![]() |
@MAX nie trzymaj nas dalej w niepweności ;)
|
Cytat:
przeciez to widac, ze napisal posta ironicznie i zupelnie sie z Toba nie zgadza. |
Oczywiscie byl to sarkazm ;-). Bron Boze nie skierowany pod adresem Twojej osoby - po prostu dla mnie definicja filmu beznadziejnego ;-)...
|
Polecam:
Miasto gniewu (Crash) oraz Nieustraszeni Bracia Grimm (The Brithers Grimm) |
|
Cytat:
już kilka osób mi polecało, jak znajdę trochę czasu to na pewno nie przepuszczę :spoko: |
Dzisiaj oglądałem Chaos i hmm nie wiem jak go ocenić :nie:
Jeśli ktoś lubi filmy, gdzie napadają na bank to polecam, bo to nie jest taki zwykły napad :D Ale ocenię go na 8/10 :taktak: |
Ja dla odmiany obejrzałem film, który w niczym nie przypominał napadu na bank;) . Był to film The weather man (polski tytuł "Prognoza na życie") z Nicolasem Cagem w roli tytułowego bohatera. Akcja filmu rozgrywała się bardzo wolno, w związku z czym nie polecam filmu osobom mocno zmęczonym, tudzież sennym. Film miejscami był śmieszny, choć nie nazwałbym go komedią, miejscami dołujący. Generalnie film taki sobie - moja ocena 7/10.
|
dla odmiany w przerwie między lost, 24, prison break odpaliłem sobie Mission Impossible 3.
przyznaję bez bicia, że tym razem w przeciwieństwie do MI2 film im wyszedł. sporo świetnych scen, tak jak motyw na florydzie, gdzie myśliwce atakują konwój czy też akcja w watykanie... generalnie film warty polecenia. |
Transporter 2 - nie dotykac, nawet patykiem...
Yogen (Wizje) - ogolnie warte polecenia... Trzy pogrzeby Melquiades Estrady - SWIETNE! Sorry za krotkie recenzje, ale naprawde kiepsko dzis u mnie z czasem... |
Cytat:
;) |
Polecam troche zakrecony :)
Lucky.Number.Slevin |
Cytat:
|
Cytat:
|
Date movie - cos w stylu Scary movie, wiadomo jaki typ humoru, czyli nie dla kazdego. Jednakze ten film byl o wiele gorszy. Czasem mi sie wydawalo, ze te cale parodie byly robione na sile, ale znalazlo sie tez kilka smiesznych scen.
Ogolnie film tak glupi, ze czasem az smieszyl :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:12. |