![]() |
widział już ktoś najnowszy star trek?
|
Ja ze swojej strony polecam "Vicky Cristina Barcelona".
Dużo namiętności, emocji i wrażeń. Woody Allen jest w świetnej formie. Do tego genialna rola Penelope Cruz! Na pewno obejrzenie tego filmu, to nie jest czas stracony ;) |
Korci mnie ten film. :) Nie lubię wydawać tyle kasy na kino, ale nie będę czekał na namiastkę w postaci DVD. Ściągać tym bardziej nie będę.
|
Myślę, że nie będziesz żałował :)
Chciałem jeszcze dodać, że na plus dla tego filmu przemawia ścieżka dźwiękowa ;) |
no u d*pa blada, nie ma star treka w multikinie rybnik :'(
*****izm dystrybutorów mnie rozwala... namiętnie wrzucają gnioty, a jak wyjdzie coś dobrego (recenzje na zachodzi są bardzo dobre) to te ciotki nie potrafią się wykazać... |
to teraz nie wiem.
|
Cytat:
|
nie pamietam, czy juz polecalem
wlasnie obejzalem po raz 2 http://www.filmweb.pl/f123383/Ciekaw...a+Buttona,2008 |
Cytat:
|
film moim zdaniem dobry i przejmujący, fakt faktem że za długi
jednak moim zdaniem przegrał ze Slumdog'iem [ oba filmy miały podobny termin premiery ] ponieważ zrobił on na mnie większe wrażenie. Z tego powodu też może nie uzyskał tak wielu nagród co ten drugi. |
Star Trek - można obejrzeć. Tylko się zastanawiam, czemu na Syler'a mówią Spock? :hmm: ;)
|
X-MEN ORIGINS: WOLVERINE - fajnie się ogląda, bardzo dobre efekty specjalne, ale mimo wszystko nie umywa się do pierwszego X-Men'a. tak jakby czegoś ciut ciut w nim zabrakło. lecz ogólnie polecam - 8.5/10.
widziałem najnowszy zwiastun Terminator: Salvation. hmm... podobne odczucia miałem oglądając trailera Indiana Jones 4... czułem, że to nie to i sprawdziło się :| |
wysłałem maila do multikino rybnik z zapytaniem o star trek i oto co otrzymałem:
Od 15 maja poleci u nas ten film-zapraszamy pozdrawiam serdecznie Ewa Kosmol Administrator Biura Multikino S.A. tel. 032/ 750 19 00 czyżby frekwencja była na tyle dobra, że zdecydowali się na projektcję? |
:hmm: zapewne dobra, ostatnio a dokladnie 1maja (to taki maly substytut Antonina:szczerb: )bylem u siebie w kinopleksie z dzieckiem dokladnie sam:D
Moze by nie puszczali gdyby nie to ze wczesniej bilet juz mialem |
hmm... jakim cudem, jak premiera była 8 maja :hmm:
a zresztą... na pokazach przed 19.00 zawsze są pustki w kinie. dlatego wtedy chodzimy. mamy (razem z kumplem, też maniakiem filmów) całą salę... żadnego szeleszczenia, siorbania, czy odgłosów jedzenia popcornu i tego jego ochydnego zapachu. siadamy gdzie chcemy. same plusy. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:33. |