![]() |
A pokażesz swoje dzieła? Chętnie obejrzę :)
|
Jak znajde to i moze ;-).
|
Czyli były Kropki, to gość zrobił tak samo Co dzień...
|
Ostatnio jakoś nabrała mnie chęć na komedie, ale takie, które by mnie naprawę rozśmieszył, bo te amerykańskie produkcje to sie juz dawno przejadły i ich humor stał się żałosny. No i tak trafiłem na francuski film Babysitting z 2014. Świetna mimika twarzy głównych aktorów, naprawdę śmieszne teksty i zachowania, polecam.
|
Filmy to na pewno szczerze polecam piekny umysł
|
Dwa nieco mniej znane filmy, które są godne uwagi, a ostatnio obejrzałem:
Sekretne życie Waltera Mitty - film Bena Stillera, który jest naprawdę dobry? Nie wierzyłem, że to napiszę ale... TAK. Naiwna, choć przyjemna w odbiorze historia. :) Er ist wieder da ("Look who's back"), czyli Hitler pojawia się w XXI wieku. Pierwsze pół godziny nieco średnie, ale później film mocno się rozkręca. Jest tu jednocześnie wszystko i nic, czego byście się spodziewali po takim filmie. Warto obejrzeć do końca. :D |
"Smoleńsk" polecajcie ten film, bo nam forum zlikwidują :)
|
Był ktoś na Bournie?
|
Smoleńsk króluje w polskich kinach
Cytat:
Czyli jak zwykle, czym więcej się gada, tym ludzie ciekawsi. |
Temat jest chyba jasny - filmy, które warto obejrzeć... :szczerb:
|
Skoro hit kinowy, to chyba warto. :>
|
Hit! Według klasyfikacji imdb jest to film SF!
|
a ja wam proponuję mój ulubiony krwisty western,
czyli "dzika banda" Sama Peckinpaha :spoko: |
A ja zbieram się do obejrzenia po raz nie wiadomo który filmu, do którego trzeba przywieść sobie ćwierćfunciaki z serem i pyszny napój. ;)
|
panowie, czytałem recenzje, trzeba iść na "Wołyń" :taktak:
podobno wielki film Smarzowskiego, chyba jego najlepszy podobno udźwignął temat ludzie w Gdyni wychodzili wstrząśnięci z kina. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:53. |