![]() |
przedwczoraj - Slumdog Millionaire - rewelacyjny dramat
ze swietna parodia w czasie koncowych napisow :D |
Martyrs -mocne kino :)
|
changeling
wrestler oba dobre na swój sposób polecam :spoko: jeszcze pride and glory |
Martyrs proponuje[polecam] wszystkim którzy ukończyli 21 lat
|
Wypożyczyłem ostatnie Rambo, gość w wypożyczalni zachwalał efekty specjalne, zjadłem dzisiaj trochę % więc może się z nim zgodzę :rotfl:
|
Seven Pounds z Willem Smithem. Nie do końca przypadł mi do gustu sposób realizacji filmu, ale i tak cholernie warto go obejrzeć. Nie piszę o czym, bo praktycznie wszystko byłoby spoilerem, ale polecam.
8/10 |
j/w , wczoraj byłem ,ciekawy, smutny jak to dramat, ale warto .
Po projekcji wszyscy w milczeniu wyszli 7/10 |
Cytat:
|
Mało tego. Ja bym powiedział, że to całkiem niezły film.
Stallone powinien się teraz zajmować tylko reżyserią. |
Ja właśnie wczoraj obejrzałem Johna, chociaż na półce stoi już od 2 m-cy i nawet mi się podobało.
|
Journey to the Center of the Earth
Trzeba bardzo często mocno przymykać oko na różne mniejsze i większe bzdury (pomijam sam temat filmu), ale pod tym warunkiem ogląda się nawet przyjemnie. Oglądałem w HD, więc plusem były dodatkowo efekty, w kiepskiej kopii raczej szkoda czasu. Ale jak ma się młodsze dzieci/rodzeństwo to idealny. 6/10 |
czekam na KNOW1NG. wg recenzji może to być całkiem fajny film.
|
powiem tak: obejrzałem ten film. muzyka i genialne efekty specjalne (katastrofa samolotu, metro szatkujące ludzi czy scena armageddonu) powalają na kolana.
tylko te zakończenie... jakieś takie dziwne... generalnie film warty obejrzenia. wczoraj oberzałem (w końcu) Requiem for a Dream... padam na kolana przed tworcami... |
Cytat:
to już kolejny film w którym całość dobra a koniec jakiś "dziwny" |
bo daje nadzieję... a tego chyba oczekuje maerykański widz.
mam wrażenie, że całkowita masakra ludzkości nie spodobałaby się :P |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:51. |