Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Humor (https://forum.cdrinfo.pl/f27/)
-   -   Kto by się nabrał ?? :) (https://forum.cdrinfo.pl/f27/kto-sie-nabral-45756/)

Pagerus 03.01.2005 11:10

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Ja uważam, że kolesie mają rację. Nie jestem zwolennikiem tych programów (właściwie ze wszystkich tego typu zdarzyło mi się obejrzeć tylko kilka odcinków pierwszej edycji Big Brothera, potem już nic), ale też są pewne granice wykorzystywania osób, które się tam zgłaszają. Tak więc jak najbardziej uważam, że tych 6 facetów ma prawo domagać się odszkodowania.

Jest też inna sprawa - jeśli ktoś w końcu nie powie stop - w tym wypadku może to w końcu zrobić sąd - to aż boję się myśleć, co będzie następne, a co jeszcze potem. Kojarzycie "Uciekiniera" ze Schwarzennegerem?

Owszem - pomysł niezły :D Nawet paru kandydatów mógłbym wymyśleć do takiego reality-show :P

andrzejj9 03.01.2005 10:50

Ja uważam, że kolesie mają rację. Nie jestem zwolennikiem tych programów (właściwie ze wszystkich tego typu zdarzyło mi się obejrzeć tylko kilka odcinków pierwszej edycji Big Brothera, potem już nic), ale też są pewne granice wykorzystywania osób, które się tam zgłaszają. Tak więc jak najbardziej uważam, że tych 6 facetów ma prawo domagać się odszkodowania.

Jest też inna sprawa - jeśli ktoś w końcu nie powie stop - w tym wypadku może to w końcu zrobić sąd - to aż boję się myśleć, co będzie następne, a co jeszcze potem. Kojarzycie "Uciekiniera" ze Schwarzennegerem?

Pagerus 03.01.2005 10:39

Czemu mnie nie dziwi, że tu rozprawiacie na ten temat? :haha:
Remix - w GG ikonka przedstawiająca opróżnianie spowodowane przejedzieniem pisana jest jako - "żygi" - napisz do autora programu, że popełnił błąd :spoko:

zYxMa 03.01.2005 05:19

Też mnie ciekawi ich miny jak się o tym dowiedzą. Nigdy bym nie powiedział, że to facet. A jaja i fajfusa ma, bo lekarz to potwierdził. Ale to chiba nie przszkadza - - jest jeszcze inna dziurka :D

P.S.Możliwe, że całość była ukartowana - dla kasy.. jak wszystko dzisiaj na całym świecie...
---edit
Ogólnie fajna dupa, ale tego czegoś ciało mi się nie podoba :blee:

47 03.01.2005 03:45

He he he dobrze frajerom, chcieli nowych doświadczeń to mają ;)
Dobrze ze ja nie oglądam telewizji bo to się tam dzieje to juz szczyt głupoty.
POzdro

AleX69 03.01.2005 03:31

smierdzialo na kilometr :mruga:

ciekawe czemu stony zdjeli www.miriamofficial.com www.miriamssecret.com ... musialo byc ostro :D

swoja droga to JohnDoe@ ma racje tvn spada na psy ... moja krew sux, och darwin :blee:

Ziele 03.01.2005 03:13

Cytat:

Napisany przez Weron
Wlasnie to ogladam.
Ludzie ale tam texty leca normalnie ze smiechu mozna pasc. :)

Właśnie na jakim kanale to leci?

edit: nie ważne... znalazłem że leci na tvn

Remix 03.01.2005 02:27

Witam!

Spoko JohnDoe - wazne, ze wiesz o co chodzi i nie udajesz... (ne bede konczyl)
Klawiaturka nowa.. wiem cos o tym... jak sobie kupilem klawiaturke z plaskimi klawiszami to nie moglem sie przyzwyczaic przez dwa tygodnie... teraz nie chce slyszec o "zwyklej" :D

mr_spock 03.01.2005 02:15

TVN to nigdy na psy nie zaszlo, bo od samego poczatku byla to tv nastawiona na zysk i kulture masowa...
mozna tak za to powiedziec o TVP

JohnDoe 03.01.2005 02:14

@Remix

Chyba jednak knioty... "na szczęście" wiem w jak się piszę (nowa klawa, w starej nie musiałem walić, żeby spacja zadziałała). Rzygać... mój błąd.

Remix 03.01.2005 01:56

Witam!

knioty? chyba kmioty :)

JohnDoe proponuje siegnac do slownika ortograficznego - nie zebym sie czepial ("żygac", "naszczeście"), ale mam takie zboczenie jakies na punkcie ortografii - szczegolnie na forach :)

Wiadomo, ze program pod publike robiony... ale pomysl calkiem ciekawy - poogladac zawsze mozna :)

JohnDoe 03.01.2005 01:27

Sorry ale takie programy to gówno robione pod publikę. Całkiem możliwe że kolesie wiedzieli o sprawie, a cały proces to tylko reklama dla programu. Żygać mi się chce jak widzę takie coś (naszczęście nikt mnie nie zmusza). TVN schodzi na dziady... Ciao Darwin, Moja krew itp knioty... :sciana:

adixo 03.01.2005 01:23

Na jakim kanale ?

andy 03.01.2005 01:19

Ja tam nie ogladam ide spac. Ale zdajcie relacje jak sie skonczy :)

P.S Serio ma ptaszka ?? :haha: :blee:

Weron 03.01.2005 01:06

Wlasnie to ogladam.
Ludzie ale tam texty leca normalnie ze smiechu mozna pasc. :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:41.