![]() |
Cytat:
|
Cytat:
czlowiek jest tym, za kogo sie uwaza... jesli moj sasiad przeszedlby i powiedzial, ze jest psem to bym mu smycz zalozyl i wyszedl na spacer... trzeba byc tolerancyjnym ;) czemu chcesz kogos mordowac, tylko dlatego, ze jest nieszczesliwie zamkniety w nie swoim ciele? Natura potrafi byc omylna, czego dowodzi nauka |
lol
edit: 20SEK POZNIEJ OMG :O nie chialem uzwiezyc do konca ze to facet. teraz jestem juz pewien w 100000% czemu nie zrobil sobie jeszcze pizdy ?? a to zboczeniec do telewizji jeszcze poszedl sie reklamowac takich to trzeba wymordowac |
Cytat:
Ps. tak sobie mysle, czego ta panienka/koles oczekiwal(a), naprawde myslal(a) ze poprzez ten program znajdzie jakiegos partnera, ktory zostanie z nia na dluzej po odkryciu jej 'malenkiej tajemnicy'?? Naiwna. |
no mi jakos nie wyswietla internet explorer i opera :( mam sp2 moze dlatego ?? mozesz mi wyslac na maila na szybkosci ?
|
Nie rozumiem bo mi działa ;) Sprawdź jeszcze raz.
|
Po obejrzeniu tych fotek niczego już nie jestem pewien :buu: . Takich ludzi powinni zamykać w zakładach psychiatrycznych a nie pokazywać w TV. Ten świat (chciałem napisać że schodzi na psy, ale to była by dla nich obraza) się normalnie stacza.
Tak sobie myślę że ta planetoida, która miała walnąć w Ziemie powinna zmienić kurs oraz prędkość i czym prędzej walnąć w Ziemię ;). Bo to się dziej to już totalna paranoja. Pozdro |
Cytat:
|
Czytaj temat w całości a nie sam koniec. Podałem juz wcześniej linka do fotek.
|
czesc !! ja tez jestem w szoku nie uwierze dopuki nie zobacze fotki mozecie mi ja wyslac na pw albo podac link lub mailem rash@milc.pl bo tamte stare linki juz nie dzialaja. musze TO zabaczyc bo nie uwierze ze to moze byc facet :ysz:
|
Ale się temat rozdmuchał :P Też słyszałem o tym zażywaniu hormonów od 11 roku życia... ale te zdjęcie... :ysz: bez komentarza...
Tylko skoro z jednej strony coś, że tak powiem urosło - to czy to inne coś nie powinno zmalec? :P A po drugie - nie poddanie się operacji usunięcia męskiego narządu przy czymś takim - to dla mnie przykład masakrycznego zboczeństwa... :ysz: |
Cytat:
Chyba, że mamy do czynienia z transwestytą, a nie z byłym facetem??? ps: Gdyby ta "dziewczyna" miała na imię Victoria, to nazwa firmy "Victoria's Secret" nabrałaby nowego znaczenia ;) |
Ale jaja !!!
Naprawde zaszokowały mnie te zdjęcia ,ale jak je zobaczyłem chciało mi sie śmiać :) :) :) Dobrze tego faceta przerobili ;) |
A kiedy bedzie ostatni odcinek? bo zupełnie się nie orietnuje ;)
PS A mam takie pytanie: on/ona ma tylko fifolka czy to drugie tez? Chyba tylko to pierwsze co nie? Bo już sam nie wiem, a jutro przecież będe w szkole opowiadał o cudownej :> miriam i jej sekretach :ble: |
Cytat:
Teraz sobie pomyślałem, ze Ci kolesie musieli się poczuć nieźle wyruchani w zadek, jak ona/on podniosła/podniósł spódnicę :D Kurde obejżałbym ostatni odcinek dla zlookania ich min, ale chyba mnie wtedy nie będzie :blee: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:05. |