, gotycki, trochę emo, SF ?
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:13. |