![]() |
Trza do Barteza wniosek złożyć o aktualizacje regulaminu. I zaraz będzie za co zasadzać :ja_chce:
|
Co to za moda, nie używanie polskich znaków?
Brzydzicie się - swojego ojczystego języka? Jak piszecie w języku obcym np. niemieckim to również nie używać znaków narodowych "umlaut'ów"? Lenistwo, ignorancja czy zanik kultury? To może od razu iść na całość - i zlikwidować spacje? Po co ona komu? :szczerb: |
Oczywiscie, od urodzenie:)
|
..i nawet czytasz już bez polskich znaków?!
|
Cytat:
Ja osobiscie zwyklych filmow nie ogladam, wole te porabane bo sa ciekawsze. |
Ja oglądam zwykle filmy i nie wydaje mi się żeby seriale jakoś specjalnie mnie obchodziły. Mam nadzieje, że uda mi sie znaleźć serial marzeń, ale to nie jest takie proste.
|
pierwszy odcinek trupów s7 odebrałem jako niesmaczny. teraz jestem po ep3 i myślę podobnie.
someone should make a video of negan bashing glenn's skull and this song playing in the background***65279; 703 Easy Street by The Collapsable Hearts Club ft. Jim Biano & Petra Haden :party: Co do Westworld. Nastąpiło nieubłagane :spoko: |
Cytat:
|
TWD 7 sezon. Na pierwszym odcinku mało nie rzygłem :szczerb: na szczęście drugi już spokojniejszy.
|
Westworld fajne, chodź póki co trochę przynudza, trochę akcja za wolno idzie, ale widać taki mają zamysł.
Belfer na pewno lepszy od Paktu i dobrze się ogląda. Zabójcza broń obejrzałem 3 odcinki i fajne. Jest humor i akcja. Wiadomo nie dorówna filmowi ale z adaptacji jako serial jest jednym z lepszych. |
No coz, nie tym razem.2 do konca i nie dla mnie a np. DD od nich jest calkiem spoko:)
|
Cytat:
|
Dollhouse
|
Luke Cage-myslalem, ze bedzie lepiej.Po 3 epizodach nie ma szalu;)
|
Skończyłem oglądać 2-gi sezon Mr. Robot i wciąż mi się podoba. Oprócz tego Lucifer, GoT, The Walking Dead, Homeland, House of Cards i właśnie zacząłem Westworld - zapowiada się bardzo ciekawie.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:52. |