![]() |
Westworld. zapowiada się kawał niezłego sci-fi. i ta obsada.
|
tak, jest dobre. tego oczekiwałem. wciągam ep4 z marszu :)
|
Jest dobre. Właśnie skończyłem sezon. 13 odcinków i każdy fajny w sumie. Co ciekawe jest to na podstawie telenoweli [emoji14]
Wiadomo już, że będzie kolejny sezon :) |
one of us. miniserial, kryminał 4ep. rzecz się dzieje w szkocji. niby prosta fabuła, ale zaczyna się totalnie zakręcać. polecam.
queen of the south. jeszcze nie oglądałem, ale kartele, dragi, pieniądze, wybuchy itp. taki pablo escobar w spódnicy. może być dobrze :) |
Narcos 2gi sezon przymierzam się.
Póki co to Dark Matter 2gi sezon. Mr Robot również 2gi. Skończyłem Blindspot, a zaraz nowy sezon. Last Ship 3 sezon był naprawdę dobry. Wrócił Strain i daje rade. Ogólnie zaraz wszystko wraca i jak zwykle nie wiem jak to ogarnąć [emoji14] :D |
skonczyłem drugi sezon Narcos, obejrzałem pierwszy odcinek Jean-Claude Van Johnson - póki co mieszane uczucia.
Fear the walking dead, skończe na siłe. rewelacyjne to nigdy nie było, ale teraz wieje nudą. |
Powtórki na wspólnej od pierwszego odcinka ^^
|
ed Ty jesteś niepoprawnie po(pitny) :)
|
|
Standardowo Gra o tron, a teraz wciągnąłem się w 12 małp. Dosyć ciekawy motyw podróży w czasie. Polecam obejrzeć :)
|
Ja na nowo zacząłem oglądać "Zagubieni" - ten serial jest naprawę świetny, trzyma w napięciu i ta tajemniczość... Jeden z lepszych jakie kiedykolwiek oglądałem. Po za tym polecam też serial Humans. O robotach, które mają świadomość.
|
|
I znów trzeba czekać na kolejny sezon Gry o Tron.
|
To tak jak ja oglądam z sentymentu, ale tak jak poprzedni sezon był naprawdę słaby to ten mi się podobał. Wiadomo były odcinki tzw zapychacze i wątek główny się przeciągał to mimo wszystko dało radę.
Brakuje mi takich seriali o podobnej tematyce :/ |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:56. |