![]() |
Ilość załączników: 1
UWAGA! makabryczne.
|
Znalezione....
Ksiądz i rabin mieli zderzenie czołowe. Kiedy opadł pył -masakra. Samochodów właściwie nie ma... Z jednego wysiada rabin, lekko potłuczony. Z drugiego ksiądz - parę siniaków... Patrzą na siebie - na samochody - niedowierzanie... Rabin mówi do księdza: to niemożliwe, że żyjemy... Ksiądz: no właśnie - to musi być znak od Szefa... Rabin: tak, to znak od Szefa, żebyśmy się wreszcie pogodzili. Ksiądz: tak, koniec waśni między religiami... Rabin (wyciąga piersiówkę): napijmy się, żeby to uczcić. Ksiądz wziął butelkę, pociągnął parę łyków i oddał rabinowi. Rabin zakręcił i schował. Ksiądz: a ty ???? Rabin: a ja poczekam, aż przyjedzie policja... Prezes jednego z wielkich europejskich banków, aby udowodnic swoim klientom, ze w jego firmie ich pieniadze sa najbezpieczniejsze, zorganizowal miedzynarodowe zawody dla wlamywaczy. Konkurencja polegala na tym, ze w sejfie w jednej z komnat skarbca umieszczono piec milionów dolarów. "Zawodnicy" mieli w calkowitych ciemnosciach otworzyc w ciagu jednej minuty drzwi sejfu. Po tym czasie zapalalo sie swiatlo co bylo równoznaczne z wlaczeniem sie alarmu i aresztowaniem przez policje w ciagu kolejnej minuty. Zaden z kasiarzy nie byl jednak w stanie sprostac zadaniu i gdy zapalalo sie swiatlo sejf pozostawal zamkniety. Przyszla kolej na "reprezentantów" Polski. Jasiek Kicha z Pruszkowa i Lucek Mankut z Wolomina weszli do skarbca i w tym momencie zgaslo swiatlo i zaczeto odliczac czas. Po minucie przewodniczacy komisji sedziowskiej naciska wlacznik swiatla... i nic. Dalej jest ciemno. Znowu pstryka... ciemno. Nagle w ciemnosci rozlega sie szept: - K*rwa Jasiek, ukradlismy piec milionów dolców, wiec po jaki ch*j ci ta zarówka? Inżynier umarł i poszedł do piekła. Szybko zaczął mu przeszkadzać niski poziom życia w piekle i zaczął projektować oraz budować usprawnienia. Po jakimś czasie mieli klimatyzację, spłukiwane toalety i ruchome schody a inżynier stał się bardzo popularnym facetem. Pewnego dnia Bóg dzwoni do Szatana i pyta drwiąco: - No i jak tam u was na dole? - Za****ście, mamy klimę, spłukiwane kibelki, ruchome schody i nikt nie wie, z czym inżynier jeszcze wyskoczy - odparł Szatan - Co?!? Macie inżyniera?!? To pomyłka, nigdy nie powinien trafić na dół, wyślijcie go do nas. - Zapomnij. Podoba mi się inżynier w załodze. Zatrzymuję go. - Wysyłaj go na górę albo cię pozwę. Szatan zaśmiał się szyderczo: - Taa, jasne. Ciekawe skąd weźmiesz prawników? |
Bdanaia na pweynm anelgiksim uneriwstyecie wyzakały, że nie ma znczeania, w jaikej kleojności napsziemy lietry wenąwtrz wryazu, blye tlkyo pirwesza i otstaina lreita błyy na soiwch mijsecach. Rtszea mżoe być dolnwoie poszamiena, a mmio to bedzięmy w stniae pczyrzetać tkest bez wikszęego prleobmu. Diezje się tak dlteago, że nie cztaymy kżdaej lteir odelndziie, ale wrayz jkao cłoaść! :)
|
Cytat:
|
Jaki jest najkrotszy argumen za seksem przedmalzenskim????
. . . . . . . MIRIAM:) |
|
http://allegro.pl/show_user.php?uid=...neg&no_limit=1
mam nadzieje ze nie bylo.... tak duzo tego jest |
Cytat:
Niestety tacy też się trafiają .. niestety : ( |
Cytat:
Fajny komputerek tylko jak dla mnie monitor trochę przymały... :| |
nie wiem czy bylo ale zamieszcze:http://www.joemonster.org/article.php?sid=36
P.S. To moj setny post:) |
Ilość załączników: 2
Dla kumajacych po angielsku...
|
|
Cytat:
|
Egzamin przed komisją na studia prawnicze:
Egzaminator: - Dlaczego zdecydował sie Pan studiować na Wydziale Prawa?? Student: - Tato, nie wygłupiaj się.... xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Na ławce w parku siedzi chlopaczek i zajada cukierek za cukierkiem. Siedzący po przeciwnej stronie alejki starszy jegomość mówi : - Młodzieńcze, wiesz, że jak będziesz jadł tyle słodyczy to bardzo szybko powypadają ci zęby. Chlopaczek popatrzył na gościa i odpowiedział : - Mój dziadek dożył 105 lat i miał wszystkie zęby. - Tak ??? A też jadł tyle cukierków ? - Nie, on się po prostu nie wpierdalał w nie swoje sprawy. :D |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:48. |