Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Film i Muzyka (https://forum.cdrinfo.pl/f26/)
-   -   Filmy, które warto obejrzeć :) (https://forum.cdrinfo.pl/f26/filmy-ktore-warto-obejrzec-46663/)

andrzejj9 06.02.2005 14:57

Cytat:

Napisany przez Predi
intryg nie bedzie :D bedzie tylko siekanie i makeowanie lova :D

Sounds good ;)

Jeśli tylko nie będę musiał zbyt dużo Pita i Booma oglądać, to może być :D

kraluk 06.02.2005 16:05

A ja sobie właśnie wczoraj oglądłem "Skarb Narodów". Wg mnie, ciekawy filmik. Moge polecić:D

nimal 06.02.2005 16:13

poniewczasie usiadlem do Bad Santa - gniot, po 10 minutach ogladania wylecial z dysku (choc scenka z karlem deaktywujacym alarm w sklepie pierwsza klasa)
to samo Open Water - jeszcze szybciej skasowany

o ostatnio ogladaem Saw - swietny :D niektore sceny o wieeeele mocniejsze niz w horrorach :)

Pierwszy 06.02.2005 16:38

no i po tym poście nimala widzę, że ten topic niema najmniejszego sensu, ponieważ imo open water i bad santa to świetne filmy godne uwagi...

czero 06.02.2005 17:31

Cytat:

Napisany przez Pierwszy
no i po tym poście nimala widzę, że ten topic niema najmniejszego sensu, ponieważ imo open water i bad santa to świetne filmy godne uwagi...

Bo sa gusta i gusciki, jednemu sie to podoba innemu co innego ;).

Weron 06.02.2005 17:37

Bad Santa calkiem fajny.MOzna bylo sie posmiac.
Open water to kawal gowna to bylo chyba cos w stylu dokumentu.Nawet nie ogladalem tylko tak spojrzalem i do kosza.Spojrzalem oczywiscie na jedna ze scen.Zainteresowani wiedza o co chodzi.Hehe.

andrzejj9 06.02.2005 17:47

Cytat:

Napisany przez kraluk
A ja sobie właśnie wczoraj oglądłem "Skarb Narodów". Wg mnie, ciekawy filmik. Moge polecić:D

Będę upierdliwy, ale jaka kopia? :)

Weron 06.02.2005 17:54

dvdripa skarbu narodow jeszzce nie ma ale jest telecine, ktora calkiem dobrze wyglada.
Ogladalem pare dni temu calkiem fajny film.

andrzejj9 06.02.2005 17:55

Cytat:

Napisany przez Weron
dvdripa skarbu narodow jeszzce nie ma ale jest telecine, ktora calkiem dobrze wyglada.
Ogladalem pare dni temu calkiem fajny film.

No to może poszukam, bo mam ochotę to obejrzeć :)

Smartek 06.02.2005 19:01

tez ogladalem w "postaci telecin'a" - faktycznie kopia niezla.. film rowniez wart obejrzenia, polecam
pozdro ;)

MacGyver 06.02.2005 19:02

Cytat:

Napisany przez Smartek
tez ogladalem w "postaci telecin'a" - faktycznie kopia niezla.. film rowniez wart obejrzenia, polecam
pozdro ;)

Ja poczekam na DVDRipp :)
Ale film zapowiada się :spoko:

nimal 06.02.2005 19:27

National Tresure - wlasnie ogladam TELECIN'a - zucone na telewizor nie do odrzonienia (oczywiscie podrasowane ffdshow) od dvdripa, na monitorze roznice jakas widac, ale warto juz sciagac :)
z co do filmu - swietny :)

Pierwszy - coz, mielismy sie wyminiac opiniami, wiec napisalem co mysle o tych filmach, imho szkoda na nie czasu bo jest sporo filmow o wiele lepszych do obejzenia w tym czasie, Ty masz prawo uwazac odwrotnie
swoja droga wielu ludziom nie podobal sie Sky Captain, ktory ja uwazam za swetiny film

Smartek 06.02.2005 19:38

hmm.. immortel mi sie BARDZO nie podobal, a sky captain'a nie mialem jeszcze okazji ogladac [lezy na hdd'ku od daaawna...]...
Skarb Narodów DVDR.PL-SUB - takie cos znalazlem przed chwila na torrencie? :]
pozdro ;)

andrzejj9 06.02.2005 19:38

No dobra, to nie będę czekał na dvdrip. Zwłaszcza, że jak przed chwilą sprawdziłem, dvd pojawi się dopiero w maju. Zdecydowanie za długo...

Air 06.02.2005 19:50

Właśnie oglądałem Zatoichi. Jeżeli ktos lubi klimaty japońskie polecam.

Kapitan Sky ... jak dla mnie pod względem wykonania rewelacja. Trochę gorzej z fabułą, ale Angelina pojawiła się na chwilkę i od razu mi się humor poprawił.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:43.