![]() |
no to i ja cos .... ogladnolem
Plan Doskonaly 16 blocks Zostan Moj faworyt - 16 blocks Zostan mocno zakrecony film - jak dla mnie ......cienki no i Plan Doskonaly ciekawe zakonczenie ;) |
ja ostatnio obejrzalem "The Descent". Moge go smialo polecic jako niezly horror, chociaz kilka bezsensownych scen sie znalazlo ;)
|
Bylem w kinie na "Wszyscy jestesmy Chrystusami" Koterskiego.
Sadzilem ze "Dzien swira" byl idealny. Jednak opinia ta pekla jak banka mydlana po obejrzeniu "WJCH". Koterski po prostu zrobil dobitne, mocne kino moralnego niepokoju dziejace sie w schematycznej, archetypowej Polsce naszych czasow. To trzeba zobaczyc. I pochylic czolo przed mistrzem. POLECAM! |
Cytat:
popieram Twoja wypowiedz, calkowicie sie z Toba zgadzam! polecac i jeszcze raz polecac! :> pozdro ;) |
Oglądał ktoś Silent Hilla?
Nie wiem, czy wypożyczać :fiu: |
Opinie sa pozytywne...
Mialem okazje zrzucic wczoraj od kumpla z dysku (kinowke), ale to by byla profanacja... Poczekam jeszcze te pare tygodni i przejde sie do kina ;) |
To sobie wpadnę do wypożyczalni :)
Chociaż fakt nie ma to jak oglądać w kinie taki film :D |
SH kazdy gracz obejrzec powinien (jesli nie grales, to szkoda czasu...). Ale, na listosc boska, nie w tej jakosci ktora jest aktualnie dostepna...
|
Akuart grałem w SH i dlatego muszę obejrzeć :D
TS ma 545MB :| Hmm jednak trochę poczekam :) |
Film dobry mi sie podobal (tak w SH gralem) ale moj znajomy - maniak i fan serii SH wytykal kazdy najmniejszy blad w filmie o.0 zamiast dostrzegac + o widzial tam same -. Najwidoczniej taki los fana serii
|
Dzisiaj w nocy oglądałem "Atak na posterunek" i film mi się bardzo podobał :)
Na początku raz akcja raz spokój, ale tak od 40% filmu nonstop akcja :D Polecam! |
Cytat:
|
Cytat:
Jako potwierdzenie mojej opini czy wręcz przeciwnie :> |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:46. |