![]() |
Cytat:
:haha: :rotfl: |
Dwururka:
http://www.funiaste.net/fZbdTLAg/lis...obyl2003_1.jpg W polskiej restauracji w Nowym Jorku siedzą Polacy i jedzą pierogi, kiełbasę, żurki, barszcze itp. Nagle wchodzi do restauracji wysoki murzyn z piękną, kolorową papugą na ramieniu. Siada przy stoliku. Polacy wybałuszają gały na gościa i pytają: -Skąd masz to cudo ??? A papuga: -Z Afryki. Mąż mówi do żony: - A może byśmy się dzisiaj trochę pokochali ? Żona odpowiada: - Nie, boli mnie cos dzisiaj głowa: Mąż: - A to się świetnie składa, bo właśnie nasmarowałem sobie małego aspiryną, więc wolisz doustnie czy w czopku? Przyszedł ksiądz z kolędą. Po modlitwie i poświęceniu domu zwrócił się do małej dziewczynki: - Umiesz się żegnać, dziecko? - Umiem. Do widzenia. |
|
Cytat:
Ciekawe jaki będzie potrzebny zasilacz do komputera chyba 800W |
chyba tylko blondynka by takie cos kupiła. :D:D
|
Dziz..
Moja siostra wlasnie podpisala plytke nozyczkami do paznokci :blee: Chciala ja zaznaczyc ze juz nagrana :| A nie jest blondynka :O Nie wiem czy sie smiac czy plakac... |
Cytat:
Ile lat ma siostra? Mozesz wladowac zdjecie tej plyty? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Siostra ma 19 lat
Plytka nie jest bardzo porysowana, bo szybko zauwazylem co ona robi, ale jak wam zalezy to wrzyce jutro skana ;) |
Cytat:
|
Konkluzja jest krótka. Z hackowaniem jest jak z podrywaniem dziewczyn. Możesz dostać kilka
przydatnych rad, ale: a) nikt cię tego nie nauczy b) nikt za Ciebie dziewczyny nie poderwie c) każdą dziewczynę podrywa się inaczej d) nie ma universalnego sposobu na podryw e) e) jak dasz dupy przy pierwszej lepszej okazji to jesteś szmata (*****) f) a jak bedziesz nie ostrozny i zostawisz po sobie slady to beda konsekwencje g) gdy chwalisz sie ze podrywasz i poderwiesz kazda dupe , to naprawde nic nie poderwiesz h) dupa jest jak usluga :] musisz znalesc "dziure" w jej zabezpieczeniach... a pozniej ja wykozystac ... i) a czasem moze sie zdarzyc ze nie mozna sie spotykac z dupą bo napotka sie na Firewall (starzy) zaczerpniete z forum konradvme.org odjazd ^_^^_^:spoko: |
Punkt "h" jest :spoko: :haha:
|
zuk4u : przypadkiem rzucil mi sie w oczy Twoj sig (http://www.jakzemnarozmawiac.prv.pl/) i jest GENIALNY! Dostajesz pozytyw, ale juz ;-D!
|
Ilość załączników: 1
ostatnie zmiany w polskiej gramatyce
wprowadzone na wniosek komisii sledczej (RywinGate, OrlenGate i BananGate) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:36. |