Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Humor (https://forum.cdrinfo.pl/f27/)
-   -   Kto by się nabrał ?? :) (https://forum.cdrinfo.pl/f27/kto-sie-nabral-45756/)

pykson 06.01.2005 00:24

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Powiem Ci szczerze, że niespecjalnie mnie to interesuje. Co więcej - sam nie jestem pewien, czy to toleruję... Miałem w liceum kolegę homoseksualistę i kompletnie mi to nie przeszkadzało. Koleś był naprawdę w porządku i miałem gdzieś, czy woli on dziewczyny czy facetów. Nie zmienia to jednak faktu, że nie wiem, jakie odczucia wzbudziłby we mnie widok dwójki całujących się mężczyzn...

chyba nie do konca zrozumiales sens mojej wypowiedzi
nie chodzi mi o to, zebys sobie patrzyl jak wielu jest ludzi "tolerancyjnych" a jak wielu jest "nietolerancyjnych"
mialem na mysli sonde pokazujaca jak wielka roznica jest w odsetku ludzi tolerujacych gejow a odsetku ludzi tolerujacych lesby
roznica tych wartosci imho jest naprawde duuuza

andrzejj9 06.01.2005 00:45

Cytat:

Napisany przez pykson
chyba nie do konca zrozumiales sens mojej wypowiedzi
nie chodzi mi o to, zebys sobie patrzyl jak wielu jest ludzi "tolerancyjnych" a jak wielu jest "nietolerancyjnych"
mialem na mysli sonde pokazujaca jak wielka roznica jest w odsetku ludzi tolerujacych gejow a odsetku ludzi tolerujacych lesby
roznica tych wartosci imho jest naprawde duuuza

Rozumiem, co masz na myśli i zapewne masz rację. Chociaż przeczytaj też to, co napisał JohnDoe. My rzeczywiście patrzymy na to (jak zresztą na wszystko) przez pryzmat otaczającej nas rzeczywistości, a ta jednak możę zdecydowanie się od tego postrzegania różnić...

Loczek 06.01.2005 09:48

Niech ktos w koncu zrobi sonde anonimowa i bedziemy wiedziec ile osob toleruje a ile nie toleruje gejow i lesbijek. Sam bym zrobil ale wyjdzie z tego szopka.

Air 06.01.2005 10:01

Cytat:

Napisany przez Loczek
Niech ktos w koncu zrobi sonde anonimowa i bedziemy wiedziec ile osob toleruje a ile nie toleruje gejow i lesbijek. Sam bym zrobil ale wyjdzie z tego szopka.

Przykro mi ale nie mogę dodać sondy ;(

Może innym razem

A teraz może ktoś przyklei ten temat :rotfl:

JohnDoe 06.01.2005 11:18

Cytat:

Napisany przez Loczek

Moim zdaniem taka sonda nie ma sensu... w moim poście wcześniejszym napisałem czemu. Wyniki tej sondy by były nie do końca prawdziwe.

pykson 06.01.2005 19:53

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Rozumiem, co masz na myśli i zapewne masz rację. Chociaż przeczytaj też to, co napisał JohnDoe.
(...)

teraz dopiero przeczytalem, jakos nie widzialem wczesniej postu JohnaDoe, i musze powiedziec, ze cos w tym jest, wlasciwie to musze przyznac racje, nie pomyslalem o takim aspekcie sprawy

MacGyver 12.02.2005 11:57

Sorki za odswierzenie tematu :)
Na osloskopie pojawiła sie suma kontrolna do "Wszystko o Miriam - finał TVN (LektorPL)"
http://www.osloskop.net/?cmd=show&id=11121

Co do mnie to nawet nie mam zamiaru tego sciagac :ysz:

Patrix 12.02.2005 12:04

Cytat:

Napisany przez MacGyver

Ja tego całego show na oczy nie widziałem :D
:piwo:

andrzejj9 12.02.2005 12:33

Cytat:

Napisany przez MacGyver
Sorki za odswierzenie tematu :)
Na osloskopie pojawiła sie suma kontrolna do "Wszystko o Miriam - finał TVN (LektorPL)"
http://www.osloskop.net/?cmd=show&id=11121

Nie ogłądałem, nie oglądam, nie zamierzam oglądać...

Co ciekawe natomiast - ile to ja razy słyszałem rozmowy ludzi na ten temat, czy to na uczelni, w autobusie, czy ostatnio nawet ekspedientek w sklepie meblowym. I praktycznie zawsze rozmowa zaczynała się od zdania: "Wiesz, ja tego nie oglądam, ale słyszałam (em), że..... " i tu następowało szczegółowe sprawozdanie kilku ostatnich odcinków z analitycznym komentarzem ;)

Y@nkee_PL 12.02.2005 12:47

ja tam oglądałem, przyznaje się bez bicia, panowie... hahahaha :haha: żałujcie, zdziera na maxa, dosłownie turlałem się po ziemii jak kolesie się dowiedzieli kim jest naprawdę Miriam, ten co wygrał - zamurowany, reszta stojąca zanim - TOTAL ZDZIERA z gostka :rotfl:
no nie... warto było oglądnąć, nie ma co ;)

Ziele 12.02.2005 12:59

ściągnąłem sobie... tylko poto żeby zobaczyć miny tych kolesi ;)

andy 12.02.2005 13:11

Cytat:

Napisany przez Y@nkee_PL
ja tam oglądałem, przyznaje się bez bicia, panowie... hahahaha :haha: żałujcie, zdziera na maxa, dosłownie turlałem się po ziemii jak kolesie się dowiedzieli kim jest naprawdę Miriam, ten co wygrał - zamurowany, reszta stojąca zanim - TOTAL ZDZIERA z gostka :rotfl:
no nie... warto było oglądnąć, nie ma co ;)

Niezle tylko nie wiem dlaczego oni walili zdziere z niego. Przecierz wszyscy tam sie z tym tranzystorkiem lizali itp.
Zdziere to maja telewidzowie z nich :haha: :rotfl:

A odnoszac sie do takich show to na TVNie ma bys rosyjska ruletka. W magazynku bedzie mial jedna kule. Na oczach widzow ma sobie przylozyc do glowy pistolet i pociagac za spost dopoki nie "poczuje" ze teraz jest pocisk.
Uwaza on ze potrafi przeczuwac rozne rzeczy. I jak natrafi na kule to zdejmie lufe z glowy i strzeli w specjalnie przygotowany worek.

Ale to sciema podobno nie ma tam zadnej ostrej amunicji i wszystko jest jednym wielkim efektem specjalnym. :| Ehh...TVN zadziwia coraz bardziej....Tylko szkoda ze nie w ta strone co trzeba:bicz:

Air 12.02.2005 14:53

Nie widziałem ani jednego odcinka, ale finał chetnie zobaczę.

woitas 12.02.2005 15:01

coś podobnego było w Lampoons Lost Reality 2004 Dvdrip Xvid-Saphire.
kolesie nawijali do panienki, która miała... ptaszka...

miny mieli nieziemskie :D

Y@nkee_PL 12.02.2005 15:43

Cytat:

Napisany przez @ndy
Niezle tylko nie wiem dlaczego oni walili zdziere z niego. Przecierz wszyscy tam sie z tym tranzystorkiem lizali itp.
...

błąd, jeden się tylko lizał (ten co wygrał)
z pozostałymi to były zwykłe pocałunki w policzek

tranzystorek ??? a co to :P
Cytat:

Napisany przez @ndy
...Ehh...TVN zadziwia coraz bardziej....Tylko szkoda ze nie w ta strone co trzeba:bicz:

nie wiem po co się czepiać TVNu, przecież oni tego nie wyprodukowali, robią to co inne stacje na świecie, kupują prawa i puszczają licząc na dużą oglądalność, a takiego typu sensacje przyciągają

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:49.