![]() |
"Mustang" - dużo osób polecało i się nie zawiodłem - świetny, przykuwający do ekranu i ciekawy. Nie ma tam jakiś wielkich zwrotów akcji i wymaga zaangażowania w oglądanie, ale warto. Nie wiedziałem, że w XXI wieku dzieją się takie rzeczy i ktoś daje na to przyzwolenie...
Szkoda tylko, że tylko dwie siostry zdołały uciec... |
A ja polecę Tommorowland. Dla dzieci, familijny, taki jakiś przyjazny (pomijając promocję multi kulti...). Brakuje mi takich filmów.
Cytat:
|
Deadpool.
E-PIC-KIE! Dawno sie tak nie usmialem! :hahaha: Na cale szczescie dostal kategorie "R". I jest to dokladnie ten Deadpool, ktorego znam z komiksow i gier wideo - nienormalny, nieprzewidywalny, zachowujacy sie jak niedorozwiniete dziecko z kalachem w reku. Polecam, jesli ktos lubi taki typ humoru! |
Cytat:
świetna kreacja Ryana Reynoldsa, i to podejście z dystansem do granej postaci :spoko: POLECAM :party: |
Też oglądałem i ma fajne żarty, choć czasami trochę gimbusiarskie :D
Właśnie, Wy dopiero teraz oglądaliście Deadpoola? Przecież to już dawno wyszło :D |
Teraz wyszlo, ze da sie ogladac ;-). Gimbaza oglada kinowki na monitorach. Ja nie lubie jak mi sie zestaw 5.1 i telewizor nudza ;-)
|
Jak jest ciśnienie na jakiś film to oglądniesz nawet kinówke z ruskim lektorem :D
Natomiast wersje HD już od dawna były ;) Ja oglądałem w trochę mniejszej bo mi wystarcza taka, zwłaszcza że na monitorze nie mam FHD. |
dolacze sie do peanow na czesc Deadpool - naprawde fajnie zrobiony
dzieki temu niewybrednemu, ale mimo wszystko oryginalnemu humorowi ten film naprawde zyskal w porownaniu do innych superheromovie |
Cytat:
|
Ja rowniez, ale zaczekam na lektora. A teraz ogladam daredevila:)
|
@M@X spoko, pozostaje życzyć sobie żeby HD wychodziło jak najszybciej :D
@loki7777 nie lubię filmów z lektorem, nie słychać dobrze głosu aktorów i to takie sztuczne trochę jest. |
Deadpool jest już z lektorem
|
Deadpool... to staroć... już dawno w kinie było... teraz to lepiej wyczekiwać WarCraft Początek
|
To nie film, raczej filmik ale warto obejrzeć :) Zgadzam się w 100%.
https://www.youtube.com/watch?v=4YDL...&feature=share |
To jak najbardziej JEST film. Zapoznaj sie z definicja slowa "Etiuda" ;-). Robilem cos takiego pare razy w zyciu.
Dzieki za link. Szalenie inspirujace! :spoko: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:34. |