![]() |
Cytat:
:mruga: |
Cytat:
@ REi To jest już American Pie IV ?? Jakaś sensowna kopia? |
"czterech braci" - to inny film niz "nieustraszeni bracia grimm"
pierwszy bardzo dobry i niezla obsada drugi za malo monty-pythonowski, ale czasy sie zmieniaja P.S. lecz to moje zdanie |
Komornik - rodzima produkcja nawet udany :)
|
@andrzej
American.Pie.Band.Camp.2005.STV.DVDRip.XviD-KEG tak wiec dvd, ogladalem i ok nawet, choc to nie to samo co wczesniejsze wersje :/ |
Cytat:
andrzejj - coz.. moze kupisz sobie jakis domek jednorodzinny w Pabianicach? ;).., ale fakt - filmy mam zawsze najnowsze, bo po prostu bardzo lubie z ojcem ogladac :) pozdro ;) |
Cytat:
Cytat:
A moze to? http://www.kino.pl/2194903_film_kino.html Akurat premiera w ten piatek. |
Cytat:
@ Damianos I tak sprawdzę, bo poprzednie części mi się podobały, dzięki :) @ Epol Niewidzialnego nie widziałem, szczerze mówiąc nawet pierwsze o tym słyszę, więc trudno coś powiedzieć. Ale zobaczę z ciekawości, jak wygląda to na trailerach. |
Cytat:
oblukałem właśnie Rozmowy z zaświatami http://www.filmweb.pl/FilmDescriptions?id=91129#91129 fajny filmik choć jestem dopiero w połowie (chyba jakas specjalna wersja bo po 1:25h każda z 2 częsci :) ) POLECAM |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Chyba jednak pofatyguje sie na to |
Cytat:
dzisiaj mam zamiar przysiasc do Lost'a wreszcie.. pozdro ;) |
A ja wczoraj zupełnie spontanicznie poszedłem do kina (pojechałem na zakupy i w trakcie stwierdziłem, że zobaczę, co w tym momencie grają, a ponieważ akurat zaczynali coś, co miałem ochotę obejrzeć, to się skusiłem) na Gnijącą Pannę Młodą.
Generalnie oglądało się całkiem przyjemnie, zwłaszcza, że na sali były aż 4 osoby (taka pora), ale muszę też przyznać, że trochę się rozczarowałem, zwłaszcza po przeczytaniu wcześniej kilku opinii. W sumie film oceniłbym gdzieś na 6,5/10 i raczej nie polecał, bo generalnie był on w sumie dość.. nudny. Mi oglądało się przyjemnie, bo po prostu lubię taką konwencję - sposób przedstawienia (takie niby trójwymiarowe figurki) i przejaskrawianie, którego było tu wyjątkowo dużo (te niektóre postacie to naprawdę majstersztyk :) ), ale zdaję sobie sprawę, że dla osoby, dla której nie ma to znaczenia, sama fabuła będzie po prostu banalna, a całość mało strawna. Tak więc całość warta zobaczenia, ale bardziej jako ciekawostka i niekoniecznie w kinie. |
Azjatyckie ambitne kino Pusty dom (Bin-jip) warto ogladnac :)
Slabo znane kino koreanskie zrobilo na mnie wrazenie. UWAGA ale to na mnie |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:11. |