![]() |
Ilość załączników: 1
Kilka godzin przeszukiwałem forum bo mam problem z laptopem. I co m.in. znalazłem na hasło "laptop"?:
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...ight=laptop%2A :szczena: |
Cytat:
Nie widziałem tej ankiety :haha: |
Cytat:
@HACKER ja tez nie widziałem tej ankiety :nie: Nie wiem jak to mozliwe ??? |
dobre :spoko: :D tez mi umknela :D
|
Do zabitej dechami wiochy przyjechał zimową porą młody lekarz. Już na następny dzień trafił do niego jeden ze starszych mieszkańców, który poślizgnął się i stłukł sobie kolano. Lekarz kazał mu zdjąć spodnie aby mógł zbadać bolące miejsce i ze zdziwieniem stwierdził, że chłopina nie ma majtek.
- Czego nie nosi pan kalesonów? - zapytał. - Nigdym nie nosił - odpowiedział rolnik - po co mi to? - Panie przecież to i bardziej czysto i bardziej ciepło, radziłbym panu spróbować. Po wizycie u lekarza chłop pojechał do miasteczka po leki i wstąpił też do sklepu aby zakupić kalesony. Gdy wrócił do domu założył je na tyłek, trochę pokręcił się jeszcze po gospodarce, "zadał" świniom i poszedł spać. Rano jak miał to w zwyczaju szybko poleciał za stodołę walnąć porannego stolca. Jako, że był mróz, szybko zdjął spodnie kucnął nadął się, postawił klocka i podnosząc się zerknął za siebie. Na śniegu nie było nic. Wtedy przypomniał sobie o kalesonach: - Miał konował rację - mruknął - faktycznie czyściej. Zaczął zapinać spodnie i znowu z podziwem dla wiedzy doktora powiedział: - I faktycznie bardziej ciepło. Przychodzi ksiądz po kolędzie do rodziny Jasia i oczywiście zadaje Jasiowi standardowy zestaw pytań : - A ile masz lat ? - Siedem ... - A do kościółka chodzisz ? - Chodzę ... - Co niedziela ? - Co niedziela .. - Z całą rodziną ? - Z całą ... - A do którego ? - Do Carrefoura .... W pewnym mieście obok siebie znajdowała się synagoga żydowska i kościół. W sobotę idzie rabin do synagogi patrzy a ksiądz myje mu samochód, no to się rabin ucieszył, ale i zastanowił... Następnego dnia czyli w niedziele idzie ksiądz na msze, patrzy a rabin odcina rurę wydechowa w jego samochodzie. - Rabin, co ty robisz z moim samochodem ? - krzyczy ksiądz. Na to rabin odpowiada: - Ty mi wczoraj ochrzciłeś samochód to ja Ci dzisiaj twój obrzezam. Do lekarza przychodzi gej: - Panie doktorze zaraziłem się AIDS. Prosze mi pomóc. - Proszę jechać do Meksyku, pić tamtejszą wodę, dużo tequilli, jeść tortillas, chilli, burittos, dużo papryki i pomidorów. - I to mnie wyleczy ? - Nie, ale przypomni pan sobie, do czego sluży dupa. |
Z teleturniejów z Anglii i Stanów :)
- Jak brzmi słowo "droga" po włosku? - Expresso. - W jakim europejskim kraju leży Etna? - W Japonii. - Powidziałem: w europejskim kraju. Proszę spróbować jeszcze raz. - Yyyy... w Meksyku? - Jakiej narodowości jest papież? - Jest Żydem. - Jak długo trwała wojna 6-dniowa między Egiptem i Izraelem? - (po długim namyśle) 14 dni. - W którą stronę obracają się wskazówki zegara? - W stronę przeciwną do ruchu wskazówek zegara. - Jaka jest waluta Indii? - Ramadan. - Który z prezydentów wygłosił Orędzie Gettysburgskie? - Nie wiem, to było zanim się urodziłem. - Jakie owady występują powszechnie nad brzegami jezior? - Aligatory. Prowadzący: - Stolicą którego europejskiego kraju jest Lizbona? I uczestnik: - Austrii. Prowadzący: - Niestety nie. Zwracam się do następnego gracza. II uczestnik: - Też tak myślałem... No to może Gibraltaru? - Proszę dokończyć powiedzenie: "Zemsta to danie, które najlepiej smakuje..." - na zimno czy na grzance? - Na grzance. - Równik dzieli Ziemię na ile półkul? - Na trzy. - Jaki jest największy gryzoń Ameryki Północnej? - Wieloryb. |
@Lukash wszystkie swietne :spoko: http://img191.exs.cx/img191/7488/1hysterical4od.gif
|
Świetny znak :D
Najwazniejsza informacja jest prawie nie dostrzegalna :haha: |
Oto Ameryka: czlowiek nie moze sobie zrobic krzywdy bo w sadzie wygra proces!!
Edit: takim tortem sie nie udlawisz :piwo: :) |
|
http://allegro.pl/show_item.php?item=42948691
BTW. W tym topicu (chyba) byl kiedys taki filmik...dwoch kolesi siedzi w pokoju najpierw jest taka spokojna muzyczka na gitarze, potem muzyka jest ostrzejsza i goscie zejefajnie potrzasaja glowami i robia niezle miny...Macie moze link do tego filmu...znalazlem to gdzies w sieci, ale wydaje mi sie za tamta wersja byla dluzsza. |
@pppnet dooooooooooobre!!! :spoko: :piwo: ^_^
@Joe_Doe filmik z linku na forum trwa 1'27" mam go na dysku. (adik_z_kumplem.wmv) Dopasowane ma: |
@Lukash, @joujoujou i @pppnet dobre to :spoko: :haha:
|
@Joe_Doe chodzi o ten filmik?
http://www.humorek.com/save.php?film..._z_kumplem.wmv |
Ilość załączników: 3
Coming up!!
Mieliśmy z bratem taki humor w sylwestrowe przedpołudnie, że... zresztą sami zobaczcie co takie głupki jak my potrafią wymyśleć (a jaki fajny efekt).Jakość filmu jest taka sobie-kręcony moim noname aparatem cyfrowym ale widać i słychać co trzeba! @Edwardo THX za instrukcje, bez ciebie tego filmu by tu nie było :piwo: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:34. |