![]() |
Ilość załączników: 1
dzisiaj będę straszny :P
|
:jezyk:
|
|
sorki za post pod postem, ale to jest super:
|
Cytat:
|
Święta się zbliżają :)
|
|
Fajna obudowa:)
|
List od Św. Mikołaja ;)
Dzien Dobry!
Tu Swiety Mikolaj! Czy w tym roku byles grzeczny? Nie kradles? Nie kombinowales? Nie naciagales urzedu podatkowego? To sie kur*a naucz!!! Bo ja Ci wiecznie prezentów robic nie bede!!! |
moze nie bylo :D
NA ŚWIECIE: Szanowny kolego, długo się nie widzieliśmy! U NAS: Kopę lat, ****a mać! -------- NA ŚWIECIE: Pan jest bardzo wykształcony. U NAS: Co za pedał. -------- NA ŚWIECIE: Nie zauwazył pan wszystkich aspektów umowy. U NAS: *******ony ślepiec. -------- NA ŚWIECIE: Pan raczy żartowac. U NAS: ******lo cię? -------- NA ŚWIECIE: Nie, nie ma pan racji. U NAS: **** ci w dupę. -------- NA ŚWIECIE: Dane które posiadacie nie odpowiadają faktom. U NAS: Nie *******! -------- NA ŚWIECIE: Pana sekretarka jest bardzo sympatyczna. U NAS: Posuwasz ją? -------- NA ŚWIECIE: Smacznego. U NAS: Udław się *****. -------- NA ŚWIECIE: Jaką funkcję pełni ten pan w firmie? U NAS: Co to za fiut? -------- NA ŚWIECIE: Chwilowo nie jesteśmy zainteresowani reklamą. U NAS: Na **** mi reklama. -------- NA ŚWIECIE: Wydaje mi się, że z jego zdaniem nie musimy sie liczyć. U NAS: *******ić go. -------- NA ŚWIECIE: Ten projekt jest łatwy do zrealizowania. U NAS: Z palcem w dupie. -------- NA ŚWIECIE: To niemożliwe. U NAS: Takiego wała. -------- NA ŚWIECIE: Chwilowo nasza firma nie prosperuje najlepiej. U NAS: Jesteśmy w gównie. -------- NA ŚWIECIE: Pan jest bardzo ostrożnym rozmówcą. U NAS: Dyplomata ***any. -------- NA ŚWIECIE: Dlaczego nie zgadzacie się na dalszą wspólpracę? U NAS: ******ło was? -------- NA ŚWIECIE: Rozwój sytuacji na rynku nie idzie w pomyślnym kierunku. U NAS: Jest *****wo. -------- NA ŚWIECIE: To wpływowi panowie. U NAS: Same *****y. -------- NA ŚWIECIE: Ten pan nie ma znaczących kontaktów. U NAS: Moze mi zrobić laskę. -------- NA ŚWIECIE: Dziekuję! U NAS: (Wyraz nie istnieje). |
Z cyklu Bogowie Marketingu :]
|
Kolega prosił, więc rozsyłam:
Sprzedam BMW 325i ! PILNE ! Rok produkcji: 1998, kolor: czarny, alufelgi, przebieg: 31,250 km. Uwaga: Na dachu małe wgniecenie spowodowane piłką (cholerne dzieciaki ! ) Cena: 14.000 PLN (do negocjacji) Poniżej zamieszczam zdjecie: http://img109.exs.cx/img109/6624/d0abmw.jpg |
Cytat:
|
Cytat:
Dostalem to na maila ;). |
Panowie Polak potrafi - TO DA SIE przeciez WYKLEPAC :D
:> |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:02. |