![]() |
Tak @Smartek to ten film :)
http://film.onet.pl/10741,,R_Point,film.html |
Cytat:
Jedyne, co z tego zbioru mnie nie interesuje to "Gra wstępna", a niestety jest puszczana jako drugi film. Dlatego w sumie się jeszcze zastanawiam.. @ Torque Jeśli zobaczę, to nie będzie to nawet późny wieczór, ale noc, więc odbiór może być ciekawy ;) |
Jak taki zestaw filmow i to pewnie za przywoite pieniadze to ISC W CIEMNO! Wszystkie filmy (moze poza "Shutter", ale to i tak tylko minimalne odstepstwo od ponadprzecietnej) zmroza Ci krew w zylach a cala wypita pdoczas projekcji coca-cole mimowolnie upuscisz w portki. ZACHECAM!
|
Cytat:
|
Cytat:
Na początku niechętnie byłem na niego nastawiony (bo to produkcja japońska itp) ale po obejżeniu szybko zmieniłem zdanie. Dla mnie jest to jeden z najlepszych horrorów wojennych. Cytat:
|
Chaos :spoko: dobra sensacja ( Jason Statham )
i muzyczka nieczego sobie Pana = Trevor Jones |
Ja wczoraj na Polsacie obejrzałem (choć z wielkim trudem) 'Dzień niepodległości". Bajeczka, ale lubię ten i film zawsze przyjemnie mi się go ogląda. Ale nie tym razem.. To, co Polsat zrobił z tłumaczeniem, to już po prostu momentami brak słów na określenie. Tak kompletnie nietrafionego, miejscami idiotycznego czy wręcz żałosnego tłumaczenia jeszcze nigdy nie widziałem. Teksty były tłumaczone skrótowo, często zupełnie nie oddające tego, co się działo na ekranie, a miejscami całkowicie zmieniające tego sens, nie zachowujące klimatu oryginału, no po prostu tragedia.. Znam ten film dość dobrze, wiem, jakie są teksty, plus słyszałem i trochę wczoraj i naprawdę nie wiem, kto stworzył coś takiego, ale to powinno być jego ostatnie tłumaczenie. Po prostu tragedia..
|
Wczoraj, po tym filmie miałem identyczne przemyślenia.Beznadziejne tłumaczenie.Ale filmik fajny i jak leci w TV to zawsze oglądam. :taktak:
|
Ja wam wsztystkim film "The Shutter" bardzo ciekawy horror !!:)
|
Ja wam wszystkim polecam film "The Shutter" bardzo ciekawy horror !!:)
|
chyba widze podwojnie ;) hyhy
|
:haha: nie widzisz podwójnie tylko za 1 razem popełniłem dużo błędów i napisałem posta jeszcze raz :)
|
Cytat:
|
Ja polecam "Komornika" :spoko:
|
Cytat:
slaby film, bardzo slaby.. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:21. |