![]() |
Powala mnie podejście dystrybutorów w Polsce.
Red Cliff klik: http://www.filmweb.pl/f176582/Trzy+kr%C3%B3lestwa,2008 premiera 07.2008 w Polsce 06.2009. A to jeszcze nic Red Cliff 2 klik: http://www.filmweb.pl/f495146/Chi+bi...+tian+xia,2009 premiera świat 01.2009 natomiast w Polsce nie wiadomo kiedy może za rok może za 2 lata ((. Po zwiastunach wygląda że może być dobre kino, tylko ciekawe ile kopi będzie w Polsce i czy do mojego małego miasta dotrze, bo wątpię w to :'( |
21
niby glupawy film o genialnym dwudziestolatku ale tak naprawde jeden z niewielu filmow, ktore ogladalem bez przewijania ostatnio (nie az tak dobry, zebym DVD kombinowal - czyli po raz kolejny raczej nie obejze) wciaga i zaciekawia :D |
Gran Torino - Dosyć fajny, chociaż rola Polaczka i twardziela zagrana przez Clinta Estwoda za bardzo przerysowana, rodem z "Bez Przebaczenia". Dosyć smutny film.
The Wrestler - Kolejny smutny film, ale bardzo dobry. Mickey Rurke genialny. Chyba najlepsza jego rola, może nawet życiowa. Polecam obydwa filmy.:spoko: |
oszukana - dobry, przejmujacy dramat
the wrestler - swietny film, zgadzam sie z @burtem w pogoni za szczesciem - genialna rola Willa Smitha, takze wspanialy, przejmujacy film ostatnie 3 filmy jakie ogladalem i wszystkie naprawde zaslugujace na 9/10 :) |
W "zapaśniku" muzyka w ostatniej scenie niszczy! Z resztą co tu dużo mówić, muzyka, którą wykorzystali w filmie jest super!
|
Ta muzyka ma już prawie 22 lata...jak ten czas... :blink:
|
Cytat:
no tak co o niektórych jaskółki ćwierkały a inni w pieluchy sikali ....;) |
22 lata ale jest ach i och ;)
|
wlasnie obejzalem "Finding Neverland"
piecioletni film, ale lepiej pozno niz wcale - swietny dramatyczna historia powstania komedii |
Cytat:
|
znowu odkurzamy starocie
The Bucket List dramat o dwoch mezczyznach, ktorych polaczylo wspolne umieranie swiadomosc losu zmienia ich ostatnie dni zycia |
Body of Lies
rewelacyjny film szpiegowski, oczywsice z watkiem romantycznym jak dla mnie cos pomiedzy Spy Games a Blood Diamond to drugie skojazenie pewnie przez glownego bohatera ;) |
dla tych co nie mieli okazji
Cytat:
|
Signs ;)
|
ciekawa premiera
Ilość załączników: 2
sie zapowiada:taktak:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:47. |