![]() |
ssajcie, bo póki co licznik neo stoi :P
|
Cytat:
|
Wracając do tematu: trafiłem właśnie na jeden z moich ulubionych seriali, Stawka większa niż życie. KVLTOWY! (TVP2) :D
|
Cytat:
|
ja widzialem wczoraj "Lord of war" - godny polecenia, nie bede sie rozpisywal, ale ... POLECAM
|
Cytat:
http://wilk.wpk.p.lodz.pl/~whatfor/p...ka_wieksza.htm Z tego co tu piszą wynika, że lata 60-te. :taktak: |
Cytat:
|
"Znamy juz oficjalny plakat do filmu Anthony'ego C. Ferrante pt. Boo. Robi wrażenie... sam film opowiada o grupie studentów, którzy w śwęto Halloween trafiają do opuszczonego szpitala i stają pomiędzy dwoma toczącymi bitwę duchami - pielęgniarką i jej obłąkanym pacjentem. "
http://img409.imageshack.us/img409/1...zzzzzzz3ag.jpg zapowiada sie ciekawie... zna ktoś ? warto ? |
Cytat:
NIE warto szkoda czasu - ale to tylko moje zdanie sa gusta i gusciki ;) |
tez mam, dzisiaj mialem zamiar ogladac...
obejrzalem za to Doom'a - w sumie film wydaje sie przeciagniety i rozwleczony, ale pod koniec sie rozkreca i moim zdaniem te wstawki FPP sa calkiem, calkiem.. ;) pozdro ;) |
Chlopaki co polecacie teraz godnego zobaczyc w kinie? Wstepnie wybieram sie w ten weekend.
|
Cytat:
Na a oprócz tego jest jeszcze Doom ;) a ja cały czas chętnie zobaczyłbym [b]Plan Lotu[/g] z Jodie Foster :) |
Cytat:
Plan lotu - mi sie podobal do 3/4 filmu, koncowka schrzaniona, ale warto obejrzec Doom - warto obejrzec chocby dla koncowych wstawek FPP, ale fabula tez nienajgorsza Transporter 2 - jak masz to odrazu kasuj Czterech braci mam, ale jeszcze nie ogladalem.. pozdro ;) |
Cytat:
Przed chwilą obejrzałem Piłę 2. Generalnie film niezły, ale jak dla mnie nie umywa się do pierwszej części. Od tak, obejrzeć można, ale jeżeli ktoś lubi tego typu klimaty, bo film jest momentami naprawdę krwawy (wrażliwy na krew w filmach już nie jestem, ale i tak miałem wrażenie, że momentami trochę przesadzili..). W każdym razie jeśli już ktoś zacznie go oglądać, to sugeruję obejrzeć do końca, bo końcówka sprawia, że film jako całość jest zdecydowanie lepszy. I tak jak dla mnie 7/10, gdzie przynajmniej jeden punkt to właśnie za zakończenie :) |
Ogladalem ostatnio kilka filmow:
Doom - to nie jest dno.... filmy z dna w porownaniu z tym czyms to arcydziela kinematografi. Mysle obejze ciekawe jak pokaza piekla i demony.... zmieniona fabula, nie ma piekla i demonow a calosc kompletnie bez sesu. American Pie zdaje sie 4: Band Camp - inni aktorzy ale mimo to znosna komedyjka 4 Pokoje - dorwalem pudelko dvd i czytam: komedia, Quentin Tarantino, Bruce Willis, Madonna. Mysle: Moze byc ciekawie.... film poje...ny i do tej pory nie wiem czy w pozytywnym czy negatywnym tego slowa znaczeniu. Fight Club\ Fight Club- Tu chyba nie musze nic dodawac ;) Fight Club/ |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:52. |