Cytat:
Napisany przez Kristoferros
Nie no bez przesady!! Jak widać natura też tego nie akceptuje! ;)
|
Jaka natura? Małpy a nie matura. Ale widać, że przyczyny homoseksualizmu mogą tkwić gdzieś głębiej niż "a podoba mi się to będę gejem|lesbijką".
-----
Cytat:
Napisany przez 47
Wybryki natury szybko umierają w normalnych warunkach, tylko wśród ludzi toleruje sie takie "dziwadła". I co gorsza dalje sie im prawa takie jak normlanym zdrowym psychicznie ludziom. Niedługo zechca adoptowac dzieci - no to w ramach tolerancji trzeba będzie im to przynać żeby nie czuli się odrzuceni przez społeczność.
|
Bo są normalnymi, zdrowymi psychicznie ludźmi. Przecież oni nikogo nie mordują, nikogo nie gwałcą, tylko po prostu wolą swoją płeć od innej. Przecież to nie zbrodnia. Równie dobrze katolicy mogliby mordować muzułmanów a muzułmani katolików.(a faktycznie muzułmani na poziomie rozwoju psychicznego pantofelka już mordują innowierców ale to inna bajka)
Cytat:
A z takiego dziecka wyrośnie psychopatyczny sadysta biegający z siekierą z jednym lub drugim tatusiem
|
Tak, bo rodzice wychowują go na sadystę i trzymają w piwnicy a karmią co tydzień surowymi rybami :D Co najwyżej wyrosną z nich też geje albo nawet hetero bo akurat tak im się będzie podobało. Ale akurat tutaj jestem przeciwko możliwości adopcji przez homoseksualistów. Ale dlaczego parom żyjącym razem uniemożliwiać np. wspólne rozliczanie podatków?
Ale proponuję skończyć dyskusję bo wiem, że i tak nikogo nie przekonam ani nie zmienię swojego zdania.
|