![]() |
Cytat:
Nie robię teraz żadnych wybiegów persolnalnych, ale czemu Ty możesz kochać Agnieszkę Z. a Marian nie może kochać Zygmunta?? |
Air czytales kiedys jakas ksiazke z pedagogiki ? Podstawa rodziny jest kobieta i mezczyzna !!! Polaczenie dwoch osobnikow tej samej plci jest niedopuszczalne. A teraz jeszcze jak dojdzie do tego ze bede mogli miec dzieci :) wtedy to ja wysiadam z takiego pociagu. I ten dzieciak ma mowic mammo to tego ktory bardziej przypomina kobiete, chociaz ta podszyta mama tak naprawde moglaby byc jego tatusiem ???
A tak wogole to ten miriam jest chory ale na glowe. I tu nie ma zadnego usprawiedliwienia dla niego. |
Cytat:
Ja tylko czekam na następne cudowne sposoby nabijania sobie oglądalności przez jeszcze bardziej wymyślne pomysły na "reality-show"... :ysz: |
Cytat:
|
Cytat:
Dla mnie adopcja dzieci przez takie związki jest równiez niedopuszczalna. |
Cytat:
|
AIR a czy tu jest jakas roznica. Czy oni sa w zwiazku czy w malzenstwie to jest jeden chlam. W koncu i tak zaczna domagac sie swoich pseudo praw. Ja jestem przeciw i juz !!! Tak na marginesie to jest chore i to bardzo.
|
Witam.
Ciekawe ile ten babochłop obali kufli piwa ?? Ja także nie popieram związków 2 facetów (chyba,że obalanie flaszki) i adopcje dzieci przez 2 chłopa. No bo jak by taki dzieciak przyniósł dwóję ze szkoły to co 2 razy wpierdal ?? Giena |
teraz miriam po zgarnienciu grubej kaski bedize mial(a) na operacje paruffki :) bo teraz to ja chyba kazdy rozpozna na ulicy :D
|
Cytat:
|
Cytat:
PS. ormianin, demokracja nie ma tu żądnego znaczenia. |
Cytat:
|
Witam Wszystkich po świątecznej przerwie... widzę, że dziwne rzeczy się dzieją na tym świecie - fale tsunami, homo-niewiadomo w TV...
Swoją drogą nieźle ich wyr***li... :) (chodzi o tych facetów z programu) ;) cytat, że "nie wiedzieli, że pieścili mężczyznę" he he rozwalił mnie... w sumie nie wiem jak oni mogą po takich traumatycznych przeżyciach spojrzeć na innego ranswestytę :) :) (o ile w ogóle o tym myśleć) he he @Loczek - W PEŁNI MASZ MOJE POPARCIE!!! Ja tam tolerancyjny jestem, ale takich to nienawidzę! (( Pozdrawiam, |
@Loczek tez popieram Twoje zdanie,
sa dwa przypadki homoseksualnosci - po prostu jest w Tobie od urodzenia, albo nabyta, tzn. "jezeli mi sie Romek podoba to czemu by z nim nie sprobowac" - i dla tego to sie tak ostantnio rozpowszechnia, bo Ci co mieli kiedys sklonnosci tlumili je w sobie i bylo ok, zyli normalnie (przechodzilo im to), a teraz po prostu sie nie hamuja bo po co jezeli to jest "normalne" i stad tyle tego PLUGASTWA teraz |
Cytat:
Tak poza tym to temat dyskusji wypadl poza swoje granice bo dla mnie glownym problemem jest tutaj ten program w TVN. Osobiscie uwazam ze jest to jawne nadużycie, prosto z piekła rodem. Nie jestem pewny czy jest tu coś do dochodzenia na gruncie prawnym. Gdyby bowiem było, to równie dobrze można dochodzić od właściciela knajpy w której spotkało się transa, że się tam takiego transa spotkało. A od tego krok do jawnej dyskryminacji transów w majestacie prawa. Dla mnie to co się stało nie mieści się w kategoriach prawnych lecz etyczno- -moralnych. Z przyczyn etycznych nie powinno się emitowac takiego programu a nie dlatego ze tam wystepuje trans i tyle! |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:30. |