![]() |
bezgranicznie mozna zaufac kobiecie ze snu i to nie zawsze.
|
[QUOTE=cyki]
----- Cytat:
Cytat:
Skoro tatus zyje z tatusie to jest to normalne a związe faceta z kobiętą juz dla niego bedzie zboczeniem. Pozdro |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cyki i tu sam wpadłeś we własny dołek. Przeczytaj sobie to i pomyśl "Człowiek jest jedynym stworzeniem, które homoseksualizm traktuje jako coś wynaturzonego". Sam jesteś człwiekiem a zachwycasz się tym że jakaś małpa albo pingwin toleruje lesbijki i gejów :)
|
Nie rozumiem Ciebie. "Człowiek jest jedynym stworzeniem, które homoseksualizm traktuje jako coś wynaturzonego" oznacza, że tylko człowiek traktuje gejów jako wykolejeńców. A zwierzęta traktują to jako normalną sprawę(najwidoczniej mnie pamięć myliła co do tamtego programu albo mieli nieaktualne dane:D) Widać tu, że to człowiek ubzdurał sobie, że homoseksualizm jest be a tylko hetero jest gut.
|
eee... jak cyki lubi, to trzeba zaakceptować... ;)
|
ja tam bym sobie KU*WA chcial wychowac w przyszlosci dzieci w NORMALNYM swiecie a nie tlumaczyc dlaczego ten pan caluje tamtego, pani pania, a dlaczego tamten pan trzyma tamta pania a nie pana za reke, dlaczego Marcinek ma 2 tatusiow a Pawelek 2 mamusie, mimo ze Janek ma mamusie i tatusia........................ PRZECIEZ TO JEST CHORE!!!!!!!! LUDZIE TOLERANCJA TOLERANCJA a stopniowo to sie przobraza we wlasnie to co sie o zydkach mowi - powiedz jedno zle slowko na zyda a zostaniesz posadzany o antysemityzm, tak samo na homoseksualnosc - jestes nietorlerancyjny? NIE! JESTES NORMALNY
|
Cyki. Czlowiek rozni sie tym od małp, pingwinow i grom go wie czego tam jeszcze ze mysli. Moze dla pingwina albo malpki to nie ma znaczenia ale dla czalowieka myslacego powinno miec. W koncu nie bez parady czlowiek stoi na samej gorze.
|
Mimo wszystko miejmy nadzieję, że geje nie będą mogli adoptować dzieci.
A co do Żydów to już czasami faktycznie przesada. Na Żyda nie można powiedzieć Żyd bo nie. Ale chyba Szewach Weiss zapytany czy można go nazywać Żydem powiedział, że oczywiście bo jest Żydem. :) Tak samo jakby na Polaków nie można byłoby mówić Polacy. |
Cytat:
|
Cyki czy ty nie widzisz tego ze czlowiek jest na samej gorze lancucha. Jesli niektorymi osobnikami nie pokieruje sie jak nalezy to wszytko moze runac jak domek z kart. Tu chodzi o rownowage.
|
Cytat:
Dobra na tyle starczy, dzisiaj wyrobiłem normę postów chyba na pół roku. I tak nikt nikogo nie przekona. No to :piwo: 8 ) |
Cytat:
|
Hmmm rozmowa zeszła na całkiem inny tor :D Widziałem program, że transeksualizm wynika z czegoś w tam mózgu (po podobno meżczyźni i kobiety mają jakąś znaczącą różnice, która właśnie jest odpowiedzialna za to czy czujemy się mężczyzną czy kobietą). Mam mieszane uczucia do ludzi po operacji (całkowitej łącznie z pozyciem się wacka, kuracji hormonalnej itp). To w sumie nie jest ich wina, a opracja zbilżyła ich do prawdziwego ja i jeżeli o tym mówią ludzią no nie jest aż tak źle. Ale na pewno nie popieram (popieram to za mało powiedziane) transseksualistów w takiej formie jak jest przedstawiona w tym programie, czyli oszustów którzy przebierają się za babki i nabierają normalnych ludzi. Nie powinno być takiego czegoś, nienawidzę tego tak samo jak pedałów i możecie mnie nazywać nietolerancyjną świnią :worek_tre
|
WIECIE DLACZEGO LUDZIE TRAKTUJA TE WSZYSKIE WYBRYKI JAKO WYNATURZENIA?! BO DO KU*** NEDZY MYSLA!!! A NIE TAK JAK INNE BOSKIE STWORZONKA SPELNIAJA TYLKO PODSTAWOWE FUNKCJE ZYCIOWE...
POSTEP TECHNICZNY I PSYCHOCZNY LUDZKOSCI NAS ZNISZCZY |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:45. |