![]() |
wlasnie ogladnolem Jeff Dunham's Very Special Christmas Special z tego roku
absolutna rewelka! czesc z Ahmedem - 2x :D |
Cytat:
Jedyne co mi się nie podobało to odgrzewane dialogi z Ahmedem, mógł wymyślić coś nowego.:taktak: |
dla mnie jednak Ahmed jest najlepszy, a fragment o zabieraniu syna do pracy mnie polozyl
fakt - tankowanie zabilo, podsumowanie z youtube tym bardziej :D |
pineapple express. chyba, tylko dla tych, którzy mieli bongo w lapie :) innym moze sie wydac glupkowaty.
|
Eagle Eye - scifi w naszych czasach, szybka akcja, dobre efekty, logika na dalszy plan ;) dobry przerywnik
|
Cytat:
|
transporter 3 - dla milosnikow serii super! nic nowego, zaskoczen brak, ale trzyma poziom
no i bezreki uciekinier z wiezienia :D |
Dragon Ball Evolution na bazie mangi. Oj warto czekać :)
Zwiastun |
To nie temat jaki film bedzie warto obejrzec;) Film w przyszlym roku. Jak dla mnie to z DB ma on tylko wspolny tytul i kulki;)
|
Cytat:
Cytat:
|
Traitor
Dobry, zaskakująco dobry. W sumie na siłę jedynie mógłbym się do kilku rzeczy przyczepić, ale nie ma po co - jako całość naprawdę dobrze zrobiony i przemyślany film. Warto obejrzeć :) 9/10 |
racja - Traitor sweitny
i jeszcze Taken z tego roku :) przewidywalny i zgodny ze schematami - grupa handlarzy zywym towarem porywa corke exkomandosa - zgadnijcie co dalej :) ale oglada sie rewelacyjnie |
Niezły jest również Babylon A.C., zwłaszcza początek jest naprawdę zachęcający (nie miałem zamiaru na razie oglądać, ale mnie wciągnęło ;) ). Później niestety jest trochę gorzej, ale całość i tak trzyma niezły, wysoki poziom, a do tego jest to jeden z mniej przewidywalnych filmów, jakie ostatnio widziałem. A to już rzadkość.
Zupełnie niepotrzebne są typowe sceny akcji (jedna jak z filmów o Bondzie), ale niech będzie, że dla głównego aktora jest wprowadzili. Trochę psują całość, ale na szczęście są krótkie i nie ma ich dużo. Poza tym naprawdę dobrze się ogląda, a Van Diesel po raz kolejny udowadnia, że jest całkiem dobrym aktorem. Również polecam - 8,5/10 |
:taktak:
|
Stop Loss
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:23. |