Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Humor (https://forum.cdrinfo.pl/f27/)
-   -   Kto by się nabrał ?? :) (https://forum.cdrinfo.pl/f27/kto-sie-nabral-45756/)

Pagerus 04.01.2005 14:18

Cytat:

Napisany przez Loczek
PS. ormianin, demokracja nie ma tu żądnego znaczenia.

Nie ma to jak wolność słowa :D

Loczek 04.01.2005 13:45

Cytat:

Napisany przez Ormianin
Jesli Mirian jako shemale jest chory/chora to czy homoseksualistow tez bys podal kuracji odwykowej? Mysle ze ten problem lezy zbyt gleboko w strukturze psychiki albo i duszy... nie da sie poza tym ustawic sztywnych okreslonych ram normatywu spolecznego... bo inaczej powstanie spoleczenstwo wyznaniowe, a nie oparte na demokratycznej tolerancji, nie pisz prosze jak jakis ortodoks...

Pisałem, pisze i będe pisać !!! Nawet nauka nie toleruje takiego zachowania. ormianin skąd ty możesz wiedzięc gdzie to leży. Najszybciej to jemu leży a czasami stoi. I nie upominaj nikogo bo nie jesteś jakimś guru duchowym tylko tak samo jak każdy jesteś zwykłym człowiekiem. Ja poprostu wyrażam swoją opinię. A nie toleruje tego bo jestem przyzwyczajony do systemu kobieta - mężczyzna. Nie wyobrażam sobie pary dwóch mężczyzn prowadzącej dziecko za rączke do przedszkola. Jak te dziecko ma się rozwijać !!! ???

PS. ormianin, demokracja nie ma tu żądnego znaczenia.

Ormianin 04.01.2005 13:18

Cytat:

Napisany przez Loczek

A tak wogole to ten miriam jest chory ale na glowe. I tu nie ma zadnego usprawiedliwienia dla niego.

Jesli Mirian jako shemale jest chory/chora to czy homoseksualistow tez bys podal kuracji odwykowej? Mysle ze ten problem lezy zbyt gleboko w strukturze psychiki albo i duszy... nie da sie poza tym ustawic sztywnych okreslonych ram normatywu spolecznego... bo inaczej powstanie spoleczenstwo wyznaniowe, a nie oparte na demokratycznej tolerancji, nie pisz prosze jak jakis ortodoks...

rash2236 04.01.2005 12:57

teraz miriam po zgarnienciu grubej kaski bedize mial(a) na operacje paruffki :) bo teraz to ja chyba kazdy rozpozna na ulicy :D

giena 04.01.2005 12:04

Witam.
Ciekawe ile ten babochłop obali kufli piwa ??
Ja także nie popieram związków 2 facetów (chyba,że obalanie flaszki) i adopcje dzieci przez 2 chłopa.
No bo jak by taki dzieciak przyniósł dwóję ze szkoły to co 2 razy wpierdal ??
Giena

Loczek 04.01.2005 11:47

AIR a czy tu jest jakas roznica. Czy oni sa w zwiazku czy w malzenstwie to jest jeden chlam. W koncu i tak zaczna domagac sie swoich pseudo praw. Ja jestem przeciw i juz !!! Tak na marginesie to jest chore i to bardzo.

Pagerus 04.01.2005 11:44

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Wybacz, ale nie przyszło mi do głowy, żeby tę rewelację oglądać na żywo. Zapytałem tylko z czystej ciekawości, która to stacja puszcza tak inteligentne programy. Ale poczekajcie... Polsat czy TVN? ;)

Tym razem to TVN błysnął :D Aż żałuję, że nie Polshit... ||

Air 04.01.2005 11:31

Cytat:

Napisany przez Loczek
Air czytales kiedys jakas ksiazke z pedagogiki ? Podstawa rodziny jest kobieta i mezczyzna !!! Polaczenie dwoch osobnikow tej samej plci jest niedopuszczalne. A teraz jeszcze jak dojdzie do tego ze bede mogli miec dzieci :) wtedy to ja wysiadam z takiego pociagu. I ten dzieciak ma mowic mammo to tego ktory bardziej przypomina kobiete, chociaz ta podszyta mama tak naprawde moglaby byc jego tatusiem ???

A tak wogole to ten miriam jest chory ale na glowe. I tu nie ma zadnego usprawiedliwienia dla niego.

Ale poprzednio nic nie pisałeś o rodzinie tylko o związku dwóch osób tej samej płci.

Dla mnie adopcja dzieci przez takie związki jest równiez niedopuszczalna.

andrzejj9 04.01.2005 11:30

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Hmmm... udzielasz się w dyskusji i nawet nie wiesz gdzie to leci??? :spoko:
Ja tylko czekam na następne cudowne sposoby nabijania sobie oglądalności przez jeszcze bardziej wymyślne pomysły na "reality-show"... :ysz:

Wybacz, ale nie przyszło mi do głowy, żeby tę rewelację oglądać na żywo. Zapytałem tylko z czystej ciekawości, która to stacja puszcza tak inteligentne programy. Ale poczekajcie... Polsat czy TVN? ;)

Pagerus 04.01.2005 11:27

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
A przy okazji - jakaż to stacja w Polsce zdecydowała się ten "show" puścić?

Hmmm... udzielasz się w dyskusji i nawet nie wiesz gdzie to leci??? :spoko:
Ja tylko czekam na następne cudowne sposoby nabijania sobie oglądalności przez jeszcze bardziej wymyślne pomysły na "reality-show"... :ysz:

Loczek 04.01.2005 11:09

Air czytales kiedys jakas ksiazke z pedagogiki ? Podstawa rodziny jest kobieta i mezczyzna !!! Polaczenie dwoch osobnikow tej samej plci jest niedopuszczalne. A teraz jeszcze jak dojdzie do tego ze bede mogli miec dzieci :) wtedy to ja wysiadam z takiego pociagu. I ten dzieciak ma mowic mammo to tego ktory bardziej przypomina kobiete, chociaz ta podszyta mama tak naprawde moglaby byc jego tatusiem ???

Air 04.01.2005 10:58

Cytat:

Napisany przez Loczek
Wiecie co. Teraz niektore pananty chca zeby zalegalizowac zwiazki homeoseksualistow. Jak tak by miala wygladac partnerka (paretner) jakiegos homoseksualisty to ja bym nawet nie podejrzewal ich o cos takiego !!! To straszne.

A co w tym strasznego?? Choroba jak każda inna.

Nie robię teraz żadnych wybiegów persolnalnych, ale czemu Ty możesz kochać Agnieszkę Z. a Marian nie może kochać Zygmunta??

andrzejj9 04.01.2005 10:57

Cytat:

Napisany przez Ormianin
Dla mnie jestescie dzieciaki, skoro tak piszecie... proponuje zapoznac sie z problemem jakim jest transeksualizm... w necie jest duzo stron tego typu... przede wszystkim sa rozne stopnie "rozwoju" tego zjawiska od transwetytyzmu (tylko przebieranki) przez transgerendyzm - czyli osobnik ktory nie potrafi sie okreslic, raz czuje sie kobieta raz mezczyzna po transeksualizm, czyli kobieta w ciele mezczyzny... sam transeksualizm dzieli sie na lagodny czyli osobnik zostawia sobie meskie genitalia i transeskualizm skrajny w ktorym dochodzi do amputacji meskiej czesci.

Mirian wydaje sie byc jedna z typu shemale, albo trany jakich bardzo duzo jest w latynoskich krajach, po prostu pod uroda latynoska udaje sie ukryc cechy meskie,... piszecie jak moga nie wyczuc falusa? ano nie musza, bowiem raz ze po hormonach falus nie stoi, a do tego Mirian poddaje sie bolesnemu jak przypuszczam zabiegowi zaplastrowania falusa, czyli przykleja i zawija go sobie od tylu wraz z mosznem, wychodzi efekt lona, a zgieta moszna wyglada w ubrabniu jak zenskie genitalia...

skad o tym wiem, za czasow studenckich mialem takie "znajomego" ktory czul sie kobieta i stal sie kobieta...

inna sprawa ze powstal kolejny program aby szokowac i tyle, przeciez na tym robi sie duze pieniadze

Dobrze powiedziane. O transeksualiźmie też wyżej wspomniałem. Ja nie chciałbym krytykować osób, które takie są, bo dla nich to już prawdopodobnie jest tragedia i raczej nie chcą takiej sytuacji. Ale to, co zrobiono w tym programie, zasługuje na wszelką krytykę. Ludzie w pogonii za pieniędzmi już w ogóle nie oglądają się na innych i nie przejmują innymi. Ktoś w końcu powinien zakreślić jakąś granicę, bo jeśli nie zostanie to zrobione, to będzie coraz gorzej...

A przy okazji - jakaż to stacja w Polsce zdecydowała się ten "show" puścić?

Loczek 04.01.2005 10:41

Wiecie co. Teraz niektore pananty chca zeby zalegalizowac zwiazki homeoseksualistow. Jak tak by miala wygladac partnerka (paretner) jakiegos homoseksualisty to ja bym nawet nie podejrzewal ich o cos takiego !!! To straszne.

Ormianin 04.01.2005 10:38

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Jakby chciała być kobietą to by chyba jednak pozbyła się ptaka, nie??? A tak to jest nie wiadomo czym... :ysz:

Dla mnie jestescie dzieciaki, skoro tak piszecie... proponuje zapoznac sie z problemem jakim jest transeksualizm... w necie jest duzo stron tego typu... przede wszystkim sa rozne stopnie "rozwoju" tego zjawiska od transwetytyzmu (tylko przebieranki) przez transgerendyzm - czyli osobnik ktory nie potrafi sie okreslic, raz czuje sie kobieta raz mezczyzna po transeksualizm, czyli kobieta w ciele mezczyzny... sam transeksualizm dzieli sie na lagodny czyli osobnik zostawia sobie meskie genitalia i transeskualizm skrajny w ktorym dochodzi do amputacji meskiej czesci.

Mirian wydaje sie byc jedna z typu shemale, albo trany jakich bardzo duzo jest w latynoskich krajach, po prostu pod uroda latynoska udaje sie ukryc cechy meskie,... piszecie jak moga nie wyczuc falusa? ano nie musza, bowiem raz ze po hormonach falus nie stoi, a do tego Mirian poddaje sie bolesnemu jak przypuszczam zabiegowi zaplastrowania falusa, czyli przykleja i zawija go sobie od tylu wraz z mosznem, wychodzi efekt lona, a zgieta moszna wyglada w ubrabniu jak zenskie genitalia...

skad o tym wiem, za czasow studenckich mialem takie "znajomego" ktory czul sie kobieta i stal sie kobieta...

inna sprawa ze powstal kolejny program aby szokowac i tyle, przeciez na tym robi sie duze pieniadze

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:43.