![]() |
Slumdog. Milioner z ulicy
co dla fanów polskiej edycji Milionerów [obowiązkowe] polecam każdemu kto nie oglądał |
Cytat:
Cytat:
|
i magiczny film ....
The Curious Case of Benjamin Button |
podobno najlepsza animacja ubiegłego roku, mnie się spodobał
http://www.dziennik.pl/zycienaluzie/...roku_2008.html |
bo ja wiem, nie jest zla, ale czy najlepsza:)
|
Siedem Dusz (Seven Pounds)
Ben (Will Smith) pracuje jako agent urzędu podatkowego. W przeszłości popełnił błędy, które teraz odbijają się jego głęboką depresją. Postanawia wyjechać, aby zrekompensować swoje błędy. W tym celu zamierza pomóc siedmiu obcym osobom. Wkrótce poznaje Emily (Rosario Dawson) - piękną, ale chorą na serce kobietę, w której się zakochuje, komplikując tym samym swoje plany. |
Bardzo dobru film polecam.
|
z duzym dystansem podszedlem do The Man from Earth
w zasadzie to nie chcialem ogladac - kolega sciagnal i wlaczyl, jak szedlem sie kompac - zamarlem doslownie z kosmetyczkom w rece i recznikiem ;) w koncu spoczolem z piwem w rece i obejrzalem do konca mega budzetowa produkcja - caly film gadaja, cala akcja w jednym pomieszczeniu, zero efektow specjalnych film ciekawy, nie uznajacy swietosci (fanatycy religijni nie powinny probowac ogladac!) ale bynajmniej nie bluznierczy! polecam dla kazdego, kto w filmie nie potrzebuje miliona trupow i golych cyckow (nie zebym mial cos przeciwko golym cyckom :D ) |
Dead Man's Shoes
Naprawde polecam. Brytyjska produckja o bracie, ktory prowadzi wendette na ludziach, ktorzy sie znecali nad jego uposledzonym bratem. Ciekawa historia z watpliwej jakoscie zakonczeniem. Ale film sam w sobie naprawde warty obejrzenia. |
obejrzałem disaster movie... hmm poza końcową piosenką nudaaaa, daję 6,5/10 (byłoby 4/10, ale ostatni kawałek tak mnie rozwalił, że jednak zmieniłem zdanie i trochę zawyżyłem notę).
poza tym także pineapple express (w mojej ocenie ta komedia zasługuje na notę 8,5/10) oraz passengers. fajny triller, który można wieczorem obejrzeć - 8/10. |
Oglądam teraz horror-Mroczne Szczątki-normalnie musiałem założyć pieluchę.
|
sikałeś ze śmiechu :rotfl:
|
Bingo!:spoko: uwielbiam horrory-a w szczególności histeryzujące w nich baby :rotfl: dziś obejrzałem też wzgórza mają oczy2:D Fajny koniec-same trupy.
Teraz horror nr.3-Bagno Kanada-i kolejna baba w roli głównej. |
Obejrzalem dzis "Sadyste". Najgorszy film chyba jaki w zyciu widzialem... Caly czas nie moglem powstrzymac smiechu... Kopiowanie tego co juz bylo, zenujacy warsztat operatorski, oswietlenie do bani... Fabula wyjeta z tylka krowy...
|
I mimo to polecasz?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:37. |