![]() |
Cytat:
beer ;) strip etc. |
dzisaj w gazecie przeczytalem tekst ktory pochodzi z jakiegos filmu "Ja to mam slilny charakter. Piję codziennie od 15 lat i nie wpadlem w nałóg":D - moze ktos wie jaki to film?
|
|
Cytat:
|
Ale jaka adrenalina. :wow:
|
www.superptak.pl
" Wkurzyły cię elity? Toczysz pianę z ust oglądając wiadomości? Nie jesteś bezbronny. Mamy dla ciebie karzące ramię sprawiedliwości. Ramię zbrojne w wyjątkowo perfidną broń. To Twój ptak - właściwie SUPERPTAK. Na znienawidzonych ma kupę... Ptak jest sprawiedliwy, nieustępliwy. Potrafi okrutnie karać, ale i nagradzać. A więc (s)graj, ile wlezie!!! Zazdrościcie doktorowi Janowi K.? Macie dość prawdziwej polskości ojca Rydzyka? Wolicie być zerem niż Leszkiem Millerem? Nic prostrzego, wystarczy wejść i samemu wymierzyć sprawiedliwość, a przy tym można się nieźle bawić... Dawno nie było takiej sprawiedliwości." |
Cytat:
polecam to: http://akson.sgh.waw.pl/~chopin/bunny |
Ilość załączników: 1
Hmm, nawiazujac do ktoregos mojego wczesniejszego obrazka :D...
|
|
Cytat:
|
Rady dla nieśmiałych i niezdecydowanych
Pierwsza randka nie musi być koszmarem i porażką. Jeszcze nie wiesz, że są sposoby, o których nigdy nie pomyślałeś... 1) Kiedy nie wiemy, co powiedzieć, musimy pamiętać, że najlepszą obroną jest atak. Pytamy zatem: - Na co tak milczysz, nic nie gadasz? powiedz-że coś, do cholery! Gdy partner(ka) nadal milczy, dodajemy: - Mowę Ci odjęło czy jak? Boże, co za nuda... Płacisz za kawę (swoją) i wychodzisz. A co tam będziesz sobie po próżnicy język strzępił... 2) Może się zdarzyć, ze w odpowiedzi na Twój atak partner(ka) odpowiada elegancko: - A co tu dużo gadać jak nie ma o czym ? W ten sposób odparłszy atak, teraz Ciebie zmusza do obrony. Możesz więc ostro powiedzieć: - Ciekawe, że z innymi gada mi sie dobrze, tylko z Tobą nie wychodzi ćwoku jeden! Oczywiście partner(ka) nie pozostaje Ci dłużny(a) i zawiązuje się żywa rozmowa... Pamiętaj, że nic nie ożywia lepiej konwersacji towarzyskiej jak w porę i celnie wymierzony policzek. Jest o czym mówić później jeszcze długo! Niektóre poradniki psychologiczne zalecają nawet już na wstępie spotkania strzelić partnera(ke) w ucho - ale ta metoda jest naprawdę polecana tym najbardziej nieśmiałym. 3) Innym sposobem na przerwanie nieznośnego milczenia jest na przykład pytanie : - E, ty, ile jest pięćset czterdzieści siedem razy osiemset dwadzieścia trzy? Gdy partner(ka) zastanawia się lub liczy, Ty szybko rzucasz wynik (bo wcześniej wyliczyłeś sobie): - Czterysta pięćdziesiąt tysięcy sto osiemdziesiąt jeden! A widzisz, jełopie... I dalej sytuacja rozwija się według wariantu 1 lub 2 Pamiętaj człowieku, że inteligentna rozmowa to więcej niż połowa towarzyskiego sukcesu !!! |
Ilość załączników: 1
skret w prawo w Hong-Kongu
On i ona wpominają stare czasy: - A kiedy pierwszy raz zobaczyłeś mnie nago, to o czym myślałeś? - pyta zalotnie żona. - Chciałem ******yć cię tak mocno, żebyś straciła rozum i wyssać tobie całe piersi - odpowiada mąż. Żonka rozebrała się i pyta: - A teraz? - Teraz myślę, że całkiem nieźle mi się to udało... Na wykładzie z historii panstwa polskiego profesor (w przybliżeniu): "W średniowieczu mąż miał prawo karcenia żony. W XIV wieku zostało ono ograniczone. Nie mógł jej karcić nożem ani łańcuchem..." - Uniwersytet Gdański |
Szpital, odprawa oddzialu, atmosfera goraca, starzy i mlodzi lekarze,
lekarki. Nagle jedna z mlodych zrywa sie: - Panie ordynatorze, ale ja zapomnialam pieczatki! - Kolezanko! Przychodzi pani do pracy bez najwazniejszego narzedzia pracy lekarza? - Myslalam, ze najwazniejszym narzedziem pracy doktora jest glowa - burknela urazona. Palec ordynatora spoczal na karcie choroby: - Kolezanko, niech pani podejdzie i *******nie tu glowa... |
jednak kobiety nie leca na samochody tylko tapicerke wiec panowie nie wazne jakie macie auto ale tapicerka musi byc modna :)
http://www.streetfashion.pl/forum/viewtopic.php?t=40 |
fajna gierka polecam www.ogame.pl :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:29. |