![]() |
A co powiecie na te:
Przychodzi facet do apteki. Bierze książkę życzeń i zażaleń i pisze: Te prezerwatywy są do niczego. Dziurawe... z kiepskiej gumy i chyba używane... Dziadziunio z boku podpowiada. A dopisz pan, że same spadają ------- Przychodzi kilkuletni chłopiec do wodza Indian i pyta: Dlaczego każdy z wojowników ma jakiś przydomek, na przykład "Sokole Oko". Bo widzisz chłopcze - odpowiada wódz. Jeśli wojownik ma doskonały wzrok i potrafi ustrzelić w locie sokoła to otrzymuje taki przydomek. A właściwie dlaczego pytasz, pęknięta gumo. ------- Żona na łożu śmierci do męża. Obiecaj mi, że na pogrzebie będziesz szedł obok mojej matki... No wiesz. To zepsuje mi humor na cały dzień ------- W kilka dni po ślubie, żona przygotowała pierwszy obiad dla swojego męża... Ten kurczak ma dziwny smak. Czego użyłaś jako nadzienia? - Niczego, zresztą i tak nie było miejsca, odrzekła zachęcając do jedzenia żona. ------- Jasio ciągle chodził za swoją panią nauczycielką. W końcu pani nie wytrzymała i pyta. Jasiu, co tak za mną chodzisz...? Bo ja panią kocham. Jasiu, ale ja nie lubię dzieci... Będziemy uważać ------- Cała klasa Jasia pisze wypracowanie na dowolny temat... Jaki temat wybrałeś sobie Jasiu? pyta młoda nauczycielka. Ja plosę pani pisę temat "Perwersje seksualne wśród kobiet". Jasiu! załamuje ręce nauczycielka. W twoim wieku! Czy ty w ogóle rozumiesz, co oznacza słowo "perwersja"? Ja to pani wytłumaczę na przykładzie: Idą dwie kobiety, jedna liże loda, a druga gryzie loda... I która z nich jest mężatką? Jasiu, jutro przyjdziesz do szkoły z rodzicami...! A widzi pani... Mężatką jest ta, która ma obrączkę, a to co pani pomyślała to właśnie jest perwersja...! |
impreza sie udała Pamiętacie tą impreze informatyków?
odbyła się i udała. http://rotfl.pl/img.php?jednak_impreza_sie_udala.jpg |
Ilość załączników: 1
to jest niezle
|
Jak donosi telewizja wczoraj policyjne oddziały prewencji rozgoniły przy użyciu pałek demonstrację masochistów.
Jeszcze nigdy obie strony nie miały takiej frajdy. Menel do menela, dopinając jabcoka: - No to ja już muszę lecieć, bo mam jeszcze kolokwia do sprawdzenia... |
Ilość załączników: 1
pamietacie impreze mozgowcow na poczatku :>
rozkrecila sie pozniej jak wpadlo pare lasek :D |
ej ja to dałem przed chwilą :P
Ale wybaczam bo ten obrazek jest bez cenzurek nie to co u mnie. A ten po prawej mimo wszystko ma kamienną twarz ;) |
turboni WEZ TO OCENZUROJ KU****WA (( albo zamiesc linka z ostrzezeniem co tam jest,
sa takie fora (newet specjalistyczne) gdzie lubia golizne z tym forum jednak dosc kiepsko sie kompunuja :| |
mnie się podoba. pełen luzik :D
|
Cytat:
i po co te nerwy wystarczy spokojnie napisac :) dobra juz nic nie napisze :) |
a ja poprosze wersje bez cenzury - w zalaczniku w archiwum lub chociaz na emila jesli mozna :>
edit: dzieki || a btw: >> Wchodzi pijak na dworzec autobusowy, szuka wolnego miejsca, ale nie ma dużego wyboru, więc siada obok księdza. Ksiądz niezadowolony, bo pijak "wonie" alkoholem, z jednej kieszeni wystaje mu butelka, z drugiej papierosy. Pijak wyjmuje gazetę i czyta. Po chwili zwraca się do księdza z pytaniem: - Może mi ksiądz powiedzieć co powoduje artretyzm? Ksiądz pomyślał: no! teraz mu palnę kazanie! - i zaczyna: - Jeżeli nadużywasz alkoholu, papierosów, prowadzisz życie niemoralne cudzołożysz, kradniesz, nie szanujesz wartości - to Bóg zsyła artretyzm! Pijak pokiwał ze zdziwieniem głową zakrył się gazetąi czyta dalej. Po chwili księdzu głupio się zrobiło, że tak z góry potraktował bliźniego, zaczyna w pojednawczym tonie: - Przepraszam, wiem że tak nie powinienem, a jak długo pan ma ten artretyzm? - Kto? Ja? - dziwi się pijak - ja nie mam, właśnie czytam, że papież ma!.. . |
OSTRE ;)
Żona miała dość zachowania swojego męża, a w szczególnośći jego zbyt częstych wypadów z kolegami na piwo i powrotów w stanie mocno wskazującym. Po jednym z takich wieczorów mąż w stanie kompletnego upojenia wrócił do domu i padł nieprzytomny na łóżko. Żona jak zawsze rozebrała go do snu, ale tym razem zrobiła coś więcej - wepchnęła mu palcem do tyłka prezerwatywę w taki sposób aby kawałek wystawał na zewnątrz. Rano, jak zawsze mąż aby poczuć się lepiej wszedł pod prysznic. Myje się, myje...W pewnej chwili zaczyna myć tyłek i co....Co to jest? Wyciąga z tyłka prezerwatywę...... Żona w tym czasie przygotowuje w kuchni śniadanie. Gdy wykąpany mężulek przychodzi do kuchni , żona pyta: "Jak się wczoraj bawiłeś? " Mąż pełnym rozgoryczenia głosem odpowiada: "Koledzy! Ja już nie mam kolegów.....! |
|
Pewnego dnia bardzo zapracowana sowa postanowila nic nie
> >robić zarówno > >> > całe noce jak i dnie. Byla po prostu przepracowana... > >> > Pomyslala sobie, ze bedzie sie opierdalac. Siadla zatem > >zmeczona na galezi > >> > drzewa,jedno skrzydlo zalozyla sobie za glowe i odpoczywa > >wymachujac jedna > >> > nózka.Nagle biegnie sobie sciezynka zajac: > >> > -Co robisz sowa? > >> > -Nic. Opierdalam sie. > >> > -A to tak mozna? > >> > -A nie widac? > >> > -To ja tez bede sie opierdalal! > >> > Polozyl sie zajaczek pod drzewem. Podlozyl sobie jedna lapke > >pod glowe i > >> > wymachuje nózke. Przebiega drugi zajac > >> > -Co robisz zajac? > >> > -Opierdalam sie. > >> > -A to tak mozna? > >> > -A nie widac? > >> > -No widze, widze! To ja tez bede sie opierdalac! Polozyl sie > >zajaczek kolo > >> > pierwszego zajaczka.Leniuchuje.Podlozyl sobie jedna lapke > >pod glowe i > >> > macha nózka w powietrzu.Nagle zza drzewa wychodzi wilk. > >Zjadl jednego > >> > zajaca, zjadl drugiego zajaca, oblizal sie.Spojrzal do góry > >i pyta sowe. > >> > -Hej sowa, Co robisz? > >> > -Opierdalam sie! > >> > -A te dwa zajace tez sie opierdalaly? > >> > -Taaak. A jakze. > >> > Wilk chwile pomyslal i do sowy: > >> > -No widzisz sowa te dwa zajace nie zrozumialy, ze tylko Ci u > >góry moga sie > >> > opierdalac. |
Kilka autentykow z JM:
Cytat:
|
Może zrobimy strajk
http://www.lintukoto.net/viihde/mielenosoitus/kuva.php?kuvaid=1&teksti=Posel%20Andrzej%20Musi%20 Odejsc Wystarszy że na końcu linka dopiszemy nasze hasło (zamiast spacji piszemy %20 ) http://www.lintukoto.net/viihde/mielenosoitus/kuva.php?kuvaid=1&teksti a tłum sam przyjdzie |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:44. |