![]() |
Kurde panowie, dawno się tak nie uśmiałem :)
4 części, ale warto :spoko: ps: Niestety nie mogę dodać załącznika, ale jak widzę, temat jest już poruszony w odpowiednim dziale, tak więc poczekam na jego rozwiązanie. Tylko szybko, bo mam coś fajnego do umieszczenia ;) |
|
@mello: to ostatnie jest za******te. Normalnie jakbym miał znów 8 lat. :P
|
Ilość załączników: 1
style picia piawa :)
:piwo: |
Ok, dołączanie załączników już podobno działa, więc spróbujmy jeszcze raz :)
część pierwsza: |
druga:
|
trzecia:
|
i czwarta:
Specjalnie WinRara zainstalowałem, żeby móc to tu umieścić. Ale dzisiaj dostałem mailem, a naprawdę mi się spodobało :) |
Cytat:
Czemu w az czterech postach to dales? Wiem, czepiam sie ;). ps. Filmik - bomba :spoko: |
Cytat:
dwa - szczerze mówiąc, to kiedyś było ograniczenie na załącznik do 500KB i nawet nie wiem, czy zostało to już zmienione. Jeśli nie to sorry za rozdrabnianie. trzy - filmik dla mnie rewelacja - może jest takich na necie więcej? |
|
czy ktoś widział dziub dziuba
jak wygląda dziub dziób :D hehe kolejna piosenka do której chce się nauczyć grać (ale jest jak na początkującego za trudna :( ) ps piosenka ta jest hymnem radia ulicznik :) własnie to jest świetne radio grające przeważnie PUNK/ROCK/METAL jak ktoś lubi te klimaty to polecam. (to nie reklama) |
wlasciwa koszulka :)
|
W pewnym mieście grasował straszny smok. Mieszczanie nie mogli wytrzymać, więc udali się po pomoc do jednego z trzech rycerzy.
- Wielki Rycerzu - mówią - pomóż nam, smok gwałci dziewice, zabija mężczyzn, pożera dzieci i kobiety. Wielki rycerz na to: - Dajcie mi miesiąc na ułożenie planu. Mieszczanie na to: - Co ty człowieku, za miesiąc to smoka nas tu wszystkich wytłucze. I poszli do drugiego rycerza. Średni Rycerzu - pomóż etc. Ten chciał się znowu zastanawiać dwa miesiące więc poszli do trzeciego rycerza. Mały Rycerzu - pomóż etc. Na to Mały Rycerz łap za miecz, zakłada zbroję, objucza konia i już jest gotowy do drogi. Pytają więc mieszczanie: - Jak to czcigodny Mały Rycerzu, Wielki Rycerz chciał się zastanawiać miesiąc, Średni Rycerz dwa miesiące, a Ty tak od razu?! Na to Mały Rycerz : - Tu się nie ma co zastanawiać, tu trzeba spier****! |
Cytat:
Zarabiste! |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:22. |