![]() |
jakie by nie było ta rozmowa gg zasługuje na 10000 reputek ;)
poprostu masakra - płakałem ze śmiechu :) |
Heh...dobre :D
Ale też już to gdzieś czytałem ;) |
bylo ale chyba nie cale, tylko ta rozmowa z obozem ;)
|
|
Hitoryjka, :) ale nie moja ;)
Hitoryjka, :) ale nie moja ;)
Byłem szczęśliwy. Byłem tak szczęśliwy jak tylko mógłbym to sobie wyobrazić. Z moją dziewczyną spotykałem się ponad rok i w końcu zdecydowaliśmy się wziąść ślub. Moi rodzice byli naprawdę zachwyceni i pomagali nam we wszystkich przygotowaniach do naszego wspólnego życia, przyjaciele cieszyli się razem ze mną a moja dziewczyna... była jak spełnienie moich najśmielszych marzeń. Tylko jedna rzecz nie dawała mi spokoju - dręczyła i spędzała sen z powiek... jej młodsza siostra. Moja przyszła szwagierka miała dwadzieścia lat, ubierała wyzywające obcisłe mini i króciutkie bluzeczki, eksponujące krągłości jej młodego, pięknego ciała. Często kiedy siedziałem na fotelu w salonie, niby przypadkiem schylała się po coś tak, że nawet nie przyglądając się, miałem przyjemny widok na jej majteczki. To nie mógł być przypadek, nie zachowywała się tak nigdy kiedy w pobliżu był ktoś jeszcze. Któregoś dnia siostrzyczka mojej dziewczyny zadzwoniła do mnie i poprosiła abym po drodze do domu wstąpił do nich rzucić okiem na ślubne zaproszenia.Kiedy przyjechałem była sama w domu. Podeszła do mnie tak blisko, że czułem słodki zapach jej perfum i wyszeptała, że wprawdzie wkrótce będę żonaty, ale ona pragnie mnie tak bardzo... i czuje, że nie potrafi tego uczucia pohamować... i nawet nie chce. Powiedziała, że chce się ze mną kochać, tylko ten jeden raz, zanim wezmę ślub z jej siostrą i przysięgnę jej miłość i wierność póki śmierć nas nie rozłączy. Byłem w szoku i nie mogłem wykrztusić z siebie nawet jedenego słowa. Powiedziała "Idę do góry, do mojej sypialni. Jeśli chcesz, chodź do mnie i weź mnie, nie będę czekać długo" Stałem jak skamieniały i obserwowałem ją jak wchodziła po schodach kusząco poruszając biodrami. Kiedy była już na górze ściągnęła majteczki i rzuciła je w moją stronę. Stałem tak przez chwilę, po czym odwróciłem się i poszedłem do drzwi frontowych. Otworzyłem drzwi i wyszedłem z domu, prosto, w kierunku zaparkowanego przed domem samochodu. Mój przyszły teść stał przed domem - podszedł do mnie i ze łzami w oczach uściskał mówiąc "Jesteśmy tacy szczęśliwi, ze przeszedłeś naszą małą próbę. Nie moglibyśmy marzyć o lepszym mężu dla naszej córeczki. Witaj w rodzinie!" A morał z tej historii... Prezerwatywy trzymaj zawsze w samochodzie. |
Niezła ta historyjka :spoko: ;)
|
Niezła to fakt :)
A rozmowa przez gg była wiele razy, na forum już też. |
W Ameryce nauczycielka pyta małego Johna, co to jest demokracja.
Ten odpowiada - Demokracja to możliwość wyboru kraju, który chcemy okupować. Klatka schodowa. Wchodzący na górę człowiek widzi małą dziewczynkę, która stoi pod czyimiś drzwiami i usiłuje dosięgnąć dzwonka. - Poczekaj, dziecko, pomogę ci! - mówi facet i naciska dzwonek. Na to dziewczynka: - Nie wiem, jak pan ale ja teraz spierdalam! |
Ilość załączników: 1
bezpłatna mammografia :)
|
Ilość załączników: 2
dwie fotki:D
to drugie to do ciecia pizzy |
Ilość załączników: 1
:)
trupok wychadi na żeru... |
WOW ! :haha:
polski rząd udostępnił bazę danych osobowych paszportów (wymóg NATO) i jest ona dostępna w Internecie?!? Dla mnie to skandal! Jak to ma się do naszej ustawy o ochronie danych osobowych?!?! Sprawdź czy maja też Twoje dane ... i to nawet ze zdjęciem! www.scrolllock.nl/passport |
Cytat:
byloooooooo, ale niektorzy sie zbulserwerowali |
smiac sie czy plakac?
http://www.supercomputer.end.pl/ http://wydarzenia.wp.pl/kat,33326,wi...wiadomosc.html |
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:34. |