Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Humor (https://forum.cdrinfo.pl/f27/)
-   -   Kto by się nabrał ?? :) (https://forum.cdrinfo.pl/f27/kto-sie-nabral-45756/)

Smartek 04.01.2005 18:17

to wszystko przez kanade, ogladaliscie south park'a? :haha: :haha: :haha: :haha:
pozdro ;)

mr_spock 04.01.2005 18:23

Cytat:

Napisany przez kraluk
Nie zgodzę się z Tobą. Rozumiem można być tolerancyjnym, ale są też tego granice. Wszystkich "trans'ów" zbytnio nie toleruje, bo wg mnie jest "lekkie" przegięcię. Faktem jest, że 100 czy 200 lat temu nie można było tak się "zrobić" i ludzie żyli sobie normalnie, a teraz coraz to nowsze techniki chirurgii plastycznej i ludziom po prostu odbija... Oczywiście szanuję też zdanie innych, ale ja swojego szybko nie zmienię.

NIe mozna cofac sie w przeszlosc, wszystko idzie do przodu
kiedys moze nie bylo "transow", tylko smiertelnosc ludzi byla 5razy wieksza - i pewnie nie znajdujac wyjscia konczyli ze soba. Zreszta kto by sie kiedys ujawnil z czyms takim. Patrzysz tylko na kulture zachodnia...
w indiach mazczzni amputowali sobie penisy i szli pracowac jako prostytutki - cieszac sie wielkim szacunkiem w spoleczenstwie...

Kazdy czlowiek ma prowo dazyc do szczescia i o ile nie krzywdzi innych to nie to robi

47 04.01.2005 18:32

A dla mnie homoseksualizm i tego typu zoboczenia to choroba psychiczna, a ludzi chorych powinno sie leczyć. Żaden inny gatunek (z tego co wiem) żyjący na Ziemi sie nie pedali, tylko ludziom tak odpi****.
I żadne mówienie o tolerancji tego nie zmieni. Ludzie zrobili sie wygodni, zatarta została granica moralności. Wiec dlaczego taki pedzio zamiast starać się walczyć z chorobą idzie na łatwiznę i pozuje do zdjęć z fajfuskiem i piersiami.
Pozdro

cyki 04.01.2005 18:41

Cytat:

Napisany przez 47
Żaden inny gatunek (z tego co wiem) żyjący na Ziemi sie nie pedali, tylko ludziom tak odpi****.

Są inne gatunki, wśród których zdarzają się homoseksualiści. To, że są odrzucane przez resztę grupy to inna bajka. Chcesz zejść do poziomu małp i też odrzucać gejów i lesbijki? Myślę, że ludzie jednak stoją na nieco wyższym poziomie.

ed hunter 04.01.2005 18:42

Cytat:

Napisany przez Smartek
to wszystko przez kanade, ogladaliscie south park'a? :haha: :haha: :haha: :haha:
pozdro ;)

zgadza się!!! south park i monty python to najgorsze zło tego świata!!! - oczywiście dla starych dewotek i dewotów którzy widzą świat jak chcą. a jak ktoś pokazuje tak jak jest (z pozoru w krzywym zwierciadle) to łolaboga diabeł wYcielony!!!

dawcio 04.01.2005 18:48

@Air poprostu nie jestem zwolennikiem 'czegos takiego'.

Loczek 04.01.2005 18:51

Cytat:

Napisany przez cyki
Są inne gatunki, wśród których zdarzają się homoseksualiści. To, że są odrzucane przez resztę grupy to inna bajka. Chcesz zejść do poziomu małp i też odrzucać gejów i lesbijki? Myślę, że ludzie jednak stoją na nieco wyższym poziomie.

Cyki tu nikt nie schodzi do poziomu małp !!! jak chcesz przygarnąć te lesbijki i homoseksualistów, to prosze bardzo :)

cyki 04.01.2005 18:55

Cytat:

Napisany przez Loczek
Cyki tu nikt nie schodzi do poziomu małp !!! jak chcesz przygarnąć te lesbijki i homoseksualistów, to prosze bardzo :)

Ja tu nie mówię o przygarnianiu ale o tolerancji. Małpy nie tolerują gejów, dlaczego my mamy być tacy sami?

47 04.01.2005 18:56

Cytat:

Napisany przez cyki

Wybryki natury szybko umierają w normalnych warunkach, tylko wśród ludzi toleruje sie takie "dziwadła". I co gorsza dalje sie im prawa takie jak normlanym zdrowym psychicznie ludziom. Niedługo zechca adoptowac dzieci - no to w ramach tolerancji trzeba będzie im to przynać żeby nie czuli się odrzuceni przez społeczność. A z takiego dziecka wyrośnie psychopatyczny sadysta biegający z siekierą z jednym lub drugim tatusiem

Cytat:

Napisany przez cyki
Ja tu nie mówię o przygarnianiu ale o tolerancji. Małpy nie tolerują gejów, dlaczego my mamy być tacy sami?

Bo to normalny odruch??

.
Pozdro

Loczek 04.01.2005 18:57

No to jak chcesz byc tolerancyjny to ok. Widziales kiedys jak dwoch facetow lize sie na ulicy ??? Bo ja tak i jakos nie pasuje mi to.

dawcio 04.01.2005 19:01

Cytat:

Napisany przez Loczek
No to jak chcesz byc tolerancyjny to ok. Widziales kiedys jak dwoch facetow lize sie na ulicy ??? Bo ja tak i jakos nie pasuje mi to.

Ja prawie puscilem pawia jak zobaczylem taka akcje.

Kris 04.01.2005 19:07

Cytat:

Napisany przez cyki

Nie no bez przesady!! Jak widać natura też tego nie akceptuje! ;)

Loczek 04.01.2005 19:12

Cyki podaj mi jakis gatunek zwierzat gdzie jest homoseksualizm ??? nie muyl tego tylko o obojniactwem.

cyki 04.01.2005 19:18

Cytat:

Napisany przez Kristoferros
Nie no bez przesady!! Jak widać natura też tego nie akceptuje! ;)

Jaka natura? Małpy a nie matura. Ale widać, że przyczyny homoseksualizmu mogą tkwić gdzieś głębiej niż "a podoba mi się to będę gejem|lesbijką".

-----

Cytat:

Napisany przez 47
Wybryki natury szybko umierają w normalnych warunkach, tylko wśród ludzi toleruje sie takie "dziwadła". I co gorsza dalje sie im prawa takie jak normlanym zdrowym psychicznie ludziom. Niedługo zechca adoptowac dzieci - no to w ramach tolerancji trzeba będzie im to przynać żeby nie czuli się odrzuceni przez społeczność.

Bo są normalnymi, zdrowymi psychicznie ludźmi. Przecież oni nikogo nie mordują, nikogo nie gwałcą, tylko po prostu wolą swoją płeć od innej. Przecież to nie zbrodnia. Równie dobrze katolicy mogliby mordować muzułmanów a muzułmani katolików.(a faktycznie muzułmani na poziomie rozwoju psychicznego pantofelka już mordują innowierców ale to inna bajka)

Cytat:

A z takiego dziecka wyrośnie psychopatyczny sadysta biegający z siekierą z jednym lub drugim tatusiem
Tak, bo rodzice wychowują go na sadystę i trzymają w piwnicy a karmią co tydzień surowymi rybami :D Co najwyżej wyrosną z nich też geje albo nawet hetero bo akurat tak im się będzie podobało. Ale akurat tutaj jestem przeciwko możliwości adopcji przez homoseksualistów. Ale dlaczego parom żyjącym razem uniemożliwiać np. wspólne rozliczanie podatków?

Ale proponuję skończyć dyskusję bo wiem, że i tak nikogo nie przekonam ani nie zmienię swojego zdania.

cyki 04.01.2005 19:21

Cytat:

Napisany przez Loczek
Cyki podaj mi jakis gatunek zwierzat gdzie jest homoseksualizm ??? nie muyl tego tylko o obojniactwem.

Kiedyś oglądałem na jakimś kanale program o małpach i mówili o przypadkach homoseksualizmu.
Nie mam na to żadnych dowodów, tylko swoją pamięć, której wierzę bezgranicznie :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:10.