![]() |
Cytat:
Jeśli tylko nie będę musiał zbyt dużo Pita i Booma oglądać, to może być :D |
A ja sobie właśnie wczoraj oglądłem "Skarb Narodów". Wg mnie, ciekawy filmik. Moge polecić:D
|
poniewczasie usiadlem do Bad Santa - gniot, po 10 minutach ogladania wylecial z dysku (choc scenka z karlem deaktywujacym alarm w sklepie pierwsza klasa)
to samo Open Water - jeszcze szybciej skasowany o ostatnio ogladaem Saw - swietny :D niektore sceny o wieeeele mocniejsze niz w horrorach :) |
no i po tym poście nimala widzę, że ten topic niema najmniejszego sensu, ponieważ imo open water i bad santa to świetne filmy godne uwagi...
|
Cytat:
|
Bad Santa calkiem fajny.MOzna bylo sie posmiac.
Open water to kawal gowna to bylo chyba cos w stylu dokumentu.Nawet nie ogladalem tylko tak spojrzalem i do kosza.Spojrzalem oczywiscie na jedna ze scen.Zainteresowani wiedza o co chodzi.Hehe. |
Cytat:
|
dvdripa skarbu narodow jeszzce nie ma ale jest telecine, ktora calkiem dobrze wyglada.
Ogladalem pare dni temu calkiem fajny film. |
Cytat:
|
tez ogladalem w "postaci telecin'a" - faktycznie kopia niezla.. film rowniez wart obejrzenia, polecam
pozdro ;) |
Cytat:
Ale film zapowiada się :spoko: |
National Tresure - wlasnie ogladam TELECIN'a - zucone na telewizor nie do odrzonienia (oczywiscie podrasowane ffdshow) od dvdripa, na monitorze roznice jakas widac, ale warto juz sciagac :)
z co do filmu - swietny :) Pierwszy - coz, mielismy sie wyminiac opiniami, wiec napisalem co mysle o tych filmach, imho szkoda na nie czasu bo jest sporo filmow o wiele lepszych do obejzenia w tym czasie, Ty masz prawo uwazac odwrotnie swoja droga wielu ludziom nie podobal sie Sky Captain, ktory ja uwazam za swetiny film |
hmm.. immortel mi sie BARDZO nie podobal, a sky captain'a nie mialem jeszcze okazji ogladac [lezy na hdd'ku od daaawna...]...
Skarb Narodów DVDR.PL-SUB - takie cos znalazlem przed chwila na torrencie? :] pozdro ;) |
No dobra, to nie będę czekał na dvdrip. Zwłaszcza, że jak przed chwilą sprawdziłem, dvd pojawi się dopiero w maju. Zdecydowanie za długo...
|
Właśnie oglądałem Zatoichi. Jeżeli ktos lubi klimaty japońskie polecam.
Kapitan Sky ... jak dla mnie pod względem wykonania rewelacja. Trochę gorzej z fabułą, ale Angelina pojawiła się na chwilkę i od razu mi się humor poprawił. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:43. |