Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Humor (https://forum.cdrinfo.pl/f27/)
-   -   Funny fotos, kawaly... itp. - jeszcze sie tak nie usmialem :) (https://forum.cdrinfo.pl/f27/funny-fotos-kawaly-itp-jeszcze-sie-tak-nie-usmialem-36353/)

andrzejj9 30.06.2004 22:24

Cytat:

Napisany przez MacGyver
No niewiem czy przejdziesz pomyślnie testy rekrytacyjne ... a są bardzo trudne ... zresztą były już tu na Forum ;) (zaraz dam linka ;) ) ... pozatym nie możemy się naradzić bo brakuje nam jednago członka - Edwardo, który gdzieś tam próbuje się połączyć przez modem i TPSA z Forum ;)

a łączenie przez modem trwa.. i trwa.. i trwa..... ;)

MacGyver 30.06.2004 23:30

Cytat:

Napisany przez mr_spock
Przez twoj umysl przebiega MILION mysli na sekunde... czy skarpety sa czyste, jakiego sa koloro, czy maja jedna, czy trzy dziury... ale na to nie ma czasu
musisz spojezec i... wiedziec.
do jest dopiero pierwszy stopien wtajemniczenia ;)

Mily, jeżeli przejdziesz test wstępny to po nim czeka Cie istny horror ... na wstępie nauczysz się dodawania i odejmowania, potem mnożenie itd. potem całki, silnie i te inne ;) nauczysz sie to wszytsko liczyć w ciągu ułamka sekund, analizować sytauację w jakiej się znajdujesz w ułamkach sekund, wszystko będziesz umiał robić w ułamkach sekund ... yyyy ... no oprócz sexu bo to ma trwać jak naidłużej - no ale my tego nie uczymy ;) jak chcesz to zgłos się do pobliskiego sex-shopu ;)

MacGyver 30.06.2004 23:32

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
a łączenie przez modem trwa.. i trwa.. i trwa..... ;)

... a wygląda to tak:
piiiiiiiii .... szszszszszszszzzzzzszpiipipipipiszszszszyszysyzsyz szpiiiiipiiiiii ... i komunikat "Nie można ustanowić połaczenia" .... i atk w kólko ;)

andrzejj9 30.06.2004 23:42

Cytat:

Napisany przez MacGyver
... a wygląda to tak:
piiiiiiiii .... szszszszszszszzzzzzszpiipipipipiszszszszyszysyzsyz szpiiiiipiiiiii ... i komunikat "Nie można ustanowić połaczenia" .... i atk w kólko ;)

Tudzież docelowy cośtam odmówiło połączenia, czy jakoś tak (kurcze, już nawet nie pamięam... chociaż mogę się z tego tylko cieszyć :) ). Ale Twoje wyrazy dzwiękonaśladowcze wiernie oddają klimat łączenia ;)

mr_spock 30.06.2004 23:48

onomatopeje... chyba sie tak nazywalo ??? :P

moge sie pochwalic, ze nigdy nie bylem modemowcem... moj umysl jest nieskalany tym "piiii....szszszzszszsz" tudziez innym pogwizdywaniem ;)

andrzejj9 30.06.2004 23:57

Cytat:

Napisany przez mr_spock
onomatopeje... chyba sie tak nazywalo ??? :P

moge sie pochwalic, ze nigdy nie bylem modemowcem... moj umysl jest nieskalany tym "piiii....szszszzszszsz" tudziez innym pogwizdywaniem ;)

uooo... to nie wiesz, co straciłeś... ;)

a onomatopeje jak najbardziej, jeszcze mi w głowie brzmi definicja - wyrazy dzwiękonaśladowcze :)

mr_spock 01.07.2004 00:04

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
uooo... to nie wiesz, co straciłeś... ;)

a onomatopeje jak najbardziej, jeszcze mi w głowie brzmi definicja - wyrazy dzwiękonaśladowcze :)

stracilem?? chyba zaoszczedzilem :)
kilkadziesiat PLN do rachunku telefonicznego :)

Smartek 01.07.2004 00:24

hm.. tak, modem, uzywalem tego cuda przez rok... ahh... ile kasy mi zjadl :D.. hehe...
juz mi po pewnym czasie zle sie robilo od tego pisku podczas laczenia :bleh: ..

co do testu, niestety nie znam zadnej odpowiedzi, moge strzelac? Albo dostac jakas taryfe ulgowa, zeby dostac sie bez pisania? Bo ja to taki troche jestem... tylko posty umiem pisac :P
pozdro ;)

gallus 01.07.2004 01:05

modem wspomnienia powróciły :D (pi piii piip ppiip szszszsz) ale przez centrale cyfrową to jeszcze da się znieśc a słyszł ktoś jak się łączy przez centrale analogową??
(piiiiiiiiiiiii pip piiiiiiiiiiiiii pipipipi szszszszszsz węzeł poznan węzeł poznań węzeł poznań) kiedyś u kumpla słyszałem takie coś napewno to było gorsze od połączeń przez centrale cyfrową :ysz:

MacGyver 01.07.2004 11:38

Cytat:

Napisany przez gallus_anonim
modem wspomnienia powróciły :D (pi piii piip ppiip szszszsz) ale przez centrale cyfrową to jeszcze da się znieśc a słyszł ktoś jak się łączy przez centrale analogową??
(piiiiiiiiiiiii pip piiiiiiiiiiiiii pipipipi szszszszszsz węzeł poznan węzeł poznań węzeł poznań) kiedyś u kumpla słyszałem takie coś napewno to było gorsze od połączeń przez centrale cyfrową :ysz:

Pamiętasm jeszcze czasy jak po podniesienu słuchawki słyszało sie: "Tu centrala, z kim połączyć ??" "Z Janem Kowalskim proszę" "Już łączę" ;)
To były czasy ;)

MacGyver 01.07.2004 12:40

Wracając do dowcipów ;)

Rok 1980. Moskwa ceremonia otwarcia Igrzysk Olimpijskich. Na trybunę wchodzi Leonid Breżniew wyciąga tekst przemówienia i zaczyna:
- O o o o o.
Szybkim krokiem podchodzi do niego jeden z organizatorów igrzysk i mówi:
- Towarzyszu sekretarzu generalny tekst przemówienia zaczyna się nieco wyżej a to co teraz czytacie to kółka olimpijskie!

##########################

Chruszczow przyjechał do kołchozu.
- Dobrze wam się żyje? - zażartował Chruszczow.
- Dobrze! - zażartowali kołchoźnicy.

Oficer rosyjski ma za zadanie wytłumaczyć żołnierzom zniszczenia wywołane przez bombę atomową. Zaczyna tak:
- Żołnierze! Wyobraźcie sobie dwadzieścia... nie pięćdziesiąt... nie sto skrzynek wódki których nie ma kto wypić.

Diabeł złapał Polaka Ruskiego Niemca i mówi:
- Każdy z was musi przepłynąć przez Nil. Wypuszczę tego któremu krokodyl nie odgryzie jąder!
Pierwszy przez Nil przepłynął Niemiec. Gdy wyszedł z wody diabeł pyta:
- Jak było?
- Normalnie - odpowiada cienkim głosikiem Niemiec.
Drugi był Ruski. Gdy wyszedł z wody diabeł pyta:
- Jak było?
- Normalnie - odpowiada cienkim głosikiem Ruski.
Jako trzeci Nil przepłynął Polak. Gdy wyszedł z wody diabeł pyta:
- Jak było?
- Normalnie - odpowiada Polak.
Nagle z Nilu wyłazi krokodyl i pyta cienkim głosikiem:
- Który płynął ostatni?

Telewizja radziecka kręci film o dobroci Stalina.
Do Stalina podchodzi dziecko:
- Wujek! Daj cukierka!
Stalin:
- Spier.....!
W tym momencie kamera najeżdża na wielką planszę z napisem:
A MÓGŁ ZABIĆ!!!

Majorka lotnisko. Z samolotu wysiada "nowy Ruski": obwieszony złotem i pilnowany przez dwóch goryli. Na ramieniu niesie narty.
- Przepraszam ale szanowny pan chyba się pomylił - zwraca mu uwagę pracownik lotniska - Tu u nas na Majorce jest gorąco tu nie ma śniegu.
Rosjanin uśmiecha się cynicznie.
- Spakojno grażdanin mój śnieg przyleci następnym.

Radziecki statek podpływa do afrykańskiego portu. Marynarz rzuca linę cumowniczą na brzeg krzycząc do Murzyna stojącego na nabrzeżu:
- Dierżi linu!
Murzyn nie rozumie. Rosjanin znów rzuca linę krzycząc: "Dierżi linu!". Murzyn stoi bez ruchu. Rosjanin pyta:
- Gawari pa ruski?
Cisza.
- Parlez vous francais?
Cisza.
- Sprechen Sie Deutsch?
Cisza.
- Do you speak English?
- Yes I do!
- No to dierżi linu!!!

Pułkownik zwraca się do żołnierzy mających jechać na wojnę do Czeczenii:
- Za każdą głowę Czeczeńca będę wam płacił po 3 dolary zrozumiano? A teraz rozejść się.
Po kwadransie do pułkownika przychodzi kilkunastu żołnierzy. Każdy z nich trzyma po kilka ludzkich głów. Pułkownik:
- Nie przesadzacie chłopaki? Przecież jesteśmy jeszcze pod Moskwą!

mr_spock 01.07.2004 12:43

Cytat:

Napisany przez MacGyver
Pamiętasm jeszcze czasy jak po podniesienu słuchawki słyszało sie: "Tu centrala, z kim połączyć ??" "Z Janem Kowalskim proszę" "Już łączę" ;)
To były czasy ;)

To jeszcze nic.
Moi dziadkowie do niedawna byli za centrala wojskowa, jakas kobieta laczyla se soba kable - jak na starych polskich filmach.:)
Prawie caly czas rozmowa byla na podsluchu, jak na chwile zapanowala cisza, to w sluchawce bylo slychac "mowi sie?" - zeby nie zajmowac zennego kabelka, ktory mogl wykozystac kto inny na swoje polaczenie ;)
Oczywiscie rozlaczanie takiej rozmowy odbywalo sie tez recznie - kobieta na centrali sprawdzala, czy trwa polaczenie, jak nie byla cisza to rozlaczala.
Albo inaczej, moj dziadek znal praktycznie wszystkich, ktorzy pracowali na tej centrali, zawdze przed polaczeniem wlasciwym sobie z nimi pogadal i przez to placicl minimalne rachunki.
Zliczanie rozmow odbywalo sie przy pomocy stopera/zegarka i zaszytu, w ktory wpisywalo sie czas dla dano usera ;) fajnie wygladaly bilingi - racznie wypisywane :)
Ale za to teraz ich tepsa dopadla :(

gallus 01.07.2004 14:57

Dowcipy o Lepperze

[ http://kiosk.onet.pl/art.asp?DB=162&...172856&KAT=237 ]

mr_spock 01.07.2004 15:12

Cytat:

Napisany przez gallus_anonim

Dlaczego Lepper woli solarium od słońca?
- Bo słońce jest dla niego za daleko. A poza tym, słońce zachodzi na zachodzie, a zachód jest podejrzany.

Polska, rok 2015. Spłonęła Biblioteka Narodowa, a w niej cały księgozbiór prezydenta Leppera. Jedna z tych dwóch książek była wyjątkowo cenna, bo już pokolorowana.

Lepper wzywa wróżkę:
- W nocy śniły mi się ziemniaki. Co to znaczy?
- To znaczy, że was na jesieni wykopią albo na wiosnę posadzą.

te sa naprawde niezle!! :D

smolik 01.07.2004 18:17

Biegnie zajączek przez las, spotyka ślimaka. Ślimak pyta zajączka:
- ty, co tak szybko zasuwasz?
- ślimak co ty nie słyszałeś na nasze łąki weszła Izba Skarbowa,
i co spierdalam bo się nie wytłumaczę(ja futro,żona futro,dzieci futro).
Ślimak przyśpieszył spotyka bociana - bocian pyta :
- ty ślimak co tak zapierdalasz?
- Bocian co ty nie słyszałeś na nasze łąki weszła Izba Skarbowa, i
co spierdalam bo się nie wytłumaczę (ja domek,żona domek, dzieci domki)
Bocian poleciał do Afryki spotyka pawiana
- ty bocian co ty tu robisz? s*******iłem bo na nasze łąki weszła
Izba Skarbowa ja się nie wytłumaczę(ja co roku wakacje za granicą, żona
wakacje za granicą,dzieci wakacje za granicą. - Ty bocian ,a gdzie to jest?
- w Polsce Na to pawian: - ty to kraj dla mnie (ja z gołą dupą, żona z
gołą dupą,dzieci z gołą dupą).
:)

I jeszcze coś (nie wiem czy było) BRUCE LEE przy nim wymięka!
FIGHT

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:16.