![]() |
Cytat:
|
Żona w czasie stosunku pyta męża:
- A jeśli urodzi się nam dziecko to jak damy mu na imię? Mąż bierze prezerwatywę i robi jeden supełek, drugi, trzeci, po dwudziestym mówi: - Jeśli się stąd wydostanie to nazwiemy go MacGayver. |
Oj nie wiem czy powinienes wypisywac takie kawały, mogłeś urazić naszego kolege MacGyver'a ;), obrazi się na forumowiczów i nie będzie chciał nam pomagać, a wtedy mamy jednego experta mniej :smutny:
|
Cytat:
|
Cytat:
Mój błąd, nie skojarzyłem, że to był jeden plik, tylko w dwóch archiwach. IzArc otworzył to automatycznie, a ja potem bezskutecznie próbowałem osobno otworzyć jeszcze "bagaże2". No cóż, dzięki za przesyłkę. A pps jest świetny :spoko: |
Cytat:
MacGyver jest wybitnym expertem w dziedzinie off topic :P |
Cytat:
Pozycja "na żabę" wersja on: On leży, jemu leży, ona rechocze. wersja ona: On stoi, jemu stoi, ona nie kuma. |
A przed chwilą słyszałem kawał z którego lałem się przez ponad 10 min:
Wiecie dlaczego kobiet nie przyjeli do Unii Europejskiej?? Bo mają sracz obok placu zabaw. Dla wyjaśnienia PLAC ZABAW to jest to z przodu :> Jednocześnie przepraszam wszystkie kobiety na tym forum. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Aj to przpraszam. Zresztą tyle tu tego jest, że nie wszystko się da przeczytać. |
Może trochę spóźniona animacja (w końcu rok szkolny sięskończył), ale nadal warta obejrzenia :)
http://www.lecia.neostrada.pl/granda.html ******************************* Żona wraca do domu i widzi na drzwiach kartke. Czyta: "Na sprzedaz - zona. Ostatnio niewiele uzywana. Cena 360 zł. Informacja - w tym domu." Malzonka robi swojemu mężowi awanture. - Wcale nie o to chodzi, ze chcesz mnie sprzedac, ale ze tak tanio. Skad wziales te cene? - Juz Ci mówie - 80 kg miesa po 2 to daje 160 plus zlota obraczka - 200. Razem 360 zł. Gra? Nastepnego dnia maz wraca z pracy i widzi na drzwiach kartke napisana przez zone: "Na sprzedaz - maz. Ostatnio niewiele uzywany. Cena 0,67 zł. Informacja - w tym domu." Tym razem awanture robi maz. - To ja Cie wycenilem na 360 zł, a ty mnie za jakies grosze chcesz opchnac? - Juz Ci mówie - Dwa jajka po 0.32 to daje 0,64 plus 10 cm rurki za 0,03. Razem 0,67 zł. Gra? |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Garść dowcipów ;)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:21. |