Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Film i Muzyka (https://forum.cdrinfo.pl/f26/)
-   -   Filmy, które warto obejrzeć :) (https://forum.cdrinfo.pl/f26/filmy-ktore-warto-obejrzec-46663/)

mensir67pl 15.10.2005 16:44

Flightplan - wart odladniecia ;) ogladnolem

Tribunal 15.10.2005 18:59

Raport Mniejszości:D Był w piątek na TVNie i oglądnołem go po raz pierwszy.. nawet niezły film

polakT 15.10.2005 19:08

własnie skończyłem

stealth - naprawde dobry film akcji (ale oprocz dobrze i szybk toczacej sie akcji film to nic szczeglnego) - nie zanudza dobrze sie go oglada, naprawde dobre efekty specjalne, no i czywisice SU-30 to Su-30 a nie pdrasowany F-4, badz F-14 ;)

The.League.Of.Gentlemens.Apocalypse.2005- dziwna komedia, mi osbiscie sie nie podobała ale niektrym kumplom tak, wybor nalezy do osoby ogladajacej

no teraz siedze nad house of wax - wyglada ciekawie

Smartek 15.10.2005 19:51

Cytat:

Napisany przez thomascamel
własnie skończyłem

stealth - naprawde dobry film akcji (ale oprocz dobrze i szybk toczacej sie akcji film to nic szczeglnego) - nie zanudza dobrze sie go oglada, naprawde dobre efekty specjalne, no i czywisice SU-30 to Su-30 a nie pdrasowany F-4, badz F-14 ;)

no teraz siedze nad house of wax - wyglada ciekawie

CO?! stealth dobry film?! smiechu warte, w zyciu takiego gniota nie widzialem, brrr, az mnie ciarki przechodza..
nom, a house of wax nie byl zly :)
pozdro ;)

MacGyver 15.10.2005 20:00

Kiedyś @Weron polecał film Crash, w końcu się zebrałem i obejrzałem...ogólnie dość dobry film :spoko:
Co do Stealth to oczywiście czekałem na ten film, będę miał w poniedziałek ale obejrzę pewnie w sobote.

joujoujou 15.10.2005 20:23

Kolega przypomniał mi oryginalny tytuł, więc nie miałem problemu ze znalezieniem na torrencie:
The Changeling (zemsta po latach - pod takim tytułem był w kinach prawie ćwierć wieku temu) IMO bdb horror, żadnego trupa a 3ma w napięciu od początku do końca. :taktak:

MacGyver 15.10.2005 20:27

A co sądzicie o filmie Nocna straż (Nocnoj dozor) :pytanie:

REi 15.10.2005 20:34

A ja ostatnio ogladnolem kilka filmow :P
Zabawy z Bronia - bardzo ciekawy dokument :D
White Noise - fajny film, prawie przyprawil moja siostre o zawal :D a i ogladalo sie przyjemnie
Vampire Hunter D: Bloodlust - swietne anime :)
FF VII: AC - warty obejzenia przynajmniej dla samej animacji.

polakT 15.10.2005 21:28

Cytat:

Napisany przez Smartek
CO?! stealth dobry film?! smiechu warte, w zyciu takiego gniota nie widzialem, brrr, az mnie ciarki przechodza..
nom, a house of wax nie byl zly :)
pozdro ;)

dobry film akcji - gdzie polozylem nacis na to ze film ma szybk toczaca sie akcjie i efekty, pozatym nic nie oferuje- nie napisałem ze jest ciekawe bo raczej nie jest, dobrze toczaca sie w sensie nie ma jakichs dziwnych zabiegow majacacych na celu zupełnie co inneg niz wywołuja. W tym filmie najbardziej doceniam efekty.....

nie widziałes gniota obejrzyj Day.of.the.Dead.2.-.Contagium.2005, Land.Of.The.Dead.(DVDSCR-KVCD) -={BluX}=- (TUS Release)

to porozmawiamy.

co do house of the wax - nie wiem czemu ale ogladajac ten film czułem sie jakbym ogladal baaaardz krtka historyjke, nie bylo zadnych watkow pobcznych wszystko liniowe - taka koncepcja, nie bede narzekał

ale szybciej poogladam efekty w stealth niz 2 raz house

to jest moje zdanie i go nie zmienie. Co prawda w stealth tez nie ma zbyt wielu odstepstw od liniowej akcji....

zreszta c bede sie rozpisywał, każdy niech obejrzy i sam oceni

P.S.
mysle ze moja opinie tez jakos zmienia fakt szczeglnego zaintereswania lotnictwem szczegolnie maszyny mysliwsko-szturmowe

Smartek 15.10.2005 21:52

w stealth'ie widac STRASZNIE efekty komputerowe.. BARDZO STRASZNIE! :)
pozdro ;)

oddwor 15.10.2005 21:55

Ze staroci coś - Życie Carlita (1993)
(Carlito's Way) Brian De Palma - dla mnie rewelacja

Colony5 17.10.2005 11:53

Nocna Straż - niestety nie dotrwałem do końca filmu, jak dla mnie szkoda czasu - chociaż w Rosji zrobił furorę.

Plan lotu - polecam chociaż od momentu rozstrzygnięcia zagadki typowe kino sensacyjne w amerykańskim stylu (tylko brakowało oklasków zgromadzonych na lotnisku dla Foster po uratowaniu dziecka).

Opowieść o dwóch siostrach - horror koreański - jak dla mnie za bardzo zakręcony - nie polecam.

Tajemnica Aleksandry - początkowo myslałem że nie będzie to super film. A jednak rozkręcił się - gorąco polecam. A tak swoją drogą nikomu nie życzę takiego prezentu urodzinowego jaki dostał filmowu jubilat.

Pozdrawiam wszystkich.

Smartek 17.10.2005 12:24

jak ktos nie mial okazji ogladac filmu Breaking Dawn to polecam (7/10) - do konca trzyma w napieciu i to co lubie najbardziej czyli... bardzo zaskakujace zakonczenie :). Opisow lepiej nie czytac, bo mozna trafic na spoiler
pozdro ;)

M@X 17.10.2005 12:28

Fucking Amal - Wysmienity film utrzymany w klimacie dorastania mlodziezy. Jedna z bohaterek zakochuje sie w innej - zero ostrego lesbijstwa, duzo wiecej wiezi psychicznej i emocjonalnej. Produkcja : Szwecja. Dystrybutor : Gutek Film. Polecam!

Damianos L 20.10.2005 22:10

Wlasnie obejrzalem Hooligans. Swietny film o kibicach angielskich. Polecam :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:59.