![]() |
Zapewne chodzi o ten z 2004 czyli Wicker Park.
|
ogladalem troche na poczatku nudny ale pozniej sie rozkreca:)
|
ja polece "the amityville horror" - widzialem wczoraj i jest straaaaszny
|
a to goraca 20 najbardziej oczekiwanych premier ...
1. Superman Returns 2. Harry Potter and the Goblet of Fire 3. Saw II 4. Ghost Rider 5. X-Men 3 6. Terminator 4 7. Brokeback Mountain 8. Venom 9. King Kong 10. Underworld: Evolution 11. Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest 12. Rush Hour 3 13. Cry_Wolf 14. Doom 15. The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford 16. Tim Burton's Corpse Bride 17. Poseidon 18. The Weather Man 19. Just Friends 20. Daltry Calhoun |
wlasnie na polsacie skonczylem ogladac 'Purporowe rzeki" swietny film nie ogladalem 2 czesci tego wiec po pierwszej musze konicznie zobaczyc
|
a aj wczoraj zobaczyłem "Pacyfikatora" i bardzo polecam :) ubaw po pachy :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dziś widziałem film pt.Miasto Gniewu w/g mnie bardzo dobry dramat obyczajowy jeśli ktos lubi filmy takiego typu to polecam :)
|
Zdecydowanie odradzam "Spiderman 2" i "Kobietakot"
|
mi tam sie podobal SpaiderMan 2 moze nie jest to kino najwyzszych lotow ale na jesienna nude mozna obejrzec:D
|
A mi sie podobal i Spiderman2, i Catwoman. Kino moze niezbyt ambitne ale przyjemnie sie ogladalo.
|
Momentami czułem się jakbym oglądał kreskówkę dla 10-ciolatka ;)
|
Ostatnio oglądałem :D:
- Taking lives (złodziej życia) - Z Angeliną Jolie. Taki kryminał, ciekawy film bo trzeba trochę przy nim myśleć i jest kilka zagadek. Ciekawe rozstrzygnięcia. [7/10] - Fantastyczna czwórka - Długo zwlekałem z oglądaniem tego filmu ale powiem, że nie żałuję, spośród produkcji Marvela o niebo lepszy od takich filmów jak Hellboy czy Hulk, naprawdę ciekawy, polecam [8,5/10] - Hostage (Osaczony) - Z Brucem Willisem. Super sensacja, thriller. Trzyma w napięciu i nie nudzi w żadnym momencie. [9/10] |
Za wszelką cene :) 9/10
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:30. |