![]() |
Cytat:
nie chodzi mi o to, zebys sobie patrzyl jak wielu jest ludzi "tolerancyjnych" a jak wielu jest "nietolerancyjnych" mialem na mysli sonde pokazujaca jak wielka roznica jest w odsetku ludzi tolerujacych gejow a odsetku ludzi tolerujacych lesby roznica tych wartosci imho jest naprawde duuuza |
Cytat:
|
Niech ktos w koncu zrobi sonde anonimowa i bedziemy wiedziec ile osob toleruje a ile nie toleruje gejow i lesbijek. Sam bym zrobil ale wyjdzie z tego szopka.
|
Cytat:
Może innym razem A teraz może ktoś przyklei ten temat :rotfl: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Sorki za odswierzenie tematu :)
Na osloskopie pojawiła sie suma kontrolna do "Wszystko o Miriam - finał TVN (LektorPL)" http://www.osloskop.net/?cmd=show&id=11121 Co do mnie to nawet nie mam zamiaru tego sciagac :ysz: |
Cytat:
:piwo: |
Cytat:
Co ciekawe natomiast - ile to ja razy słyszałem rozmowy ludzi na ten temat, czy to na uczelni, w autobusie, czy ostatnio nawet ekspedientek w sklepie meblowym. I praktycznie zawsze rozmowa zaczynała się od zdania: "Wiesz, ja tego nie oglądam, ale słyszałam (em), że..... " i tu następowało szczegółowe sprawozdanie kilku ostatnich odcinków z analitycznym komentarzem ;) |
ja tam oglądałem, przyznaje się bez bicia, panowie... hahahaha :haha: żałujcie, zdziera na maxa, dosłownie turlałem się po ziemii jak kolesie się dowiedzieli kim jest naprawdę Miriam, ten co wygrał - zamurowany, reszta stojąca zanim - TOTAL ZDZIERA z gostka :rotfl:
no nie... warto było oglądnąć, nie ma co ;) |
ściągnąłem sobie... tylko poto żeby zobaczyć miny tych kolesi ;)
|
Cytat:
Zdziere to maja telewidzowie z nich :haha: :rotfl: A odnoszac sie do takich show to na TVNie ma bys rosyjska ruletka. W magazynku bedzie mial jedna kule. Na oczach widzow ma sobie przylozyc do glowy pistolet i pociagac za spost dopoki nie "poczuje" ze teraz jest pocisk. Uwaza on ze potrafi przeczuwac rozne rzeczy. I jak natrafi na kule to zdejmie lufe z glowy i strzeli w specjalnie przygotowany worek. Ale to sciema podobno nie ma tam zadnej ostrej amunicji i wszystko jest jednym wielkim efektem specjalnym. :| Ehh...TVN zadziwia coraz bardziej....Tylko szkoda ze nie w ta strone co trzeba:bicz: |
Nie widziałem ani jednego odcinka, ale finał chetnie zobaczę.
|
coś podobnego było w Lampoons Lost Reality 2004 Dvdrip Xvid-Saphire.
kolesie nawijali do panienki, która miała... ptaszka... miny mieli nieziemskie :D |
Cytat:
z pozostałymi to były zwykłe pocałunki w policzek tranzystorek ??? a co to :P Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:49. |