Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Film i Muzyka (https://forum.cdrinfo.pl/f26/)
-   -   Filmy, które warto obejrzeć :) (https://forum.cdrinfo.pl/f26/filmy-ktore-warto-obejrzec-46663/)

Weron 05.09.2005 19:10

- Intermission - fajny filmik, dobrze sie go oglada. Jest to kino brytyjskie, ktore ostatnio mi sie bardzo podoba, miedzy innymi z takich pozycji jak Snatch, Layer Cake, Football Factory. Ogolnie polecam :)
- 7 Seconds. Kazdy kto ogladal filmy z W. Snipes wie czego moze sie spodziewac. Strzelanka, poscigi samochodow z mala lub wieksza demolka, mordobicie. Czyli tzw. kino akcji typu B. Jedyny film, ktory mi sie podobal i bym w miare mogl polecic z W. Snipes to Art of War. A ten mozna sobie podarowac. Nic szczegolnego.

Burak_PL 05.09.2005 19:25

Cytat:

Napisany przez Weron
- Intermission - fajny filmik, dobrze sie go oglada. Jest to kino brytyjskie, ktore ostatnio mi sie bardzo podoba, miedzy innymi z takich pozycji jak Snatch, Layer Cake, Football Factory. Ogolnie polecam :)
- 7 Seconds. Kazdy kto ogladal filmy z W. Snipes wie czego moze sie spodziewac. Strzelanka, poscigi samochodow z mala lub wieksza demolka, mordobicie. Czyli tzw. kino akcji typu B. Jedyny film, ktory mi sie podobal i bym w miare mogl polecic z W. Snipes to Art of War. A ten mozna sobie podarowac. Nic szczegolnego.

no to musze sobie te dwa zobaczyc :D

legion 05.09.2005 19:28

a ale wyspa jest naprawde wkrecajaca co wy na to :D

andrzejj9 05.09.2005 19:35

Cytat:

Napisany przez Weron

Jeśli chodzi o filmy ze Snipsem, to powiedz mi tylko, czy dużo sie bije? ;) Bo generalnie filmy ma niezłe, ale wyjątkowo podoba mi się jego styl i sposób walki :)

Weron 05.09.2005 20:04

Mi tez sie podoba jak walczy. W tym filmie wiecej jest strzelanki niz walki wrecz. Ale troche jednak jej jest. Skoro lubisz takie cos, to bym obejrzal i wnioski wyciagnal sam.
Najlepiej chyba sie bil w Passenger 57. Tak mi sie przynajmniej wydaje. Z tego co pamietam.

Burak_PL 05.09.2005 20:20

w Bladzie tez nieźle sie lał :D

andrzejj9 05.09.2005 21:04

Cytat:

Napisany przez Weron
Mi tez sie podoba jak walczy. W tym filmie wiecej jest strzelanki niz walki wrecz. Ale troche jednak jej jest. Skoro lubisz takie cos, to bym obejrzal i wnioski wyciagnal sam.
Najlepiej chyba sie bil w Passenger 57. Tak mi sie przynajmniej wydaje. Z tego co pamietam.

Na pewno zobaczę :)

W filmie, który ostatnio z nim widziałem (pisałem o nim niedawno) też w sumie wykończył w ręcz tylko jedną osobę ;) , ale zrobił to w swoim świetnym stylu :)

Lukash 07.09.2005 01:12

ja dzisaj ogladalem na tvp 2 "Miasteczko Pleasantville" stary to juz film i nie pierwszy raz go ogladam ale o swietne kino,..jeszcze te kolory mieszanina czarno-bailego i koloru:) ciezko musieli sie napracowac nad stworzeniem takiej wizualizacji..super film dla tych ktorzy nie mieli szczescia zobaczyc go jeszcze serdecznie polecam:D

ed hunter 07.09.2005 01:23

***1053;***1086;***1095;***1085;***1086;***1081; ***1076;***1086;***1079;***1086;***1088; - właśnie jestem w połowie.

jeszcze takich efektów specjalnych w ruskim filmie nie widziałem :O

nimal 07.09.2005 08:44

Cytat:

Napisany przez ed hunter
***1053;***1086;***1095;***1085;***1086;***1081; ***1076;***1086;***1079;***1086;***1088; - właśnie jestem w połowie.

jeszcze takich efektów specjalnych w ruskim filmie nie widziałem :O

film rewelacyjny
ciakawe co z druga czescie (obejzyj napisy koncowe jedynki - jest swietna wstawka... || ) nie moge sie doczekac :)

Colony5 07.09.2005 12:14

Zdecydowanie polecam "Apartament".
Film jest zakręcony od samego początku, ukazujący jak niekorzystny zbieg okoliczności oraz inne osoby mogą zmienić czyjeś życie. I to znowu wszystko przez kobiety!!!

ed hunter 07.09.2005 12:22

Cytat:

Napisany przez Colony5
Film jest zakręcony od samego początku, ukazujący jak niekorzystny zbieg okoliczności oraz inne osoby mogą zmienić czyjeś życie. I to znowu wszystko przez kobiety!!!

muszę zobaczyć jeszcze raz, pamiętam, że dobry ale jakoś dawno oglądałem...

skleroza czy za dużo filmów oglądam. :idea:

Smartek 07.09.2005 15:09

Cytat:

Napisany przez ed hunter
skleroza czy za dużo filmów oglądam. :idea:

to drugie - mi juz wszystkie tytulu sie myla i jak ktos spyta czy ogladalem film np. "X" odpowiadam "nie wiem" :)
pozdro ;)

Colony5 07.09.2005 15:22

Cytat:

Napisany przez Smartek
to drugie - mi juz wszystkie tytulu sie myla i jak ktos spyta czy ogladalem film np. "X" odpowiadam "nie wiem" :)
pozdro ;)

A najlepsze jest to, że jak sobie już przypomnę o tym, iż ten film oglądałem to niestety za bardzo nie mogę z kolei przypomnieć sobie jego fabuły. I faktycznie wiem tylko czy był dobry czy raczej mizerny.

pablocoo 07.09.2005 16:58

Cytat:

Napisany przez Colony5

Ktory? Z 1993 czy 2004?

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:49.