![]() |
U mnie w szkole miriam robi furore!! ^_^
Wiem, że to nie ładnie ale mamy z niego niesamowite polewki ;) O dziwo niektórzy nawet nie wiedzą kto to ale już wielu uświadomiłem :D |
A ja wcale nie kryje tego ze jestem wrogo nastawiony do transow, homo, lesbijek itp. Mnie to poprostu wkurza !!! A temat zydow to jest co innego.
Pierwsze co bym zrobil zeby to mi sie cos takiego przydazylo, to bym uwalil w papale miriana a potem wlasciciela knajpy !!! |
Ja tylko pare myśli dodam:
-laska nie powala mnie na kolana, widać, że jest z nią coś nie tak -ma ładną twarz -z facetami z TV rzeczywiście pojechali po bandzie - nie dziwie się im, że są wkur... -lasia mogłaby sobie obciąć pisiorka - takie fotki ogląda się z niesmakiem -jeśli ktoś lubi związki homoseksualne i inne remixy to mi to absolutnie nie przeszkadza, jest jedno ale - niech nie wciągają w to dzieci-adopcje itp. |
Cytat:
i wcale oni fajnie nie wygladaja - kupa brudu, smrodu itd. od 3 lat rozkladaja sobie namioty (takie duze) - dlaczego? bo jak 3 lata temu dostali budynek technikum na piatek, sobote i niedziele, to potem w poniedzialek i wtorek odwolali zajecia..... bo byla DEZYNFEKCJA DWA DNI - podobno smierdzialo jak sam sku****** to nie jest antysemityzm, to jest wyrobione zdanie na podst faktow ps. hehe sorka za offtopic :D |
Predji jedziemy po bandzie :)
|
tak mi przyszlo do glowy :P
ten program powienien sie nazywac "wszystko o marianie" ;) |
Cytat:
Jak spolszczac to do konca ;) |
:haha::haha: To się nazywa BABA Z JAJAMI!! :) :) :haha: :haha: :haha: :haha:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Takich ludzi to powinni zywcem do pieca wrzucac, po co to wogole zyje tylko tlen zabiera. :samozapl:
|
Cytat:
za takie poglady to powinni dawac na dzien dobry legitymacje LPR'u |
Cytat:
|
Cytat:
Wynika z tego, że w Kanadzie rónież :podbite: |
Moze ktos zrobilby jakas sonde np. Czy jestes osoba tolerujaca wybryki natury, w kazdym badz razie cos w tym stylu.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:31. |