![]() |
To nie opera, to Maxiu - u mnie na lisie to samo.
|
Może mu zasadzić? Kurde na IE też mi zepsuł.
|
Zasadź! :tak!:
|
Cytat:
|
Blade Runner 2049 - bardzo dobrze nakręcony,nie ma chwili żeby coś się dłużyło czy akcji było za dużo, ujęcia na duży plus, efekty - nie przesadzone na duży plus,muzyka- tu się bałem ,że nikt nie dorówna Vangelisowi - muzyka na duży plus.
Ryan Gosling dał rade - to do tych ,którzy twierdza że to pizduś Mimo różnicy lat trzyma klimat :spoko: moim zdaniem ten film to dowód na to ,że można zrobić udaną kontynuacje dobrego filmu sprzed lat Jedyny minus to otwarte zakończenie pozwalające kręcić kolejne części Tym osobom ,które boją się kontynuacji hitów sprzed lat mogę śmiało polecić wypad do kina [ uzbroić się w coś na ząb ] |
córuś wyciągnęła mnie na horror "It" w/g powieści Stephena Kinga.
Powiem wam, że dawno nie widziałem tak świetnie nakręconego horroru,:spoko: zobaczcie nie pożałujecie, dziecięce role niektóre wręcz wybitne :taktak: |
Cytat:
Bylem na filmie ze znajomymi i jest zaje bisty kazdemu sie podobal, ale jest kilka warunkow zeby go zakumac ;) a. dorosnac do niego b. posiadac dzieci i rodzine c. film jest raczej skierowany do kobiet d. znac realia swiata i wiedziec jaki on rzeczywiscie jest, bo taki jest i nic tego nie zmieni. |
Life (2017)
|
Również byłem i polecam. Są sceny 2 lub 3 bardzo mocne.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Exterminator, idźcie, dawno nie widziałem tak świetnej polskiej komedii,
sala ryczała za śmiechu, mało się nie posikałem, świetne role.:spoko: |
Cytat:
|
Baby Driver :spoko:
|
koniecznie zobaczcie "3 billboardy za Ebbing"
rewelacyjny film,w klimacie coś z Fargo coś z Pulp Fiction. W tym filmie nic nie jest tym czym się wydaje, znakomita rola Frances McDormand. :spoko: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:28. |