Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Film i Muzyka (https://forum.cdrinfo.pl/f26/)
-   -   Filmy, które warto obejrzeć :) (https://forum.cdrinfo.pl/f26/filmy-ktore-warto-obejrzec-46663/)

Calme 12.01.2006 20:30

Cytat:

Napisany przez mensir67pl
Egzorcyzmy Emily Rose (The Exorcism of Emily Rose)WART poswiecenia czasu na ogladanie

Obejrzalem przed chwila ten film i jestem pod bardzo duzym wrazeniem moze nie efektow i samej gry - ale wogole istoty zagadnienia poruszanej w tym filmie co wiecej dokopalem sie do pliku w formacie real na ktorym przedstawiono zdjecia prawdziwej osoby na ktorej wzorowano caly film - byla ona opetana sa tam zdjecia jak wyglada podczas egzorcyzmow i jak mowi - przerazajace.....
Podaje link (w Firefoxie + real alternative nie dziala - chodzi tylko w IE przynajmniej u mnie ) ciekaw jestem waszych opinii.....

Tasma z prawdziwym nagraniem

Tribunal 12.01.2006 21:29

Ja polecam Lord of War (pan życia i śmierci) Świtny film warto stracic troche czasu żeby to zobaczyć:)

Smartek 12.01.2006 22:53

Cytat:

Napisany przez Tribunal
Ja polecam Lord of War (pan życia i śmierci) Świtny film warto stracic troche czasu żeby to zobaczyć:)

hm, a kto Ci go polecil? :P
a i.. czas na ten film nie jest czasem straconym! :bicz:

Reetou 13.01.2006 02:37

Bewitched z Nicole Kidman - w skali 1 do 10, gdyby nie przyjemność poglądania tej pani, dałbym pełne zero. A tak 1, góra 2 ;) Odradzam.

Arepo 14.01.2006 10:55

Cytat:

Napisany przez mensir67pl
Egzorcyzmy Emily Rose (The Exorcism of Emily Rose)

Rzeczywiście, tak jak to również pisał kolega Calme film jest bardzo dobry. Ma niesamowity klimat i oglądanie go to czysta przyjemność. Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś wątpliwości czy się nim zainteresować to może ich już nie mieć.

Kilka dni temu obejrzałem także ***8222;Atak na posterunek***8221; (Assault on Precinct 13) rok 2005. Mam mieszane uczucia co do tego obrazu. Generalnie, nic nowego tu nie wymyślono, ale film miał ciekawą akcję i mogę powiedzieć, że oglądało się go dobrze. Jednak od pewnego czasu pokazywanie tego typu przemocy (strzelanie sobie w głowę z bliskiej odległości, wysadzanie się w powietrze czy bicie zwierzęcia - w jednej z pierwszych scen) po prostu mnie męczy i nieco przygnębia. Nie wiem, może zaczynam się po prostu starzeć :). Można nakręcić świetny film (choćby opisywane wcześniej Egzorcyzmy ...) bez setek trupów i mózgów latających po ekranie. Poza tym całość nie jest jednak zła i jeśli komuś nie przeszkadza to o czym mówiłem, to można zobaczyć.

pozdrawiam

Tribunal 14.01.2006 11:22

Cytat:

Napisany przez Smartek
hm, a kto Ci go polecil? :P
:

Dobra dobra polecił mi go Guru Smartek:p

mensir67pl 14.01.2006 15:10

Nie wiem czy bylo :)

ale polecam CRASH

swietny film i do tego swietna oprawa muzyczna ;)

Matievoo 15.01.2006 20:10

Ja bym polecił film "Opowieści z Narni" bardzo dobry film,mi się strasznie podobał:)
Jak zaczołem oglądać tak mnie wciągło że nie mogłem oka z monitora spuścić ;)

Smartek 15.01.2006 20:17

Cytat:

Napisany przez Matievoo
Ja bym polecił film "Opowieści z Narni" bardzo dobry film,mi się strasznie podobał:)
Jak zaczołem oglądać tak mnie wciągło że nie mogłem oka z monitora spuścić ;)

fakt, Opowieści z Narnii niezle i muzyka dobra..
polecam :)

a, i - zacząłem, wciągnęło
pozdro ;)

Tribunal 16.01.2006 13:33

Ja wiem czy on taki dobry? Oglądnołem go ale jakoś specjalnie mnie nie wciągnąl...
Jedynie bitwa na końcu była ciekawa a reszta to taka jakaś średnia była..

Burt 16.01.2006 16:18

Cytat:

Napisany przez Tribunal
Ja wiem czy on taki dobry? Oglądnołem go ale jakoś specjalnie mnie nie wciągnąl...
Jedynie bitwa na końcu była ciekawa a reszta to taka jakaś średnia była..

Zgadza się :piwo: .Jak bym oglądał ubogą wersję Władcy Szerszeni. ||

Lukash 16.01.2006 23:03

sorry ze troche nie w temacie ale tu jest reklamowka Oscarow..w koncu to juz niedlugo:

http://www.oscars.org/78academyawards/trailer/

edit:
jeszcze dodam ogladalem dzisaj "pregi" calkiem fajny film ale cos mi w nim brakowalo jakis za krotki....
i widzialem jeszcze "house of the death" na podsawie slynej gry z segi..ten film to lepije omijac szerokim lukiem

Burak_PL 23.01.2006 03:54

heh wypadłem z obiegu co tam nowego z videoteki polecacie ?

Morris 23.01.2006 10:03

Cytat:

Napisany przez Burak_PL
heh wypadłem z obiegu co tam nowego z videoteki polecacie ?

Ostatnio delektuję się klasykami, a znajomi polecają mi "Syrianę". Podobno mocno zakręcona fabuła.

Burt 25.01.2006 02:21

Właśnie oglądałem Underworld Ewolution. :) Jak komuś się podobała pierwsza część to z drugiej też będzie zadowolony :spoko: .Nie rozwodzę się nad tym czy to jest ambitny film czy nie ,poprostu jak ktoś lubi te klimaty to polecam.Bardzo udane efekty ''przemian''.Pozatym Selena i jej latexowe wdzianko... :serdusz: :szybksex: :D

Teraz się szykuje na ''Monachium'' ||

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:34.