Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Humor (https://forum.cdrinfo.pl/f27/)
-   -   Kto by się nabrał ?? :) (https://forum.cdrinfo.pl/f27/kto-sie-nabral-45756/)

Air 04.01.2005 09:58

Cytat:

Napisany przez Loczek
Wiecie co. Teraz niektore pananty chca zeby zalegalizowac zwiazki homeoseksualistow. Jak tak by miala wygladac partnerka (paretner) jakiegos homoseksualisty to ja bym nawet nie podejrzewal ich o cos takiego !!! To straszne.

A co w tym strasznego?? Choroba jak każda inna.

Nie robię teraz żadnych wybiegów persolnalnych, ale czemu Ty możesz kochać Agnieszkę Z. a Marian nie może kochać Zygmunta??

Loczek 04.01.2005 10:09

Air czytales kiedys jakas ksiazke z pedagogiki ? Podstawa rodziny jest kobieta i mezczyzna !!! Polaczenie dwoch osobnikow tej samej plci jest niedopuszczalne. A teraz jeszcze jak dojdzie do tego ze bede mogli miec dzieci :) wtedy to ja wysiadam z takiego pociagu. I ten dzieciak ma mowic mammo to tego ktory bardziej przypomina kobiete, chociaz ta podszyta mama tak naprawde moglaby byc jego tatusiem ???

A tak wogole to ten miriam jest chory ale na glowe. I tu nie ma zadnego usprawiedliwienia dla niego.

Pagerus 04.01.2005 10:27

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
A przy okazji - jakaż to stacja w Polsce zdecydowała się ten "show" puścić?

Hmmm... udzielasz się w dyskusji i nawet nie wiesz gdzie to leci??? :spoko:
Ja tylko czekam na następne cudowne sposoby nabijania sobie oglądalności przez jeszcze bardziej wymyślne pomysły na "reality-show"... :ysz:

andrzejj9 04.01.2005 10:30

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Hmmm... udzielasz się w dyskusji i nawet nie wiesz gdzie to leci??? :spoko:
Ja tylko czekam na następne cudowne sposoby nabijania sobie oglądalności przez jeszcze bardziej wymyślne pomysły na "reality-show"... :ysz:

Wybacz, ale nie przyszło mi do głowy, żeby tę rewelację oglądać na żywo. Zapytałem tylko z czystej ciekawości, która to stacja puszcza tak inteligentne programy. Ale poczekajcie... Polsat czy TVN? ;)

Air 04.01.2005 10:31

Cytat:

Napisany przez Loczek
Air czytales kiedys jakas ksiazke z pedagogiki ? Podstawa rodziny jest kobieta i mezczyzna !!! Polaczenie dwoch osobnikow tej samej plci jest niedopuszczalne. A teraz jeszcze jak dojdzie do tego ze bede mogli miec dzieci :) wtedy to ja wysiadam z takiego pociagu. I ten dzieciak ma mowic mammo to tego ktory bardziej przypomina kobiete, chociaz ta podszyta mama tak naprawde moglaby byc jego tatusiem ???

A tak wogole to ten miriam jest chory ale na glowe. I tu nie ma zadnego usprawiedliwienia dla niego.

Ale poprzednio nic nie pisałeś o rodzinie tylko o związku dwóch osób tej samej płci.

Dla mnie adopcja dzieci przez takie związki jest równiez niedopuszczalna.

Pagerus 04.01.2005 10:44

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Wybacz, ale nie przyszło mi do głowy, żeby tę rewelację oglądać na żywo. Zapytałem tylko z czystej ciekawości, która to stacja puszcza tak inteligentne programy. Ale poczekajcie... Polsat czy TVN? ;)

Tym razem to TVN błysnął :D Aż żałuję, że nie Polshit... ||

Loczek 04.01.2005 10:47

AIR a czy tu jest jakas roznica. Czy oni sa w zwiazku czy w malzenstwie to jest jeden chlam. W koncu i tak zaczna domagac sie swoich pseudo praw. Ja jestem przeciw i juz !!! Tak na marginesie to jest chore i to bardzo.

giena 04.01.2005 11:04

Witam.
Ciekawe ile ten babochłop obali kufli piwa ??
Ja także nie popieram związków 2 facetów (chyba,że obalanie flaszki) i adopcje dzieci przez 2 chłopa.
No bo jak by taki dzieciak przyniósł dwóję ze szkoły to co 2 razy wpierdal ??
Giena

rash2236 04.01.2005 11:57

teraz miriam po zgarnienciu grubej kaski bedize mial(a) na operacje paruffki :) bo teraz to ja chyba kazdy rozpozna na ulicy :D

Ormianin 04.01.2005 12:18

Cytat:

Napisany przez Loczek

Jesli Mirian jako shemale jest chory/chora to czy homoseksualistow tez bys podal kuracji odwykowej? Mysle ze ten problem lezy zbyt gleboko w strukturze psychiki albo i duszy... nie da sie poza tym ustawic sztywnych okreslonych ram normatywu spolecznego... bo inaczej powstanie spoleczenstwo wyznaniowe, a nie oparte na demokratycznej tolerancji, nie pisz prosze jak jakis ortodoks...

Loczek 04.01.2005 12:45

Cytat:

Napisany przez Ormianin
Jesli Mirian jako shemale jest chory/chora to czy homoseksualistow tez bys podal kuracji odwykowej? Mysle ze ten problem lezy zbyt gleboko w strukturze psychiki albo i duszy... nie da sie poza tym ustawic sztywnych okreslonych ram normatywu spolecznego... bo inaczej powstanie spoleczenstwo wyznaniowe, a nie oparte na demokratycznej tolerancji, nie pisz prosze jak jakis ortodoks...

Pisałem, pisze i będe pisać !!! Nawet nauka nie toleruje takiego zachowania. ormianin skąd ty możesz wiedzięc gdzie to leży. Najszybciej to jemu leży a czasami stoi. I nie upominaj nikogo bo nie jesteś jakimś guru duchowym tylko tak samo jak każdy jesteś zwykłym człowiekiem. Ja poprostu wyrażam swoją opinię. A nie toleruje tego bo jestem przyzwyczajony do systemu kobieta - mężczyzna. Nie wyobrażam sobie pary dwóch mężczyzn prowadzącej dziecko za rączke do przedszkola. Jak te dziecko ma się rozwijać !!! ???

PS. ormianin, demokracja nie ma tu żądnego znaczenia.

Pagerus 04.01.2005 13:18

Cytat:

Napisany przez Loczek

Nie ma to jak wolność słowa :D

Kris 04.01.2005 13:22

Witam Wszystkich po świątecznej przerwie... widzę, że dziwne rzeczy się dzieją na tym świecie - fale tsunami, homo-niewiadomo w TV...

Swoją drogą nieźle ich wyr***li... :) (chodzi o tych facetów z programu) ;) cytat, że "nie wiedzieli, że pieścili mężczyznę" he he rozwalił mnie... w sumie nie wiem jak oni mogą po takich traumatycznych przeżyciach spojrzeć na innego ranswestytę :) :) (o ile w ogóle o tym myśleć) he he

@Loczek - W PEŁNI MASZ MOJE POPARCIE!!!

Ja tam tolerancyjny jestem, ale takich to nienawidzę! ((

Pozdrawiam,

Predi 04.01.2005 13:42

@Loczek tez popieram Twoje zdanie,

sa dwa przypadki homoseksualnosci - po prostu jest w Tobie od urodzenia, albo nabyta, tzn. "jezeli mi sie Romek podoba to czemu by z nim nie sprobowac" - i dla tego to sie tak ostantnio rozpowszechnia, bo Ci co mieli kiedys sklonnosci tlumili je w sobie i bylo ok, zyli normalnie (przechodzilo im to), a teraz po prostu sie nie hamuja bo po co jezeli to jest "normalne" i stad tyle tego PLUGASTWA teraz

Ormianin 04.01.2005 14:45

Cytat:

Napisany przez Loczek
Pisałem, pisze i będe pisać !!! Nawet nauka nie toleruje takiego zachowania. ormianin skąd ty możesz wiedzięc gdzie to leży. Najszybciej to jemu leży a czasami stoi. I nie upominaj nikogo bo nie jesteś jakimś guru duchowym tylko tak samo jak każdy jesteś zwykłym człowiekiem. Ja poprostu wyrażam swoją opinię. A nie toleruje tego bo jestem przyzwyczajony do systemu kobieta - mężczyzna. Nie wyobrażam sobie pary dwóch mężczyzn prowadzącej dziecko za rączke do przedszkola. Jak te dziecko ma się rozwijać !!! ???

A dlaczego nie ma...? kazdy czlowiek bez wzgledu na wyznanie, roznice plciowe czy kolor skory jest rowny... a w tym wypadku mamy przejawy wrogosci wobec transow, dzis transow a jutro np. Zydow... to jest jeden problem i dotyczy tolerancji, ja tam nie staram sie myslec jak przecietny sluchacz "ojca inzyniera"

Tak poza tym to temat dyskusji wypadl poza swoje granice bo dla mnie glownym problemem jest tutaj ten program w TVN.
Osobiscie uwazam ze jest to jawne nadużycie, prosto z piekła rodem. Nie jestem pewny czy jest tu coś do dochodzenia na gruncie prawnym. Gdyby bowiem było, to równie dobrze można dochodzić od właściciela knajpy
w której spotkało się transa, że się tam takiego transa spotkało. A od tego
krok do jawnej dyskryminacji transów w majestacie prawa. Dla mnie to co się stało nie mieści się w kategoriach prawnych lecz etyczno-
-moralnych.
Z przyczyn etycznych nie powinno się emitowac takiego programu a nie dlatego ze tam wystepuje trans i tyle!

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:30.