![]() |
Cytat:
|
|
|
W damskiej toalecie - czyli dowcipy o...
Ona: - Kochanie, koledzy z biura powiedzieli, że mam bardzo zgrabne nogi. On: - Naprawdę? A nie wspomnieli nic o wielkiej dupie? Ona: - Nie, o Tobie nie rozmawialiśmy... Co mówi kobieta po wyjściu z łazienki? - Ładnie wyglądam? Co mówi mężczyzna po wyjściu z łazienki? Na razie tam nie wchodź. |
Warszawa: Podarował bezdomnej 41 tys. zł
41 tys. zł pozostawił tajemniczy darczyńca przy bezdomnej, śpiącej na Dworcu Centralnym w Warszawie. Pieniądze ukryte były w kopercie, na której napisano jedynie: "dla ubogich". Jak poinformował PAP rzecznik komendanta stołecznego policji nadkom. Mariusz Sokołowski, w czwartek do komisariatu kolejowego zgłosiła się 49-letnia Krystyna S., bezdomna od 14 lat. Jak wyjaśniała policjantom, gdy ocknęła się nocą ze snu, na jej kolanach leżała koperta. Gdy do niej zajrzała, zobaczyła plik banknotów o nominale 200 zł. "Kobieta podejrzewała, że pieniądze mogą pochodzić z kradzieży" - powiedział Sokołowski. Na kopercie ktoś odręcznie napisał "dla ubogich". Policjanci zabezpieczyli banknoty, teraz sprawdzają, czy pochodzą one z kradzieży i kto je zostawił przy bezdomnej. Według wstępnych ustaleń nie są fałszywe. nie wiem czy smiac sie czy plakac !! ta kobieta zamiast przeznaczyc te pieniadze na najpotrzebniejsze rzeczy dla siebie i jakis znajomych idzie na policje i pewnie straci te pieniadze !!!poprostu brak mi slow !! |
Cytat:
|
Cytat:
|
|
no i znowu Allegro! ^_^ http://www.allegro.pl/show_item.php?item=50281511
|
:lol: - dobre, nawet berdzo dobre, ciekawe ilu klientow znajdzie ........ ;)
|
nie wiem co w tym smiesznego.....dorwal poradnik pewnego brytyjczyka...i zeskanowal...albo moze i nie on go zeskanowal...tak czy owak pisze prawde ze mozna cos takiego zrobic...ale czy jego poradnikiem to juz nie wiem:)
|
Cytat:
|
Cytat:
:ja_chce: :ja_chce: :ja_chce: :ja_chce: :ja_chce: |
|
a co mam wiecej powiedziec? nie uzywalem....nie mam kompleksu pod tym wzgledem i nie czytalem tego...aczkolwiek wiem ze jest taka ksiazka/poradnik czy jak tam to zwac
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:05. |