![]() |
W końcu wybrałam jeden Parasite 2019 i polecam. Jest niesamowity :wow:
|
Parasite mam na BD ale jakoś nie chce mi się za niego zabierać. Ale coś w końcu trzeba oglądnąć, zwłaszcza że teraz tak dużo czasu :)
|
Dark, skoro podobało ci się Boże ciało, to powinieneś obejrzeć "Sala samobójców. Hejter", jest na playerze.pl
|
Dzieki za rekomendacje. Ogarnie się jak będę miał czas.
|
Jeśli ktoś chce film, gdzie są ładne :cycki: i przy okazji dobra fabuła i klimat lat 90' to polecam "Nagi Instynkt" (1992), oglądałem ostatnio i to był dobry wybór :taktak:
|
Dzięki za polecenie tytułu. Nigdy o nim nie słyszałem.
|
No nie gadaj zes nie widzial Sharon Stone w kwiecie jej kariery :wow:
|
Cytat:
|
No niestety jak ten film wyszedł to nie byłem nawet w planach :P Aktorka piękna, nie dziwie się temu policjantowi że dał się uwieść ;)
|
Dark, jeśli tak randomowo znasz kino lat 90-tych, że nie oglądałeś nawet nagiego instynktu, to szacuję, że masz coś na przełomie wysokiej dwucyfrowej, a niskiej trzycyfrowej liczbę filmów, które zdecydowanie powinieneś nadrobić :taktak:
Są jeszcze seriale, zazwyczaj mamy w nich większe zaległości niż w filmach, bo serialu na jeden wieczór raczej się nie zarzuci - wykorzystuj zatem kwarantannę, bo masz roboty a roboty :haha: |
Masz racje, filmów do nadrobienia mam masę a i czasu dużo.
Problemem jest raczej miejsce na dysku, którego już prawie nie ma. Musze kupić jakiś dysk 2TB, powinien mi starczyć na jakieś parę miesięcy :szczerb: Jakie przykładowe tytuły powinienem nadrobić? |
Zjarzyj na imdb czy rotten tomatoes i tam se posegreguj i poczytaj tego jest baaaaardzo duzo ;)
|
Mam konto na filmwebie, to mi starczy na razie, tam jest dobra segregacja.
|
No nie wiem...
Przejrzałem te top 500 na filmwebie i strasznie zaśmiecona ta lista... Ja bym zaczynał od pozycji np 61 albo 121 ;) |
To prawda. Bałagan robią w sporej mierze nowsze produkcje, już z czasów, kiedy wszystko, co jest w miarę w porządku jest określane mianem "epickie" itp.
Stowarzyszenie umarłych poetów w istocie przesunąłbym jakieś sto pozycji do góry, ot na przykład zamieniając z piastującą dwudziestą pozycję (jak? z jakiej racji?) Incepcją. Jeszcze gorzej jest z serialami. Spójrz na pierwszą dziesiątkę i powiedz, ile zostawiłbyś w niej z tych pozycji, które tam są? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:54. |