![]() |
5 minut temu obejrzalem Hostage z Brucem Willisem.. i jestem pod wrazeniem, film ok, trzymal w napieciu :), ogolnie ~ 7/10 i polecam
pozdro ;) |
Smartek: www.filmweb.pl zajrzyj, tam jest opis. w skrocie Ci powiem ze jest o kims kto wycina zywcem nerki. wiecej nie pamietam, bo nie ogladalem. jak na weekendzie bedzie mi sie nudzic to moze dopasuje do mojej wersji FiCo i wrzuce na napisy.org
|
@Edwardo - o czym ten film? jak bedziesz mial dobre napisy [niestety czesto tak jest, ze z napisami dzieja sie rozne, dziwne rzeczy.. naszczescie odkad ogladam filmy na xbox'ie nie mialem ani razu problemu z napisami - zbieg okolicznosci, albo X je poprawia... w co watpie :)] to obejrzyj i powiedz czy warto..
pozdro ;) |
zassalem filmik Koma.2004.DVDRip.XviD-FiCO, ponoc dobry tylko ze literek nie ma dopasowanych i nie moge sobie poradzic z dopasowaniem...szlag mnie trafia. sa PL ale coz z tego skoro nie zgrywa sie z filmem? agr... nie chce mi sie poprawiac co 3 minuty literek... a tras z 23klatek do 25 nic nie daje...
|
Cytat:
|
tylko,że ja mam przekierowane porty i może to jest tego przyczyną:(dzięki za pomoc.
|
zmien porty tak jak pisalem, wyloguj sie, wylacz przegladarke, zapodaj wszytko od nowa jeszcze raz.
Osobiscie wlsnie zasysam kawalki z filemp3 wiec z trackerem jest wszytko ok. |
mam taki komunikat w każdym programie do pobierania torrentów
04/05/05 13:03:01 - rejected by tracker - Unrecognized host (80.53.102.202). Please go to http://www.filemp3.org:81 to sign-up or login. A jestem zalogowany na tej stronie |
ja polecam BitTornado - dla poczatkujacych jest w sam raz... jak sciagasz torrenty z serwisow z ratio'em to za kazdym polaczeniem [jesli masz zmienne IP] musisz sciagac na nowo/logowac sie :)
pozdro ;) |
Cytat:
ja preferuje ABC jest nowa wersja tymbardziej. wiec moge napisac ci co w ABC przestwic zeby bylo wieksze prawdopodobienstow ze wszytko smigac bedzie. wiec tak: preferencje - network - minimum port zmien na 49152 a maksimum na 65535. klikasz apply, ok i chyba musisz zresecic abc. ja resetuje zwykle caly system bo zauwazylem ze zostaja polaczenia od innych u mnie, i jestem jakby "przytkany" jeszcze mozesz sie wylogowac i jeszcze raz zalogowac na filemp3.org no i torenty jeszcze raz zassaj, te wczesniejsze wywal. dodajac torenta do abc, badz w tle zalogowany i poczekaj chwil pare. jak to nic nie da to nie wiem co jest grane. |
Cytat:
juz od miesiaca jak nie dluzej na trackerach wisi... wersja 2cd ac3 5.1 full wypas i wogole. zlookaj na napisy.org ze skoro sa juz literki do niego, to i film musi byc przez analogie :) |
Na dc++:) na 2 cd.Na emulu też jest.
|
@devil-80 : mozna wiedziec skad go dorwales? Bo watpie zeby lecial u nas w kinach, a na festiwal sie raczej nie wybiore...
|
Dom latajacych sztyletow jest filmem dobrym,ale mi osobiście lepiej podobał sie Hero.
|
Dla wielbicieli azjatyckiego kina : czekajcie wytrwale na "Dom latajacych sztyletow". Film rezysera "Hero" ktory podejrzewam ze bedzie naprawde czyms dobrym (wspolpraca z tym samym operatorem obrazu - uiiiii!!!).
|
@Edwardo jak ściagać te torrenty,bo próbowałem shareaza lub bitlordem i cały pisze,że tracker down lub,że mam się zalogować a jestem zalogowany na tej stronce filemp3.org.Może mi ktoś to wytłumaczyc
|
@Edwardo thx za ten adresik filemp3.org - super :), nie ma to jak serwisy z ratio, leecherzy strzezcie sie ;)
pozdro ;) |
Smartek: no ja caly czas z torentow czerpe zrodal. zwykle z filelist.org. czasem tez slsk odpale, ale to do mp3. chociaz jest fajny tracker z samymi mp3. filemp3.org
|
obejrzalem wczoraj tego after the sunset, ale nie chcialo mi sie juz na forum po nim wlazic.., film taki 'bondowaty' i zbyt hollywoodzki - zawsze wszystko sie bohaterom udaje, choc nie spodziewalem sie takiego zakonczenia [mowie o poruczniku Stanie ;-)]...
@Edwardo HAS'a ssalem z polishtracker.org - przewaznie wszystkie filmy, ktore teraz kupuje to wlasnie z torrent'ow :) pozdro ;) |
Mnie osobiście film So close podobał się,jest to dobry film akcji.Tak to jest film o kobietach które są zabójczyniami:)ale są także siostrami.Polecam ten film.
|
widze ze jest tu wielu fanow azjatyckiego kina:) ja z azjatyckich tylko horrory narazie
|
Cytat:
|
a ja polecam Kumpli to film produkcji skandynawskiej, ciekawa propozycja, o kolesiach co kreca na kamerke swoje zycie i rozne przygody..:D
|
So close - konkret, ale polecam najpierw obejrzec jego pierwsza czesc pt. "Naked Weapon" :-D!
|
Ja film hide and seek(2005) miałem na dvd,jakiś pirat,kopia była taka sobie tak samo jak i film,myślełem,że będzie on horrorem(może dla niektórych i był)lecz okazał się thrilerem.W każdym bądź razie niczym mnie nie zachwycił,wolę już Saw.Zaraz będe oglądaj film So close(chyba japonski)ciekawe czy fajny
|
ale w tym filmie chyba nie chodzilo zeby sie glowic kim jest Charli, no chyba ze ja sie zle nastawilem do filmu.
ale same napisy poczatkowe juz daly mi do zrozumienia ze bedzie cos straszylo itp...a tu lipa. tak, mowimy o tej samej wersji. skad ssales? edit: zebys sie nie rozczarowal, wiec nastaw sie do tego filmu, tak jak powinienes sie nastawic, dobra, zaczynam piepszyc od rzeczy ;) |
Cytat:
Hide.And.Seek.2005.TELECINE.XviD-DiAMOND :) co do filmu - rewelacja nie jest, ale jest b. dobry :P - a Ty skapnales sie sam kim jest charlie? :> pozdro ;) -edit- ide wlasnie ogladac after the sunset |
Smartek: ogladalismy w tym samym czasie Hide and Seek :)
dla mnie film nie jest rewelacyjny, spodziewalem sie czegos lepszego. jest ok. fajnie sie oglada, ale myslalem ze czym mnie zaskoczy jak np Criminal. jaka ogladales wersje? ja Telecine Xvid Diamond. myslalem ze kopia bedzie do kosza, a tu prawie nie do odroznienia od dvdripa. |
hmm.. wlasnie skonczylem ogladac [5 min temu] Hide and Seek...
film b.dobry imo i POLECAM! choc kim jest charlie zgadlem tuz po pierwszej smierci.. no.. drugiej :-) pozdro ;) |
Cytat:
|
Cytat:
w sumie jakby byc zlosliwym to mozna napisac jak sie film skonczyl, cala przyjemnosc z ogladania popsulibysmy innym :] ^_^ |
Cytat:
www.napisy.org pojawily sie chyba przedwczoraj, ale sa. zreszta sam zobacz :) |
@Max popieram
pozdro ;) |
Cytat:
|
Cytat:
a napisy w PL juz do niego sa? pozdro ;) |
Cytat:
|
Zaciekawiliscie mnie tym serialem.Ide stanac w kolejke....
|
Criminal wlasnie lecial u mnie w pokoju :)
polecam, dobry film! zakrecony! a zakonczenia chyba nikt nie wykmini podczas ogladania filmu. |
Zauważcie ze nam sie dosc duzy topik zrobił z tego:D
|
Cytat:
|
a ja sobie zapodam "Sami Swoi" w kolorku, dla poprawienia humorku i niech mie kto powie, że to sie znudzić może? a jak kto ma inne zdanie to i tak sprawiedliwość bedzie po mojej stronie.
|
White Noise.
polecam! nardzo fajny/straszny ;) film :) tylko kurde znowu z niemieckim dub ogladalem ^_^ ale warty obejrzenia, jezeli ktos lubi paranormalne zjawiska czyli duchy itp. |
Cytat:
|
kolejny film ktory chce WAM polecic to Banlieue 13 < po polsku 13 DZIELNICA > film francuzki swietna akcjia jestem po wrazeniem b. pozytywnym filmu
pzdr!! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Właśnie osbie Kroniki Riddicka ogladanołem spoko film...
I jeszcze constanita widziałęm taki sobie.... Słyszałem zę będzie firm oparty na Splinter Cell |
yyyyy walking tall nie jest za fajny.....ale seriali moge polecic miasteczko twin peaks w rezyserii davida lyncha - divxy zajmuja 3xdvd wiec jest dosc dlugi:)
|
Z podniesionym czołem też jest niezły film
|
polecam Hotel Rwanda.
naprawde dobry film na faktach. |
A ja obejrzałem właśnie Racing Stripes (Zebra z klasą, czy cholera wie, jak po polsku). W sumie nie spodziewałem się cudów i słusznie, ale muszę przyznać, że całkiem zrobiony rodzinny film z lekkimi wstawkami komediowymi. Jak ktoś ma ochotę na lekki, niezobowiązujący film, to polecam :)
|
Cytat:
|
gdzieś około 2010... :|
a tak na serio, serial jest świetny i nieżle pokręcony. poprzez retrospekcje z wcześniejszych przeżyć poszczególnych bohaterów zaczynamy w końcu rozumieć, o co w tym wszystkim chodzi. polecam. |
Cytat:
|
Ogladal ktos moze serial LOST ???
Podobno wymiata, niezly klimat, wyszlo juz 18 czy 19 odcinkow. Zasatanawiam sie nad sciagnieciem tego, tylko cos nie moge znalezc wszystkich odcinkow :( |
Oglądałem wczoraj polki film "Wesele" - hehe typowa polska rzeczywistoś, za pieniądze można wszystko, polecam (a niech ktoś z ciekawości liczy przez cały film ile ten gostek wydał kasy ;p).
A "Meet the Fockers" (poznaj moich rodziców) jakoś mi się nie widział, zapowiadał się lepiej. |
a wiecie ze ma byc Saw2? jakos w pazdiernku 2005.
PS w tlumaczeniu dla niektorych: Widziec Podwojnie ^_^ |
Cytat:
|
Cytat:
|
kontrolerzy.....constantine(jest tam mniej akcji niż możnaby się spodziewać ale za to fabułka jest dość fajnie skręcona i rola keanu dość mroczna)...delicatessen...dark city...pi(absolutny,matematyczno-psychodeliczny odpał:))...barton fink...naked lunch...no to tyle...w sumie najbardziej "akcyjnym" filmem jest tutaj constantine...pozdrawiam
....no i jeszcze SAW...i nie wiem dlaczego wszyscy nazywają ten film piła, przecież saw po angielsku to także widzieć... |
@woitas szczerze mowiac matrix 3 podobal mi sie.. [a juz przynajmniej BARDZIEJ od 2-jki, ktora imo byla koszmarna..]
pozdro ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
A mi się bardzo podabał filmy "Szybcy i Wściekli " jak i jego druga część "Za szybcy za wściekli " czy jakoś tak :)
|
jutro do kin w USA wchodzi Sin City do nas niestety dotrze dopiero 17 czerwca,...dlugo czekac trzeba,..a ja sie juz doczkeac nie moge wiecej info o filmi - moj podpis na dole:D
|
Cytat:
|
szkoda ze tylko tc jest ;]
|
ja polecam "hostage" z willisem - calkiem odjazdowa i swiertna sensacja.
a "podwodnego zycia ze stevem zissou" - nie polecam - kompletna kicha |
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie lubie dubbingu.Wole filmy w oryginale.Uwazam, ze dubbing zabija film.Przeciez gra aktorska to nie tylko sposob poruszania sie, gesty itp.Ale i odpowiednia intonacja, ktora jest najlepsza jesli wykonuje ja aktor, ktory gra w tym filmie.
Poza tym jezyka mozna sie nauczyc :) |
Memories Of Murder - calkiem fajny film z kina azjatyckiego. historia dzieje sie gdzies na wiosce niedaleko Seulu, ktos morduje mlode kobiety. "Detektywi" proboja rozwiazac zagadke, z jakim skutkiem, to juz trzeba obejrzec.
|
Cytat:
Mimo to wolę jednak filmy z oryginalną ścieżką :) |
widze ze tu sami maniacy p2p ;]
|
EXORCIST the beginning - można ale nie trzeba (chyba, że się ktoś kocha w Scorupco :P )
|
Cytat:
|
demek, Weron, Damianos L : wszyscy macie racje... Jak na amerykanski dramat z elementami akcji to nie ma sobie rownych, goraco polecam MOF :-D!!!
|
a co powiecie na to??
Hotel.Rwanda.DVDRiP.XViD-DEiTY - warty obejrzenia http://hotel.rwanda.filmweb.pl/ w sumie ma dość duże notowania aha plecam: Suspect.Zero.DVDRip.XViD-ALLiANCE Hitch- całkeim przyjemny filmik |
Cytat:
I swietna rola tej dziewczynki (Dakota Fanning). Ona ma talent i moze byc wielka gwiazda... Rowniez polecam :) |
Cytat:
|
a ja polecam Man On Fire - najlepszy film tego typu w historii - nic mu nie dorasta do piet - muzyka gregsona williamsa jest cudowna , efektow specjalnych brak w tym filmie co jest ogromnym plusem , nie ma bezsensownej strzelaniny
|
Cytat:
Jedyne co robią ciekawie, to że każdy aktor ma swojego stałego dublera, więc nawet można się do tego dubbingu na siłę przyzwyczaić. |
Machinist - niby horror mial byc, ale jak dla mnie to film jakich wielu... koles nie wie co sie z nim dzieje, a pod koniec filmu odkrywa prawde.
zreszta, juz wczesniej byla mowa na ten temat, jak chcesz zobaczyc anoreksje w wykonaniu faceta, to sobie obejrzyj ;) |
Ja właśnie zamówiłem bilety w kinie eMuletikino na Criminal..zapowiada sie ciekawie. Ktos ogladal?
Ps. A Machinist? Ps2. Mam tez Hostage z Brusem Willisem - kiepska jakosc bo TS ale obejrzeć idzie. |
andrzejj9: chyba 99% filmow w nieczech jest z dubingiem...
wiec regola ze w japonskim filmie mowia po japonsku nie sprawdza sie :P |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A z koreańskim to nie wdaję się w szczegóły, bo dla mnie ten język nie brzmi po ludzku ;) |
Cytat:
wiem wiem, ale zawsze nie wiem jakiej produkcji to film... niegdy mi sie nie chce sprawdzic. wiec od dzis bede pisal japonski.chinski.koreanski ;) |
a może mówia po koreańsku bo ten film jest produkcji korea południowa, ja wczoraj ogladalem apartamnet pierwsza godzina nuda ale druga jest ciekawa i fajny film sie robi...:D
|
Cytat:
|
Spider Forest - film zakrecony na maksa, tylko dla lubiuacych rozkminiac, w dodatku po japonsku (albo chinsku)
ale polecam! |
Ja obejrzałem przedwczoraj Cube Zero. I muszę przyznać, że nawet niezły, nie rewelacyjny, ale oglądałem z przyjemnością, chociaż też zauważyłem, że to już powinien być ostatni film z tej serii, bo generalnie pomysł się przejadł.
Zwróciła też moją uwagę jedna kreacja aktorska - złego charakteru. Kto oglądał, zapewne wie, o kogo chodzi. Muszę przyznać, że aktor był świetny :) |
Ostatnio ogladalem Das Boot.Wyszla niby jakas dluzsza wersja czy cos w tym stylu bo sam film jest juz troche stary.Film opowiadajacy o zalodze lodzi podwodnej z czasow II wojny swiatowej.Jest dlugi bo cos kolo 4h no i chyba przez to mnie nudzil.Ksiazka, ktora takze czytalem byla o wiele lepsza.
|
"elektra"
Elektra Natchios to zabójcza femme fatale, która cudem uszła śmierci z rąk wrogów. Dziewczyna odcina się od świata i żyje tylko dla swego kolejnego zlecenia. Zbieg okoliczności zmusi ją do podjęcia decyzji, która dramatycznie zaważy na całym jej dalszym życiu ***8211; otworzy przed nią nowe możliwości lub zniszczy ją raz na zawsze. w filmie główną rolę gra Jennifer Garner :) i muszę wam powiedzieć, że film jest naprawdę dobry. dodatkowym atutem przemawiającym na korzyść filmu są bardzo dobre sceny walk. |
Dzisiaj oglądałem Forgoten-Życie którego nie było,nawet ciekawy film.Polecam
|
ostatnio ogladalem "50 milion baby" - "za wszelka cene" - miodzio :) :spoko:
|
...A najlepsza seria to "South Park" (pełnometrażowy to lipa)
(kiedys oglądałem jeszcze "Twin Peaks" i "Trzecia Planeta od Słońca" |
Poszukuję "Anioł przy moim stole" (albo coś tak) i "Kontrolerzy"
moja lista (na szybko): PI i Requiem dla snu - ten sam reżyser (Arnovsky) Trainspotting The Boondock Saints (Święci z Bostonu) Przekręt i Porachunki - tutaj reż.Guy Ritchie Matrix (13pietro i Mroczne miasto - podobne klimaty) Zaginiona Autostrada (Lynch) Podejrzani American Beauty Pulp Fiction Pluton z nowości (pomiędzy wieloma rozczarowaniami): Piła,Zakładnik,Mindhunters,Iniemamocni(naprawde mnie zaskoczyła ta bajeczka) |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:46. |