Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Film i Muzyka (https://forum.cdrinfo.pl/f26/)
-   -   Filmy, które warto obejrzeć :) (https://forum.cdrinfo.pl/f26/filmy-ktore-warto-obejrzec-46663/)

Smartek 06.04.2005 20:45

co to jest ten Sin City? strasznie popularny zrobil sie ostatnio ten tytul :)
juz go kupilem.., dzisiaj ogladam criminal :)
pozdro ;)

Lukash 06.04.2005 22:08

Cytat:

Napisany przez Smartek
co to jest ten Sin City? strasznie popularny zrobil sie ostatnio ten tytul :)
juz go kupilem.., dzisiaj ogladam criminal :)
pozdro ;)

Sin city to film zrobiony na podstawie komiksu...w USA byla niedawno premiera nie wiem czy oplacalo ci sie go kupic bo slaba kopia narazie,...w skrocie o filmie:Marvin, główny bohater filmu spotyka na swej drodze dziewczynę o imieniu Goldie, spędzają ze sobą noc i okazuje się, że być może jest on jego jedyną miłością - jednak rano okazuje się, że ona nie żyje. Marvin postanawia udać się do miasta grzechu, by tam odnaleźć człowieka, który zabił Goldie. Wyprawa ta jednak jest niebezpieczna - bo miasto grzechu to siedlisko mafii, prostytutek i różnego rodzaju mrocznych ludzi.

Jeszcze dodam obsade tego filmu: Mickey Rourke, Bruce Willis, Elijah Wood, Jessica Alba, Brittany Murphy, Josh Harnett, Maria Bello, Benicio Del Toro...itd.

Film jest zrobiony w nowatorskiej technice, film przypomina komiks...jeszcze nie widzialem ale z ocen zarowno prasy jak i widzow zza oceanu wydaje sie swietnym filmem u nas premiera 17 czerwca:)

woitas 06.04.2005 22:44

Cytat:

Napisany przez Edwardo
no mam inna wersje co zaznaczylem na poczatku, moja wersja jest z oznaczeniem FiCO.

sciagnij sobie...dobre. nie ma co... film mi sie sciaga troche, to nie jest kopiowanie z cd na dysk. lacze mam takie jakie mam, jedynie 128 kilo.

teraz zasysam tworczosc Kinga, wiec Kome odpuszcze.

może, ale zamiast czekać ch...j wie ile, wolałbym ściągnąć tą wersję, którą podałem.
a warto, bo triller jest :spoko:

natomiast po recenzjach sin city wnioskuję, że szykuje się niezła gratka dla amatorów dobrego kina :)
ps. podobno to pierwsze w historii w 100% cyfrowe dzielo.

Smartek 06.04.2005 23:02

wlasnie obejrzalem criminal - super komedia kryminalna! huhu, a jakie zakonczenie :haha: GORACO POLECAM tym co jeszcze nie widzieli :)
pozdro ;)

woitas 07.04.2005 22:38

polecam tragikomedię 11:14.
To miała być kolejna, spokojna noc, na sennych przedmieściach Middleton. Okaże się jednak bardzo karkołomna. Gdy wybije 11:14, wydarzy się tu kilka wypadków o fatalnych konsekwencjach dla kilku osób. Zanim skończy się noc, spokojne Middleton zobaczy, co najmniej dwa ciała, usłyszy strzały i wycie policyjnych kogutów. Bohaterowie bezskutecznie będą próbowali wypląta***267; się z niewyobrażalnego pecha, który połączył ich wszystkich o jednej feralnej godzinie.

dawno nie widziałem tak dobrze przemyślanego scenariusza.
w obsadzie m.in. Hilary Swank, Patrick Swayze, Colin Hanks, Rachael Leigh Cook (wygląda bosko w tej roli :P), Henry Thomas

ps. nigdy nie będę sikał przez okno ani uprawiał seksu na cmentarzu...

Lukash 07.04.2005 23:47

ja dzisaj zabieram sie za ogladanie donni darko polecaliscie to zobacze czy warto:),...ogladam tez aviatora lae w czesich bo nudny..:D

devil-80 08.04.2005 00:34

no zgadzam się Aviator jest trochę przynudnawy,miałem go w 2 częściach ale jakoś wytrzymałem bez dłuższych przerw.

Smartek 08.04.2005 10:07

wczoraj obejrzalem Million Dollar Baby, film troche przeciagniety - momentami za bardzo, dlugi, troszku nudnawy, ale wzruszajacy..., nawet bardzo :)
mozna obejrzec..., choc nie wiem dlaczego po raz kolejny przekonalem sie, ze filmy oscarowe sa przewaznie do bani :|
pozdro ;)

Weron 08.04.2005 10:13

Cytat:

Napisany przez Smartek
filmy oscarowe sa przewaznie do bani :|

Z tego roku rzeczywiscie sa do bani.
Million dollar to film przecietny.Zadna rewelacja.Obejrzalem bo obejrzalem.
Jak ktos nie ogladal to nie musi nic nie straci.
Ale w poprzednich latach filmy byly niezle.

woitas 08.04.2005 10:24

eee... coś ty... film eastwooda był świetny.
dobre nietuzinkowe kino, bez jałowych "made in hollywood" dialogów i wciskanego na siłę happy end'u.

ja chcę "sin city" :ja_chce:

Smartek 08.04.2005 12:11

ja moze dzisiaj wlasnie sin city lookne :)
pozdro ;)

woitas 08.04.2005 12:59

nie chcę kinówki.
wolę poczekać i obejrzeć w dobrej jakości, niż zepsuć sobie całą przyjemność z oglądania.

a sądząc po ilości prenumeratorów w koskach torrenta, to mamy murowany hit :D

Lukash 08.04.2005 13:19

obejrzalem donni darko fajny ciekawy, ale nie jest az tak zakrecony przy Mulholland drive wysiada, w kazdym badz razie pobal mi sie:D

Ufil123 08.04.2005 15:47

witam
mam takie nietypowe pytanie a raczej prosbe, a mianowicie ma ktoś film Be.Cool.DVDSCR.XviD-DoNE.avi

jesli tak to prosze podajcie mi czas cd1 tego filmu (bo polączylem go sobie ale zapomniłem zapisać czas cd1 i teraz nie bede mogl przesunac i połaczyć napisów)

hm a moze ma ktos do niego napisy ??bo jak narazie sa tylko po hiszpansku :(

Damianos L 08.04.2005 16:02

Witam

czas 1 plyty to 1:00:17 :)

no wlasnie-napisy,kto ma?

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:42.