![]() |
POLECAM film "crash" ten nowy z S.Bullock (malo grala ale to nazwisko mi utkwilo) i B.Frazerem - film o pogladach rasistowskich pomkiedzy rasami ludzi zyjacymi w USA - naprawde 1:52 (lacznie z tekstem koncowym) DOBREGO KINA
|
Cytat:
wiec mam takie pytanie: dlaczego mozna posta SKASOWAC a nie mozna WYEDYTOWAC jezeli chodzi o to, zeby nie usuwac tego co sie napisalo? |
Cytat:
a film faktycznie bardzo dobry i realistycznie pokazuje problemy rasistowskie.., jedynie momentami troche rozwleczony i imo z tych 1:52 moznaby spokojnie zrobic np. 1:42 :) pozdro ;) |
Cytat:
|
Football Factory ^_^ ;)
pozdro ;) |
Cytat:
|
Meska Gra to swietny film. Podobal mi sie szczegolnie jeden fragment. Kiedy gosciowi oko wypadlo. Bo byl do tego swietny komentarz dziennikarza, ktory relacjonowal zawody. Cos w stylu "o jakas kontuzja sie przydarzyla" A tam oko goscia lezy na murawie. To tak na marginesie taki watek. Bo jak napisalem wyzej. Film bardzo dobry.
|
Cytat:
P.S dobrze, ze jestem za Chelsea :D |
http://gfx.filmweb.pl/f/127272/po.6988147.jpg
Wczoraj wieczorkiem mialem okazje obejrzec ISLAND [Wyspa], premiera w PL 2 wrzesnia i juz dzisiaj slyszalem pierwsze reklamy w radiu :). Film bardzo interesujacy, na poczatku nie wiadomo o co chodzi i wydaje sie byc dziwny.., w pewnym momencie mialem az ochote go wylaczyc jednak poczekalem i nie zaluje. Czas trwania to cos okolo ~2h, jednak po okolo 20 min. ogladania przestalem sie nudzic i patrzylem na niego z coraz to wiekszym zaciekawieniem :). Od siebie wiecej nic nie napisze, poniewaz moglbym dac jakis spoiler, a nie chce psuc nikomu zabawy. Film ma ode mnie mocne 8/10 Rezyser: Michael Bay Opis z filmwebu: Połowa XXI wieku. Lincoln Six-Echo (Ewan McGregor) mieszka w utopijnym państwie, które całkowicie jest kontrolowane przez tamtejsze władze. Jego marzeniem jest dostać się na tajemniczą wyspę, która prawdopodobnie jest jedynym nie zanieczyszczonym miejscem na planecie. Wkrótce Lincoln odkryje, że całe jego dotychczasowe życie było jednym wielkim kłamstwem... dzisiaj czas na "Skeleton Key" i jutro ocenka :) pozdro ;) |
http://gfx.filmweb.pl/f/128074/po.6965795.jpg
Tak jak pisalem - obejrzalem wczoraj wieczorkiem jeszcze Skeleton Key i... nie jestem zadowolony :(. Film przez caly czas ciekawi jednak nie wciaga i ciagle myslalem o cieplutkim lozeczku ;). Na filmwebie znalazlem taki komentarz: "Jestem zdecydowanie na NIE. Jak zwykle trailer zmontowano tak by naiwnie łudzić się iż film ten zaskoczy nas/przerazi/zainteresuje czymś więcej jak tylko tanią i miałką Shitwoodzką papka. I tradycyjnie Zonk. Film jest miałki jak nasza klasa polityczna, scenariusz tak przewidywalny jak elementarz pierwszoklasisty, a napięcie równe bateryjce tureckiego rolexa. NUDA , HAMBURGER I KUPA EMCE KWADRAT. Burakom polecam - mądrym odradzam. PS) Jesli ten film jest dobry ( vide te dziwne peany piętro niżej) to co napisac o takim Dead Man's Shoes chociazby? skali by brakło. " Moim zdaniem za ostro, bo film nie byl az taki zly i BARDZO nadrabia zaskakujaca koncowka. Ogolnie - film na nudny, weekendowy wieczor i tyle.. Jak dla mnie 6/10 No, a dzisiaj wieczorkiem moze Lightning Bug Limited, wiec moze jutro sie wypowiem :D pozdro ;) |
moja reakcja na Dead Man's Shoes http://img366.imageshack.us/img366/4...4e0adea8dv.gif ;p
|
No wiec
Wyspa - swietny film, 9/10, polecam kopie TC ;) Skeleton Key- podobalo mi sie zakonczenie, zaskakujace, a tak to film sredni 7/10 |
na dziś szykuje sobie Piłę :D
|
Cytat:
|
Oglądałem Piłę kilka miesięcy temu. Całkiem fajny pomysł.
Fajnie mi się po nim spało. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:03. |