Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Film i Muzyka (https://forum.cdrinfo.pl/f26/)
-   -   Filmy, które warto obejrzeć :) (https://forum.cdrinfo.pl/f26/filmy-ktore-warto-obejrzec-46663/)

Edwardo 13.03.2005 13:15

Marzyciel - polecam, sliczna powiesc o tym co napisal historie Piotrusia Pana
ale to tez nie jest film dla tych co kochaja kino akcji, krew, smierc i gwalt.

Smartek 13.03.2005 13:43

mam tez marzyciela, ale... teraz zaczynam ogladac filmy starsze [czytaj te, ktore mam na dysku z pol roku], ale ciagle pojawialy sie nowsze, "glosniejsze" i je ogladalem.. :P
wczoraj obejrzalem encrypt - kicha na maksa, bajka, malo straszna i w ogole, nie polecam! :|
pozdro ;)

Lukash 13.03.2005 13:45

ja teraz sciagam Kumpli i droznika podobno dobre filmy.

Smartek 13.03.2005 16:40

a ladder49 ktos ogladal?
pozdro ;)

sc0rpi0 13.03.2005 17:39

Ja oglądałem Ladder 49 i bardzo polecam. Film wypasik można pośmiać, troche sensacji i nawet dramatu :) Fajna obsada, aż miło się oglądało.

Ghost_mode 13.03.2005 18:43

Cytat:

Napisany przez Tribunal
A constantin'a ktoś juz ogladał?

Constatntine - wypasik ;)
Kolega oglądał i mówił, że super. Polecał - a ja sie wstrzymuję tylko do czasu aż wyjdzie na DVD...

Edwardo 13.03.2005 19:01

TS albo cineripa nie ma co ogladac... ja ogladalem po niemiecku z kina zgrywany... film przegit, jezeli chodzi o ofekty, fabula to juz bajka.

Weron 13.03.2005 19:19

Dzisiaj ogladalem:
The Manchurian Candidate z Denzel Washington taki sobie mozna obejrzec.Ale rarytas to napewno zaden nie jest bynajmniej dla mnie.
Open Range - western z Kevin Costner.Pod koniec troche sie rozwinal jak zaczela sie strzelanina.
Za chwile sie jeszzce zabiore za Ladder49 :)

W sumie to mam prosbe do wszystkich, ktorzy sie wypowiadaja w tym poscie aby pisali tytuly oryginalne(albo dodawali tytul oryginalny do polskiego chociaz).Latwiej taki film pozniej zidentyfikowac.

bakupl 13.03.2005 19:23

Polećcie na teraz jakies fajne komedie ;)

mello 13.03.2005 19:38

Cytat:

Napisany przez bakupl
Polećcie na teraz jakies fajne komedie ;)

w sumie ejsli chodzi o nowe tytuly to za bardzo nie ma w czym przebierac ;/ to co widzialem ostatnio i wzbudzilo we mnie smiech to druga czesc Brigiht Jones oraz "poznaj moich rodzicow" tez dobry film ale warto znac pierwsza czesc
pzdr

devil-80 13.03.2005 20:21

Jeżeli 2 część Bridget Jones jest podobna do 1,to nie warto oglądać jej:),apropo filmu marzyciel to kolejne dno,film nic sobą nie przedstawia jak na sen to polecam.Mnie podobał sie Za wszelką cenę,poza tym ostatnio widziałem Apartament i closer nie polecam żadnego z tych filmów.

Edwardo 13.03.2005 21:18

Cytat:

Napisany przez devil-80
Jeżeli 2 część Bridget Jones jest podobna do 1,to nie warto oglądać jej:),apropo filmu marzyciel to kolejne dno,film nic sobą nie przedstawia jak na sen to polecam.Mnie podobał sie Za wszelką cenę,poza tym ostatnio widziałem Apartament i closer nie polecam żadnego z tych filmów.

czytajc twoja wypowiedz, moge stwierdzic ze nalezysz do szerokiego grona widzow, dla ktroych dobry film, to film z mordobiciem, krwia i przemoca.
no coz, mamy domienne zdania co do tych filmow ktore wymieniles.

ja zdecydowanie polecam. szczegolnie Marzyciela (finding neverlands)

Memphisus 13.03.2005 21:40

Cytat:

Napisany przez devil-80
Apartament i closer nie polecam żadnego z tych filmów.

A ja wlasnie uwazam te dwa filmy za jedne z najlepszych jakie ogladalem w tym roku i nie tylko ja tak sadze/mysle;)

devil-80 13.03.2005 21:52

Cytat:

Napisany przez Edwardo
czytajc twoja wypowiedz, moge stwierdzic ze nalezysz do szerokiego grona widzow, dla ktroych dobry film, to film z mordobiciem, krwia i przemoca.
no coz, mamy domienne zdania co do tych filmow ktore wymieniles.

ja zdecydowanie polecam. szczegolnie Marzyciela (finding neverlands)

To nie prawda,nie zgodze się z twoją opinią.Lubię wszystkie filmy,które da się oglądnać nie zasypiajac na nich.Film marzyciel był beznadziejny,wogóle scenariusz do tego filmu,powiedz mi co w nim tak ciebei urzekło??To,że cały film przedstawia pisarza,który pisze sztukę,podobną do piotrusia pana,przez większość filmu nic się nie dzieje,nie ma w nim nic nadzwyczajnego,jedyną sceną która mnie urzekła była końcówka:kiedy to pokazał swoje przedstawienie u matki tych dzieci,reszta filmu była zbyteczna 15 minut by starczyło a z tego co pamiętam trwa ok 2 godz. więc o wiele za dużo.

Tak samo film Apartament i Closer co w nich jest takiego ciekawego chyba,to ,że filmy są na maxa zakręcona ale poza tym niczym sie nie wyrózniają film Closer-to film o zdradzie,i o tym,że nie ma prawdziwej miłości:):)a Apartament(Wicker park)kolejna szmira i poszukiwaniu miłości jedynie scena końcowa mnie urzekła tylko nie wiem czym,chyba piosenką.

Tribunal 13.03.2005 22:03

Jak komedie to moze Hitch? Big Mommas Hause? Goodsend?

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:12.