Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Humor (https://forum.cdrinfo.pl/f27/)
-   -   Kto by się nabrał ?? :) (https://forum.cdrinfo.pl/f27/kto-sie-nabral-45756/)

Hannibal 05.01.2005 02:56

ja nabrałem ochoty na jedzenie :jem:

Predi 05.01.2005 02:51

a moze nie zamykajmy tylko przyklejmy zeby tu sie zawsze klocic jak cos o homoseksualizmie, bo temat ciagle powraca? ;) :D

cyki 05.01.2005 00:17

:gerda:

Loczek 05.01.2005 00:17

No i pieknie zakonczylismy dzionek. Dobranoc :)

JohnDoe 04.01.2005 23:58

Cytat:

Napisany przez pykson
tolerowac geja to ja moge, ale jak publicznie pokazuje swoja ulomnosc jako atut to zero tolerancji - zamknac takich w gejoobozach i niech sie tam wala do upadlego

:bicz: zgadzam się :D

ZAKAZ PEDAŁOWANIA :banan3:

ed hunter 04.01.2005 23:50

Cytat:

Napisany przez Loczek
Cyki podaj mi jakis gatunek zwierzat gdzie jest homoseksualizm ??? nie muyl tego tylko o obojniactwem.

to ja odpowiem w przyrodzie jest tak, że osobniki odbiegające od normy (biały kruk) są szybko izolowane ze stada i giną. czasami są nawet roznoszone na strzępy.

pykson 04.01.2005 23:28

eee, nie jest jeszcze tak hardcorowo (jezeli chodzi o walke na gole piesci)

geje be,
czlowiek musi byc tolerancyjny, ale jezeli geje beda paradowac po ulicach calujac sie i trzymajac sie za dupy, to niech sprzataja potem chodniki, bo niejeden moze sie po tym porzygac
i jeszcze dac im male dziecko, bedzie mialo psyche bardziej skrzywiona niz oni

bycie gejem zaczyna byc w modzie (bar) i jak widze polacy strasznie chca dogonic przyglupawa czesc amerykanskiego, niemieckiego czy holenderskiego spoleczenstwa

tolerowac geja to ja moge, ale jak publicznie pokazuje swoja ulomnosc jako atut to zero tolerancji - zamknac takich w gejoobozach i niech sie tam wala do upadlego

Pagerus 04.01.2005 23:19

Cytat:

Napisany przez Air
Szła przez pierwsze trzy strony ;)

To trzeba wyciąc te następne :P

Air 04.01.2005 23:17

Cytat:

Napisany przez JohnDoe
Czasami rozmowa nie idzie tak, jakby chciał autor ;)

Szła przez pierwsze trzy strony ;)

JohnDoe 04.01.2005 23:00

Czasami rozmowa nie idzie tak, jakby chciał autor ;)

Pagerus 04.01.2005 22:56

Cytat:

Napisany przez Air
Zamykać ten temat !!

Zakładałem go z myślą o programie w tej *****nej telewizji a tutaj już zaraz będą się lać na gołe pięści :klnie:

Popieram !! :gerda:

Air 04.01.2005 22:54

Zamykać ten temat !!

Zakładałem go z myślą o programie w tej *****nej telewizji a tutaj już zaraz będą się lać na gołe pięści :klnie:

mallow 04.01.2005 22:47

WIECIE DLACZEGO LUDZIE TRAKTUJA TE WSZYSKIE WYBRYKI JAKO WYNATURZENIA?! BO DO KU*** NEDZY MYSLA!!! A NIE TAK JAK INNE BOSKIE STWORZONKA SPELNIAJA TYLKO PODSTAWOWE FUNKCJE ZYCIOWE...

POSTEP TECHNICZNY I PSYCHOCZNY LUDZKOSCI NAS ZNISZCZY

JohnDoe 04.01.2005 22:36

Hmmm rozmowa zeszła na całkiem inny tor :D Widziałem program, że transeksualizm wynika z czegoś w tam mózgu (po podobno meżczyźni i kobiety mają jakąś znaczącą różnice, która właśnie jest odpowiedzialna za to czy czujemy się mężczyzną czy kobietą). Mam mieszane uczucia do ludzi po operacji (całkowitej łącznie z pozyciem się wacka, kuracji hormonalnej itp). To w sumie nie jest ich wina, a opracja zbilżyła ich do prawdziwego ja i jeżeli o tym mówią ludzią no nie jest aż tak źle. Ale na pewno nie popieram (popieram to za mało powiedziane) transseksualistów w takiej formie jak jest przedstawiona w tym programie, czyli oszustów którzy przebierają się za babki i nabierają normalnych ludzi. Nie powinno być takiego czegoś, nienawidzę tego tak samo jak pedałów i możecie mnie nazywać nietolerancyjną świnią :worek_tre

Predi 04.01.2005 21:05

Cytat:

Napisany przez cyki
Mimo wszystko miejmy nadzieję, że geje nie będą mogli adoptować dzieci.

przynajmnie tu sie zgadzamy

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:08.