![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
No to jak chcesz byc tolerancyjny to ok. Widziales kiedys jak dwoch facetow lize sie na ulicy ??? Bo ja tak i jakos nie pasuje mi to.
|
Cytat:
Wybryki natury szybko umierają w normalnych warunkach, tylko wśród ludzi toleruje sie takie "dziwadła". I co gorsza dalje sie im prawa takie jak normlanym zdrowym psychicznie ludziom. Niedługo zechca adoptowac dzieci - no to w ramach tolerancji trzeba będzie im to przynać żeby nie czuli się odrzuceni przez społeczność. A z takiego dziecka wyrośnie psychopatyczny sadysta biegający z siekierą z jednym lub drugim tatusiem Cytat:
. Pozdro |
Cytat:
|
Cytat:
|
@Air poprostu nie jestem zwolennikiem 'czegos takiego'.
|
Cytat:
zgadza się!!! south park i monty python to najgorsze zło tego świata!!! - oczywiście dla starych dewotek i dewotów którzy widzą świat jak chcą. a jak ktoś pokazuje tak jak jest (z pozoru w krzywym zwierciadle) to łolaboga diabeł wYcielony!!! |
Cytat:
|
A dla mnie homoseksualizm i tego typu zoboczenia to choroba psychiczna, a ludzi chorych powinno sie leczyć. Żaden inny gatunek (z tego co wiem) żyjący na Ziemi sie nie pedali, tylko ludziom tak odpi****.
I żadne mówienie o tolerancji tego nie zmieni. Ludzie zrobili sie wygodni, zatarta została granica moralności. Wiec dlaczego taki pedzio zamiast starać się walczyć z chorobą idzie na łatwiznę i pozuje do zdjęć z fajfuskiem i piersiami. Pozdro |
Cytat:
kiedys moze nie bylo "transow", tylko smiertelnosc ludzi byla 5razy wieksza - i pewnie nie znajdujac wyjscia konczyli ze soba. Zreszta kto by sie kiedys ujawnil z czyms takim. Patrzysz tylko na kulture zachodnia... w indiach mazczzni amputowali sobie penisy i szli pracowac jako prostytutki - cieszac sie wielkim szacunkiem w spoleczenstwie... Kazdy czlowiek ma prowo dazyc do szczescia i o ile nie krzywdzi innych to nie to robi |
to wszystko przez kanade, ogladaliscie south park'a? :haha: :haha: :haha: :haha:
pozdro ;) |
Moze ktos zrobilby jakas sonde np. Czy jestes osoba tolerujaca wybryki natury, w kazdym badz razie cos w tym stylu.
|
Cytat:
Wynika z tego, że w Kanadzie rónież :podbite: |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:43. |