![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
.
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
![]() |
..
#3 |
![]() |
...
#4 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
RIPOSTA
![]() Poszedł mały Jasio do cyrku i tak się złożyło, że musiał usiąść w pierwszym rzędzie. Rozpoczął się występ i na arenę wychodzi Klaun Szyderca. Podchodzi do Jasia i pyta: - Jak masz na imię? - Jasiu. - A więc Jasiu, czy ty jesteś głową krowy? - Nie. - A czy ty jesteś tułowiem krowy? - Nie. - A więc Jasiu, ty jesteś dupa wołowa HAHAHA! (zaśmial się szyderczo Klaun Szyderca). Smutny Jasio wrócił do domu, opowiedział wszystko tacie, na co ten mu mówi: - Jasiu, jutro też pójdziesz do cyrku. - Ale jak to? Do cyrku? A Klaun Szyderca? Znowu będzie się śmiał. - Nie martw się Jasiu, tym razem pójdzie z tobą Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty. No i tak się stało. Następnego dnia poszli Jaś i Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty do cyrku, usiedli w pierwszym rzędzie i czekają na występ Klauna Szydercy. Wychodzi więc Klaun Szyderca na arenę i zaczyna swój znany występ. Podchodzi do Jasia pyta: - Jasiu, czy ty jesteś głową krowy? Na co Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty: - Spierdalaj! i inne ![]() Dzwoni telefon w jednostce: -pan major Zaremba? -TAK -jest pan kawal chu...ja.....i skur...syna !!!!!! -KTO MOWI ? - wszyscy tak mowia!!! Ostatnio zmieniany przez icemac : 04.02.2005 o godz. 09:05 |
![]() |
![]() |
#5 |
Hitokiri Battousai
Data rejestracji: 14.09.2004
![]() |
Fajnie tylko czemu tu nic nie ma
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
swietne dawno sie tak nie ubawilem
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 26.06.2004
![]() |
Za***isty pomysł na reklamę...
http://kaminiarz.pl/ Z innej beczki.. Kilka dni przed ślubem narzeczony przychodzi do księdza, wręcza mu 200 złotych i mówi: - Proszę księdza, mam prośbę. Proszę podczas dyktowania mi przysięgi małżeńskiej opuścić słowa: Ślubuję ci wierność, miłość i uczciwość małżeńska oraz że cię nie opuszczę aż do śmierci. Dziękuję z góry... Przyszedł dzień ślubu. Pan młody pewny siebie staniał przed ołtarzem i wszystko szło dobrze do momentu składania przysięgi małżeńskiej. Ksiądz zapytał bowiem: - Czy ślubujesz bezgraniczne oddanie swojej żonie, posłuszeństwo wobec każdego jej rozkazu, przynoszenie jej śniadania do łóżka do końca życia? Czy klniesz się na Boga, że nigdy nie spojrzysz na inna kobietę i nawet nie przyjdzie ci do głowy, że inne kobiety żyją na świecie? Pan młody, ciężko przestraszony i zaszokowany, wybąkał: - Ta... ta... tak... Po ceremonii wściekły przybiegł do księdza i pyta, co to miało znaczyć. Ksiądz oddaje mu 200 złotych i odpowiada spokojnie: - Po prostu przebiła twoja ofertę. |
![]() |
![]() |
#8 |
Hitokiri Battousai
Data rejestracji: 14.09.2004
![]() |
There are at least Seven types of Orgasm of a Woman:
1)The Optimist-Oh Yes,Oh Yes,Oh Yes... 2)The Pessimist-Oh No,Oh No,Oh No... 3)The Confused-Oh Yes,Oh No,Oh Yes,Oh No... 4)The Traveler-Ahh,I'm coming,I'm coming... 5)The Religous-Oh God,Oh God... 6)The Userer-Ahh,More,More,More... 7)The murderer-Ahh,If you take it out,I'll kill you I FACET 0-20 lat-jest jak Fiat126p-mały,ale figlarny 20-30 lat-jest jak Ferrari-szybki i gładki 30-40 lat-jest jak Mercedes-perfekcyjny 40-50 lat-jest jak Polonez-obiecuje więcej niż może 50-60 lat-jest jak trabant-trzeba go ręcznie startować 60-... lat-wypada zmienić markę Fazy życia mężczyzny: Wiek Napoj: 17 piwo 25 wodka 35 szkocka 48 podwojna szkocka 66 tran Wiek Uwodzicielski tekst: 17 Moi starzy wyjechali na weekend. 25 Moja dziewczyna wyjechala na weekend. 35 Moja narzeczona wyjechala na weekend. 48 Moja zona wyjechala na weekend. 66 Moja zona nie zyje. Wiek Ulubiony sport: 17 seks 25 seks 35 seks 48 surfowanie po kanalach telewizji 66 drzemka Wiek Definicja pomyslnej randki: 17 "jezyczek" 25 "sniadanie" 35 "Nie opoznila mojej godziny terapii." 48 "Nie musialem sie spotkac z jej dziecmi." 66 "Wrocilem do domu zywy." Wiek Ulubiona fantazja: 17 strzelic gola po gwizdku 25 seks w samolocie 35 stworzyc trojkacik 48 przejac firme 66 Szwajcarska pokojowka/Seksualny niewolnik pielegniarki Wiek Idealny wiek aby sie ozenic: 17 25 25 35 35 48 48 66 66 17 Wiek Idealna randka: 17 Uniknac horroru przy placeniu. 25 "Podzielic czek zanim pojdziemy do mnie" 35 "Wpadnij do mnie." 48 "Wpadnij do mnie i cos ugotuj." 66 Seks w samolocie firmy, w drodze do Las Vegas. Fazy zycia kobiety: Wiek Napoj: 17 Cooler alkoholowy 25 Biale wino 35 Czerwone wino 48 Dom Perignon 66 Kieliszek Jack'a Daniels'a z Napkin Wiek Wymowki na randke: 17 Musialam umyc wlosy. 25 Musialam umyc i wetrzec odzywke we wlosy. 35 Musialam ufarbowac wlosy. 48 Staszek musial ufarbowac mi wlosy. 66 Staszek musial ufarbowac mi peruke. Wiek Ulubiony sport: 17 zakupy 25 zakupy 35 zakupy 48 zakupy 66 zakupy Wiek Definicja udanej randki: 17 "McDonalds" 25 "Darmowy posilek" 35 "Diament" 48 "Wiekszy diament" 66 "Spokoj jak w piatek popoludniu" Wiek Ulubiona fantazja: 17 wysoki, przystojny brunet 25 wysoki, przystojny brunet z pieniedzmi 35 wysoki, przystojny brunet z pieniedzmi i z mozgiem 48 facet z wlosami 66 facet Wiek Idealny wiek na zamazpojscie: 17 17 25 25 35 35 48 48 66 66 Wiek Idealna randka: 17 On proponuje zaplacic. 25 On placi. 35 On przygotowuje sniadanie nastepnego dnia rano. 48 Nastepnego dnia rano on przygotowuje sniadanie dla dzieci. 66 Jest w stanie przezuc sniadanie. Słownik angielsko polski AFTERFACE - POTWARZ WYZYSK - YOUGAIN MINISTRY OF DEFENCE AND RAIL - MONITOR LECH IKIDNEY - LECH JANERKA ONDRESS - NASTRÓJ INDUSTED - WKURZONY INWHORED - W****IONY INFOAMED - WPIENIONY TO HORSERADDISH - CHRZANIĆ I'LL BEAT YOU ON SOUR APPLE - STŁUKĘ CIĘ NA KWAŚNE JABŁKO WHAT SUDDEN THAT AFTER DEVIL - CO NAGLE TO PO DIABLE I FALL WITH LEGS - PADAM Z NÓG MY EYES ARE GLUEING - OCZY MI SI KLEJĄ TO CUT THE MOSQUITO - PRZYCIĄĆ KOMARA TRZYMANKO - THREEDEBIT DON'T FALL ASLEEP PEARS IN THE ASH - NIE ZASYPIAJ GRUSZEK W POPIELE NOJEW - NIEŻYT HERE LIES THE BURRIED DOG - TU JEST PIES POGRZEBANY ON NOFISH AND CRAYFISH FISH - NA BEZRYBIU I RAK RYBA WOMAN OFF THE CART HORSES EASIER - BABA Z WOZU KONIOM LŻEJ HORSE WOULD LAUGH - KOŃ BY SIE USMIAŁ FROMROOM - SPOKÓJ TOINPUSSY - DOWCIP UNDERFLIES - PODMUCHY AFTEREQUATION - PORÓWNANIE UNDERCLUB - PODPAŁKA DON'T WRAP IN COTTON - NIE OWIJAJ W BAWEŁNĘ AFFAIR NOT SUFFERING CORPSE - SPRAWA NIE CIERPIĄCA ZWOKI FROMHENSIFBULL - SKURCZYBYK HASROPE - MALINA ISPOKE - JAGODA AFTERNOCLEANING - ZANIECZYSZCZENIE INBUTNO - WALENIE FROMIMPORTANT - ODWAŻNY CHEESEDEL - SERDEL FANG OF THE BASS - KIEŁBASA TO ABOUTFALL - OPADAĆ COCKWEAVES - KURTKA LEVELK - POZIOMKA DBIRD - DEPTAK I INEAT - JA WIEM I DON'T MINDEAT - JA NIE ROZUMIEM AFTER NO ANGLE - PONIEKĄD AFTER NO IN TIME - PONIEWCZASIE TO PEPPER HUNGRY PIECES - ****LIĆ GŁODNE KAWAŁKI KIOSK OF MOVEMENT - KIOSK "RUCHU" DON'T MAKE EGGS FROM ME - NIE RÓB SE ZE MNIE JAJ FIRST FROM THE SHORE - PIERWSZY Z BRZEGU TO FLY ONESELF IN PRICK - LECIEC W CH..A TIME IS SWIMMING ALLOWED - CZAS PŁYNIE POWOLI SUPERMYSELF - SUPERSAM DON'T PRETEND TO BE GREEK - NIE UDAWAJ GREKA NOW IT'S YOUR RAILWAY - TERAZ TWOJA KOLEJ MY WIFE IS ME EXPENSIVE - MOJA ŻONA JEST MI DROGA RUBBER TO CHEW - GUMA DO ŻUCIA ONESTEP - ROZKROK WEWENT - MYŚLI WIND COUNTRY ARMY, WINDCANCER - WIATRAK QBYE - KUPA FENCEK - PŁOTKA POSTSEA - POMORZE BEHINDWALLECK - ZAŚCIANEK MISTERNOW - PANTERA AREK'S PRINTOUT - DRUKARKA AREK'S JUNK - SMIECIARKA YOUBIT - TYGRYS MANYFISHES - WIELORYB EATSLAZY - JELEŃ POSTPEAR - POGRÓŻKA AREK'S KICK - KOPARKA SHOELIZ - BUTELKA YOUEND - WYKRES THEY LIED AFTER BYCAT - LEGLI POKOTEM UNDERTOWEL - PODRĘCZNIK WESEND - MYŚL PICTURE COIN - OBRAZ MONETA SELFWALK - SAMOCHÓD HOLEDUCK - DZIURKACZ POSTMIEPUPPY - POMIESZCZENIE STONENOTHINGS - KAMIENICE AREANEW - TERENOWY YASCIRCLES - JASKÓŁKA COHIT - KOWAL BEHINDISH - ZADANIE WATCHMASTER - ZEGARMISTRZ STEAMCART - PAROWÓZ UNDERLEEKA - PODPORA TO FEEL THE LETTER BY NOSE - CZUĆ PISMO NOSEM YOUDROWN - TYTOŃ SELFPLAY - SAMOGRAJ FROMBEING - ODBYT AFTERPOWER - POMOC Ostatnio zmieniany przez tengu : 04.02.2005 o godz. 12:55 |
![]() |
![]() |
#9 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
****ka jest nieodłącznym elementem kultury hierarchicznej. ****ke może
dostać każdy i każdy może kogoś ****ać. Nie jest miło być zjeżanym, ale ***anie kogoś sprawia już dużą przyjemność. Można zaryzykować twierdzenie, że czym większy dyskomfort ***anego po ****ce, tym większa radość po ****aniu kogoś przez samego siebie. Występują różne typy ****ek. Pierwsza to ****ka łańcuszkowa, czyli pierwsza tzw. "****ka główna", powoduje powstanie łańcuszka następnych ****ek. Pierwsza ****ka z reguły pochodzi od szefa, chyba że szef został wcześniej ****any np. przez żonę, dzieci, lub przez policjanta z drogówki. ****any przez szefa po minięciu pierwszego szoku, tzw. "szoku po***kowego", zaczyna odczuwać nieprzepartą chęć ****ania kogoś drugiego. Szuka więc kogoś do ****ania, a taki zawsze się znajdzie. Ostatnim do ****ania jest przeważnie młodszy kontroler. Myli się jednak ten, kto myśli, że to koniec łańcuszka ****ek. Bo młody kontroler jadąc do domu ****ie kontrolera biletów. Dalej ****ie żonę za to, że zupa była za słona. Żona zaś ****ie dzieci za to, że brzydko piszą. Ostatnim ogniwem łańcuszka jest ****any przez dzieci pies. ****ka może być zaskakująca lub oczekiwana. Przy szefach, którzy lubią często ****ać, ta druga jest częściej występująca. ****ka oczekiwana jest lepsza dla zdrowia psychicznego. Potencjalny ****any wie, że zostanie ****any i za bardzo się tym nie martwi. Przychodzi przyjmując ****ke i potem specjalnie nie myśli o ****aniu drugiego. Czasem nawet lepiej zostawić powód na ****ke, bo wtedy wiesz za co szef cię (będzie ***ał) ****ie i możesz na to (***anie) ****anie przygotować logiczne argumenty. ****ka "zaskakująca" jest o wiele gorsza. Nie wiesz, kiedy nastąpi i nie możesz się do niej przygotować. Taka ****ka jest bardziej dokuczliwa i pozostawia rysy w psychice. Są też ****ki "powierzchniowe" i ****ki "totalne". ****ka powierzchniowa tylko leciutko dotyka twojego "ego", zaś po ****ce totalnej ****any czuje się totalnie ****any i chętnie by się na***ał. Można też ****ać samego siebie, gdy masz pretensje do siebie. Taka ****ka nie jest jednak zbyt dokuczliwa, bo ileż można ***ać samego siebie, jak już wszyscy naokoło cię ****ali. |
![]() |
![]() |
#10 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 26.06.2004
![]() |
Pare znalezionych...
Panna młoda i jej mąż. Noc poślubna, leżą w łóżeczku. Atmosfera cud miód. Nagle: - Kochanie, jestem jeszcze dziewicą. Nie mam zielonego pojęcia o tym seksze, seksie, czy jak mu tam. Możesz mi to najpierw jakoś tak po ludzku wytłumaczyć? - Oczywiście dziubeczku moj kochany Ty. Ujmijmy to tak, to co masz między nogami to więzienie, a to co ja mam między nogami to więzien. To co robimy: Wsadzamy więznia do więzienia. I tak kochali się po raz pierwszy. Mąż z błogim uśmiechem na twarzy padł na poduchę, żona zachwycona całymi igraszkami mówi: - Słoneczko... więzień uciekł z więzienia. - No to trzeba go zaaresztować kolejny raz. Spróbowali tego w innych pozycjach itd itd. Mąż po ktorymś tam razie pada na poduchę, sięga po papierosa, nagle słyszy: - Kochanie, nie wiem, może mi sie tylko tak wydaje, ale mam wrażenie, że więzień znów uciekł. Na to mąż resztką sił krzyczy: - Przecież on nie dostał ![]() W szkole na lekcji: - Siadaj, dwója. - Dwója, dwója. Zobaczy pani jak urosnę zostanę ważnym człowiekiem i będzie pani wstyd, że ciągle stawia mi pani dwóje. - Powiadziałam siadaj. I nie pyskuj Kwaśniewski Na łące pasie się wielki byk. Odgania ogonem muchy i szczypie zieloną trawkę. W pewnym momencie zauważa kątem oka wychodzącego zza pagórka białego królika, który coś krzyczy. Byk wraca do jedzenia a zbliżający się królik wrzeszczy: - Z drogi bo idzie królik król zwierząt. Byk dalej zajada trawę i macha ogonem.Królik stanął za nim i mówi: - Jak zaraz nie odejdziesz to gorzko tego pożałujesz. Liczę do trzech razzzzz......, dwaaaaaa.................. W tej chwili byk ( tak jak to byki robią często ), walnął wiekiego placka i to tak, że trafił prosto w królika, po czym wrócił do jedzenia. Po kilku minutach z kupy "wynurza" się brązowy królik i pyta: - Co, zesrałeś się ze strachu cwaniaczku? Do ubezpieczalni wpada dziadek i mówi : - Na życie chciałem się ubezpieczyć ! Agent kręci nosem : - a ile wy lat macie dziadku ? - dziewięćdziesiąt ! - o to takich starych to my nie ubezpieczamy -szkoda, to się ojciec zmartwi -ojciec ? A ile lat ma ojciec ? pyta agent - sto dwadzieścia Panie -sto dwadzieścia, e, no to jak wy tak długo żyjecie to przyjdź pan z ojecem, ubezpieczę was obu - obu ?, wspaniale, to się dziadek ucieszy ! - dziadek ? A ile lat ma dziadek ?? - sto pięćdziesiąt ! - o, to przyprowadzaj Pan dziadka wszystkich was ubezpieczę - dziadka nie mogę - dlaczego ? - bo się żeni ! - taki stary i jeszcze mu się chce ? - Nie chce ! Ale musi !! Do wioski, która słynie z długożyjących przyjeżdża telewizja. Podchodzą do jednego gościa i się pytają : - Co wy robicie dziadku, że tak długo zyjecie ? - Ja, hm, no cóż, zero alkoholu, zero papierosów, zero seksu - A ile macie lat ? - 120 - No to piękny wiek Podchodzą do drugiego: - A wy dziadku co robicie, że tak długo żyjecie ? - A ja tam wszystko pije, i kobity i dragi używam ! - A ile lat macie dziadku ? - 36 ! Pani od biologii prowadzi lekcję na temat warzyw. Na tablicy narysowała ogórek i pyta się co to jest ? Dzieci odpowiadają zgodnie : - H uj ! Pani zdenerwowana po kilku takich odpowiedziach leci do dyrektora i mu mówi, że klasa niegrzeczna. Dyrektor przyleciał do klasy i dawaj ochrzaniać uczniów: - I co rozrabiacie, tak ? O i nawet na tablicy zdążyliście już h uja namalować !!! Nowa nauczycielka pyta się dzieci : - Proszę przedstawcie mi się Dzieci się przedstawiają : Kowalska, Nowak itd. Pani pyta się ostatniego chłopca : - A ty, jak się nazywasz ? - Brzydko prosze Pani - No ale jak, powiedz ? - Naprawdę brzydko - No ale musisz powiedzieć - To niech Pani sama zgadnie a ja podpowiem, że nazwisko brzmi jak coś co Pani często w ręku trzyma ... - H uj ! - Nie, kreda ! |
![]() |
![]() |
#11 |
Gość
Data rejestracji: 12.12.2002
![]() |
z serii "inteligentnych lancuszkow gg", mozna sie niezle usmiac
Piszę do Ciebie tych parę linijek, żebyś wiedział, że do Ciebie piszę. Jak ten list dostaniesz, to znaczy, że do Ciebie doszedł. Jak go nie dostaniesz, to mi daj znać, to go wyślę jeszcze raz. Piszę do Ciebie wolno, bo wiem, że nie potrafisz szybko czytać. Niedawno tata przeczytał w jakiejś gazecie, że najwięcej wypadków się zdarza kilometr od domu, więc przeprowadziliśmy się trochę dalej. Mieszkamy teraz w fajnej chałupce. Jest tu pralka, choć nie jestem pewna, czy się nie zepsuła. Wczoraj wrzuciłam do niej pranie, pociągnęłam za sznurek i pranie gdzieś wsiąkło. Ale przecież się z powodu tego nie powieszę... Pogoda nie jest najgorsza. W zeszłym tygodniu padało tylko dwa razy. Za pierwszym razem trzy dni, a za drugim cztery. Co do kurtki, którą chciałeś. Wujek Piotr powiedział, że jak Ci ją poślę z guzikami, to będzie dużo kosztować, bo guziki są ciężkie. Dlatego oderwałam guziki i włożyłam do kieszeni. Tata dostał pracę. Jest dumny jak paw, bo ma pod sobą jakieś pięćset osób Wysiewa trawę na cmentarzu. Twoja siostra, Julka, która wyszła za mąż, w końcu urodziła. Nie znamy jeszcze płci, więc Ci nie powiem, czy jesteś wujkiem czy ciotką. Jak to będzie dziewczynka, Twoja siostra chce ją nazwać po mnie. Ale to będzie dziwne - mówić na swoją córkę "mama". Gorzej jest z Twoim bratem, Jankiem. Zamknął samochód i zostawił w środku kluczyki. Musiał iść do domu po drugi komplet, żeby nas wyciągnąć ze środka. Jak się będziesz widział z Gosią, pozdrów ją ode mnie, a jeśli nie, to jej nic nie mów. Twoja mamusia Dusia. PS. Chciałam Ci włożyć do listu parę złotych, ale już zakleiłam kopertę. |
![]() |
![]() |
#12 | |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#13 |
net został :)
Data rejestracji: 29.07.2003
![]() |
Już to kieyds dałęm na jakims topicu to macie jeszcze raz:
Zapina ziomalka kaptur przez osiedle na miejscówkę do starszej jareckiej. Pokitrane ma po kieszeniach trochę bakania i jakis szamunek. Wyczaił ją wilk wypasi sciemę jej z klatki odstawia: - Elo, sztuka! Gdzie sie idziesz ustawić?? - Wybiłam sie z chawiry i chetam sie z tym towarem do satrej ojca. Wilk skumał akcję w moment i między blokami skrót na miejscówkę do starej Jareckiej wylukał, a po drodze zdązył jeszcze bucha sciągnąć z writerami. Wyp***** Jarecką, kabonę jej z szuflad powyjmował, co by na zioło starczyło. Je**ął sie na wyro i sciemą odstawia. Moment, laska w czerwonej bluzie też ustawia sie na miejscówkę. Patrzy na babkę i nie czai wszystkiego: - Babka jakiś melanż był, że uszy i oczy trochę przyduże masz, czy to moze ja za dużo smażyłam? A wilk zajawkę juz taką złapał, że op**** kaptura i fazę na wyzre dalej odstawia. Nagle psy wbiły sie do chawiry Jareckiej i w moment skatowały wilka za odstawianie nielegalu.Klimę z podwórka zdązył jeszcze pozdrowić- "HWDP". i zszedł ze świata z roz**** bębnem.Psy kaptura i Babkę wywlekły z bebechów i razem z wilka towaru po kresce ściagneli. ....A teraz ściagać dresiki i spać, drogie dzieci. |
![]() |
![]() |
#14 |
..::Blue Machine::..
Data rejestracji: 12.11.2003
![]() |
http://ciapek.uci.agh.edu.pl/~krataja/mig.mpg
wiadomo, jak to w wawie, duzo ziomow i hiphopu, fajowy teledysk.
Ostatnio zmieniany przez Andrzej_Lepper : dzisiaj o godz. 11:55. |
![]() |
![]() |
#15 | |
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |